Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
jj T80 je historicka kraska ale 603 je proste nadhera, a o to sa mi viacej paci, ze som pri tom aute prezil destvo a vozil som sa na tom aute. Skoda ze ich dal prec, dnes by to bola nadhera sa na tom vozit
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Tomu sa povie ukazkove zaparkovanie. Naburat dve auta, zrazit kamosku a nakoniec ujst.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak papalo si to, to je fakt. ale bolo stym treba vediet aj jazdit. pokial si pametam tak mi vrvel starky ze spotreba od 13l do 20l, zalezalo od podmienok, mesto/mimo mesto, sofer
ale zas pri takomto aute riesit spotrebu nema vyznam, ze jo
ale zas pri takomto aute riesit spotrebu nema vyznam, ze jo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
xH4wk, klasicky stupidny stereotypny nazor. videl som chalanov co boli hadam horsi nez tato, a videl som zeny ktore fakt dobre soferuju.
kazdopadne henta bola fakt kvalitne vytreta
kazdopadne henta bola fakt kvalitne vytreta
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
este lepsia bola ta ktora obuchala 2 mercedesy pred nasou skolou bvsp rovno pod kamerami a usla asi si myslela ,ze pod lampou je najvacsia tma
tu si pamatam, na tom som sa neskutocne peckoval, a potom pozeram, ze to je tu v petrzalke
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
skorej v ruzinoove ,ale skoro
ja som bol cely cas v tom, ze to bolo v petrzalke a to som prave s kludnym svedomim kazdu sobotu parkoval na tom malom parkovisku za bvspquicky napísal:skorej v ruzinoove ,ale skoro
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
ako ja som bratislavcan neni ale mam pocit,ze je to cast mesta ruzinov mne tam nastastie za tych 5rokov auto nebuchli:)))
p.s. chalani len pre Vas! peknu sobotu http://www.youtube.com/watch?v=CCjtUFtQSBY
p.s.2 tak nakoniec to neboli mercedesy,ale ona v merc moje oblubene Ecko,raz sa musim dostat k E55/63
p.s. chalani len pre Vas! peknu sobotu http://www.youtube.com/watch?v=CCjtUFtQSBY
p.s.2 tak nakoniec to neboli mercedesy,ale ona v merc moje oblubene Ecko,raz sa musim dostat k E55/63
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to uz som videl ale nejsom si isty kde to bolo, nie nahodou city univerzita?
Steam: michalsveto
vcera som bol na 1garancne s mitsu..
v parkovisku cakali na servis 2xnissan GRT, 2x evo....postavil som sa k plotu a pozeral som jak maly
v parkovisku cakali na servis 2xnissan GRT, 2x evo....postavil som sa k plotu a pozeral som jak maly
toto fakt nechapem ako niekoho môze napadnut, zo zaciatku som vôbec nechapal az potom mi doplo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
mal to byt leos mares v prahe. behalo to po cz strankach.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook