MacBook Pro 15 "Retina (info)
Re: MacBook Pro 15 "Retina (info)
Jedina vec preco sa oplati kupit Mac je Final Cut Pro X, na zvysok je blbost... A na hry dvojnasobna.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Vlozis USB disk, vo Finderi (ekvivalent Windows Explorera) si kliknes na disk, dvojklik na pozadovany AVI subor, a zacne ti prehravat video QuickTime. Pripadne iny prehravac, ak mas nejaky nainstalovany. Presne rovnako ako vo Windows.diZZy napísal:nic take ako ze strcim usb a pustim si film(osravedlnuejm sa za debilne otazky ale v tejto oblasti som amater no zacnem si o tom v najblizsej dobe citat)
Niektori ludia fakt zaspali v dobach PowerPC. Macy maju v sucasnosti uplne rovnaky HW ako PC cize nevidim dovod preco by sa na nich nemohli hrat aj hry. Velke herne studia ako Blizzard alebo Valve robia vsetky hry aj pre Mac OS, ak je nieco iba pre Win mozes si ho nainstalovat do dual bootu (Win 8 sa uz da nainstalovat aj na externy disk cize si nemusis robit particie). Ja sa hravam aj na MB Air s Intel HD4000 (Dota 2 30-60 fps min. detaily) a kedze hravam tak 1-2x do tyzdna uplne mi to staci, na retina MacBooku s vykonom problem urcite nebude.CageJ napísal:Jedina vec preco sa oplati kupit Mac je Final Cut Pro X, na zvysok je blbost... A na hry dvojnasobna.
ale aj tak drviva vacsina hier je na windows, takze ked to chces mat na hry tak jedine nainstalovat aj win... za par rokov sa to snad zmeni a mac os bude naozaj gamer-friendly, zatial je to v plienkach .
PS: ked ti ide len o kvalitu vyhotovenia a mas na to cash tak su v podobnej kategorii aj velmi dobre ntb od inych vyrobcov...
PS: ked ti ide len o kvalitu vyhotovenia a mas na to cash tak su v podobnej kategorii aj velmi dobre ntb od inych vyrobcov...
m@R3k napísal:Niektori ludia fakt zaspali v dobach PowerPC. Macy maju v sucasnosti uplne rovnaky HW ako PC cize nevidim dovod preco by sa na nich nemohli hrat aj hry. Velke herne studia ako Blizzard alebo Valve robia vsetky hry aj pre Mac OS, ak je nieco iba pre Win mozes si ho nainstalovat do dual bootu (Win 8 sa uz da nainstalovat aj na externy disk cize si nemusis robit particie). Ja sa hravam aj na MB Air s Intel HD4000 (Dota 2 30-60 fps min. detaily) a kedze hravam tak 1-2x do tyzdna uplne mi to staci, na retina MacBooku s vykonom problem urcite nebude.CageJ napísal:Jedina vec preco sa oplati kupit Mac je Final Cut Pro X, na zvysok je blbost... A na hry dvojnasobna.
Asi asi fakt zaspal dobu .. Lebo iba par velkych studii a F2P Steam Games maju Mac support.. A este GTA IV.
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
tak ja som vedsinu dna v praci a ked pridem domov zahram si na 2 hodky lol-ko (inak nevie niekto ci league of legend je an na mac os?)
a hry ako gta4,nove cod uvitam hrozne sa mi paci tento mac nechcem kupovat s winon chcelo by to zmenu len aby som potom nelutoval ...
a hry ako gta4,nove cod uvitam hrozne sa mi paci tento mac nechcem kupovat s winon chcelo by to zmenu len aby som potom nelutoval ...
Len nezabudni, že Mac má HFS+ a Windows má NTFS súborový systém. Takže ak si nenainštaluješ nejaké emulačné vrstvy, ktoré ti toto budú vedieť urobiť transparentne, tak vo Win neuvidíš Mac partíciu. V Mac OS uvidíš NTFS partíciu, ale zapisovať do nej nemôžeš. Tuším, že takto to je.
LoL na Mac nie je, z ostatnych "Dota klonov" je na Mac HoN aj Dota (Warcraft 3) a Dota 2 bude az po skonceni beta testovania.