Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
kamarat ma matny grand cherokee 2007 v tom plastidipe ,uz cca 10mesiacov,normalne chodi do umyvarky ,wapka...s autom do lesov atd cez kriky a ziadne skrabance a odreniny ,takze urcite aj odolnejsie ako folia!
mne zatial na parkovisku ukradli len antenu ale ktovie co pride
mne zatial na parkovisku ukradli len antenu ale ktovie co pride
Ja som chcel pastidipom strieknut disky na bielo , ale vykaslal som sa na to a dal strieknut normalne farbou ... Boli videa na youtube, ze sa to ludom zacalo po chvili odlupovat , trhat , hlavne na hranach diskov a podobne.
Tak som sa pokusal plastidipom strieknut len znaky ne bielu matnu z dialky to vyzeralo este dobre, ale z blizka to nebolo ono
Hlavne sa treba s tym dobre vyhrat pri obalovani, ocisteny, lebo ja som to odflakol a potom ked som to strhol, boli hrany zubate , vid foto
Co sa tyka odsranenia, tak to ide uplne jednoducho ako zuvacka natahovacia ... Uplne bez poskodenia
Ale najviac by som sa bal toho co popisal xH4wk ... Odstavim auto , pride nejaky dobrak , staci aby nechtom zaril do karoserie a spravi ti v plastitipe dierku , potom staci potiahnut a je to v prdeli .. Kto by chcel , tak za 10min ti na parkovisku osupe cele auto
Tak som sa pokusal plastidipom strieknut len znaky ne bielu matnu z dialky to vyzeralo este dobre, ale z blizka to nebolo ono
Hlavne sa treba s tym dobre vyhrat pri obalovani, ocisteny, lebo ja som to odflakol a potom ked som to strhol, boli hrany zubate , vid foto
Co sa tyka odsranenia, tak to ide uplne jednoducho ako zuvacka natahovacia ... Uplne bez poskodenia
Ale najviac by som sa bal toho co popisal xH4wk ... Odstavim auto , pride nejaky dobrak , staci aby nechtom zaril do karoserie a spravi ti v plastitipe dierku , potom staci potiahnut a je to v prdeli .. Kto by chcel , tak za 10min ti na parkovisku osupe cele auto
Delid CPU --- AM5 / 1700
PC1: MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WiFi 7 ICE CPU: ??? + AC Freezer 36 A-RGB White RAM: G.SKILL 48GB 8000MHz CL40 Trident Z5 RGB VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1 Silver
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
PC1: MB: Asus ROG CROSSHAIR X670E GENE CPU: AMD Ryzen 7 9800X3D RAM: G.SKILL 32GB 6800MHz CL34 Trident Z5 RGB VGA: ASUS DUAL RX 6600 SSD: Kingston KC3000 1TB PSU: FSP Hydro Ti PRO 1 000W CASE: Streacom BC1 Black LCD: 32" ASUS ROG Swift PG32UCDM KEYBOARD / MOUSE / PAD: Logitech MX Keys + Logitech G305 + A4tech X7 SOUND: Creative Gigaworks T20 II + Bang & Olufsen Beoplay H95
PC2: MB: GIGABYTE X870 AORUS ELITE WiFi 7 ICE CPU: ??? + AC Freezer 36 A-RGB White RAM: G.SKILL 48GB 8000MHz CL40 Trident Z5 RGB VGA: ??? SSD: WD Black SN850 1TB PSU: ???? CASE: Streacom BC1 Silver
COOLING → CPU: Alphacool Core 1 Silver + TG AMD Mycro Direct-Die Pro RGB V1 VGA: ??? RAM: IceManCooler Nickel / Black Block + Heatsink RADIATOR: TECO TK 2000 Chiller PUMP: 3x D5 TUBING: EK 16/12 FITTING: Barrow 16/10 + Koolance QD3 FANS: 10x ARCTIC P12 PWM PST CONTROLLER: Aquacomputer OCTO FLOW SENSOR: Aquacomputer High Flow LT FILTER: Alphacool ES Big Inline
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
a ked ti bude klucikom obchadzat auto tak co spravis? na cely rok ho das do garaze??::) prepac ale to su nezmyselne obavy,to by sa clovek bal aj peso chodit lebo ho moze niekto zrazit:) chapes... tak isto ti strhne foliu ,lak,plastidip atd. akurat ze oprava plastidipu stoji dokopy nic v porovnani s lakom alebo foliou....
kamos ma 10mes na tom jeepe a zatial sa mu neodsupol ani kusok a ako vravim jazdi aj v terene co auto mojej matky je uz cele doskriabane od vetviciek ,on nema nic
kamos ma 10mes na tom jeepe a zatial sa mu neodsupol ani kusok a ako vravim jazdi aj v terene co auto mojej matky je uz cele doskriabane od vetviciek ,on nema nic
nenavidim vas! musim vydrzat aspon do jari ... som teraz v amsterdame doslova pre*ebal tolko penazi, az to neni mozne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na tie diskz ma to zaujalo. staci to pred aplikovanim iba normalne vycistit benzinom a aplikovat???
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
zda sa, ze mat kameru v aute sa oplati
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
warum ništ technicky benzin? bezne pouzivam pred striekanimSnake napísal:alkoholom hell, alkoholom.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
hmm, normalne ti musim vyskusat, ked budu zimaky tak sa stym pohram
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Nieco z historie...
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
na konci asi v 11 min ked presiel cez potok tak to je neco.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
masaker, 603 je moj sen, starky mal 2 tieto auta (pansky sofer vtej dobe), len skoda ze ich uz davnejsie predal.
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
Ja keď budem nechutne bohatý, tak si kúpim T77(a)... Ale asi aj v tom prípade to bude iba v rovine snov...
T77a:
T77:
T77a:
T77:
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ked tatru, tak jednoznacne 80 http://en.wikipedia.org/wiki/Tatra_80
6 liter V12 s 89kW best:D
6 liter V12 s 89kW best:D
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- Timeshifter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 30. Júl, 2007, 08:00
nah, ale tá má motor vpredu... pche...
Inak, zaujímavé na tom videu je to, že ich naháňa taktiež Tatra... Keď nabehli do hôr som už len čakal, kedy sa tam objaví táto šialenost, no nevydalo:
Inak, zaujímavé na tom videu je to, že ich naháňa taktiež Tatra... Keď nabehli do hôr som už len čakal, kedy sa tam objaví táto šialenost, no nevydalo: