Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
nahodou som na to auto cital recku ("ak mate zbytocnych 140 000€ urcite don chodte") a po jej docitani som ju videl v Saci
ale no vidia drahe auto, tak si podme spravit p.cu.... nechapem takych dementov...
http://www.youtube.com/watch?v=9HTe1Apf ... re=related
ale no vidia drahe auto, tak si podme spravit p.cu.... nechapem takych dementov...
http://www.youtube.com/watch?v=9HTe1Apf ... re=related
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
som davnejsie sluboval fotku naseho parkoviska tak tu je :
(ten fialovy forman je invalid)
EDIT: ja len tak aby ste si nemylseli ze fotim o 9viatej rano cez pracovny den ... je to o pol siestej vecer
(ten fialovy forman je invalid)
EDIT: ja len tak aby ste si nemylseli ze fotim o 9viatej rano cez pracovny den ... je to o pol siestej vecer
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
pani, v oblasti motora mi nieco zacalo klepat, presne miesto neviem identifikovat, zvuk to ma teraz ako dizel, v pondelok s tym asi pojdem do servisu, napada vas len tak z hlavy, co to moze byt?
po vypnuti a zapnuti motora to prestalo, po asi 5 minutovej ceste zacalo zase, zvuk mozem natocit, ak to pomoze...
A4 B5 110 kW
po vypnuti a zapnuti motora to prestalo, po asi 5 minutovej ceste zacalo zase, zvuk mozem natocit, ak to pomoze...
A4 B5 110 kW
ano, AEB
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja len ze aky tam mas problem? bodaj by som ja mal tak velke parkovisko pri bytovke
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
skor take prazdne o 6 vecer. inac aj mne sem tam zacne ako pises klepat ako dizel fabka moja a tiez uz mam na kontrolu ist ale u mna asi rozvody kedze mam 140tis a este neboli emenene a bojim sa o ventily,
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- landrower
- Pokročilý používateľ
tiez tak no dnes som dosiel o 7 a nemal som kde parkovat, stojim v podstate tak ze sa okolo mna takmer neda prejst
(horsie ze ma neni moc vidno a ked nejaky chuj pojde tak mi zobere zadny naraznik) u nas sa stoji proste kde sa da
po 5tej najst fleka umenie, cez leto sa dalo kedze ludia do 9-10 byvali vonku, ale teraz ked idem vecer zo skoly/roboty/od priatelky tak proste som rad ze jedno miesto aspon priblizne niekde chytim.... a to este nehovorim ked mam zrovna ja sluzobne auto tak to uz fakt niekedy sa neda tu vobec
(horsie ze ma neni moc vidno a ked nejaky chuj pojde tak mi zobere zadny naraznik) u nas sa stoji proste kde sa da
po 5tej najst fleka umenie, cez leto sa dalo kedze ludia do 9-10 byvali vonku, ale teraz ked idem vecer zo skoly/roboty/od priatelky tak proste som rad ze jedno miesto aspon priblizne niekde chytim.... a to este nehovorim ked mam zrovna ja sluzobne auto tak to uz fakt niekedy sa neda tu vobec
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
lenze ta zelena felicia je zrovna moja :D:D Ono byva este viac plnsie a nezmestila sa mi druha polka do zaberu ako je ten smetiaktak za nim je este tolko isto parkovacieho ako na fotke. Nejde mi ani o velkost ale o debilitu, tolko volneho ja sa babrem s tou kktinou zelenou zaparkovat priecne (mam to zjavne o dost tazsie ako punto alebo fabia) a oni si to parkuju priecne a este mi to zhorsuju, a pritom tam tie auta stoja niekedy furt lebo sa pani vyvazaju na firmenych a sukromne nehaju tak .... Dokonca som si uz nasiel ohnutu (preliacenu) prednu znacku a dolamany plastovy drziak. Je to tam plne arogancie, ani take "velke ako hovorite" im nestaci na normalne zaparkovanie. Novo namalovane biele ciary, myslite kolko ludi ich respektuje ? invalid ma samostatnu zda sa vam zeby tam parkoval (ten forman)? A verte mi ze vsetky auta ktore su tam priecne sa zmestia aj normalne, uz to tam raz dali a bolo to uplne v pohode ...
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Tiež som na to pozeral, že keby sa postavili normálne, tak by tam bolo viac miesta... U nás tak parkuje pár ľudí pred panelákom, sranda na tom je tá, že majú malé autá. Napr. na jednom mieste sa postavia vedĽa seba 3 auta kolmo , no príde tetuška na peugeot 106 či také niečo ( prsote to najmenšie čo robia ) a s tým autom vie zabrať 2 miesta... Alebo tetuška na fóbii ti zablokuje auto, aj keď inde sú voľné miesta... Topka bol sused, ( Kia Picanto ), ktorý nevedel nikdy zaparkovať, prišiel, snažil sa asi 5 min zaparkovať, potom vystúpil z auta a dotlačil. Takto to prebiehalo dosť dlho, dlhšie som ho už parkovať nevidel .
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, len raz by sa o mna niekto pri parkovani oprel
ale inak pravda je, ze vsade to je tak ze keby sa ludia vedeli normalne poposuvat tak by vznikli dalsie 2-3 miesta, u mna bezna blbecek povedzme s corsou zabere miesto kde predtym stal nejaky jeep / octavia combi a pod, a zadrbe to do stredu toho miesta, pricom realne by sa tam este jedno take auto / dokonca aj moje by som povedal / zmestilo
ale inak pravda je, ze vsade to je tak ze keby sa ludia vedeli normalne poposuvat tak by vznikli dalsie 2-3 miesta, u mna bezna blbecek povedzme s corsou zabere miesto kde predtym stal nejaky jeep / octavia combi a pod, a zadrbe to do stredu toho miesta, pricom realne by sa tam este jedno take auto / dokonca aj moje by som povedal / zmestilo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
staci raz pred bytovkou natahat ciary. my to mame pred bytovkou a krasne vidno miesta kde sa da. 5e, paru hodin a cela bytovka je spokojna
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- landrower
- Pokročilý používateľ
ano, a potom by magori so zbytocne velkymi autami pindali ze sa spravili male miesta
jak napr. sused, stary chuj, autom chodi tak do obchodu dva-tri razy do tyzdna, ale musel si kupit qashqai
jak napr. sused, stary chuj, autom chodi tak do obchodu dva-tri razy do tyzdna, ale musel si kupit qashqai
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
2-3 razy do tyzdna je malo? Keby do mesiaca, nic nepoviem...
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
zjavne si nepochopil, co som chcel povedat je ze na to by mu kludne stacila povedzme ked uz ma nissan tak micra, a zaberal by s tym tak polku miesta