Skoda Fabia I
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Skoda Fabia I
trasenie moze byt od x pricin
silenty, capy, kotuce, GUMY, ramena atd atd....
najpr dofukaj
rukou chyt capy aku maju volu
zatoc volantom aka je reakcia
rameno neodmeras tycky asi takisto nie
kotuce zbrusit.....
ostatne uz asi ide do penazi kus viac
najpr dofukaj
rukou chyt capy aku maju volu
zatoc volantom aka je reakcia
rameno neodmeras tycky asi takisto nie
kotuce zbrusit.....
ostatne uz asi ide do penazi kus viac
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
Blawa ta je jedina ostatne je dedina,je mi to jasne, len aby si sa nepokakalAssassin napísal:na vychode asi tazko
aby som nebol OT
asi taktrasenie moze byt od x pricin
...
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
btw. na vychode je daleko viacej sikovnych majstrov, ktori aj skumaju pricinu a nie len menia diely na pokus-omyl... ale to je asi vsade rovnake...
btw. uz ma postihla kliatba VAG-u, praskla kosticka mechanizmus stahovania okna, takze novy plech so stahovanim je na ceste ..
btw. uz ma postihla kliatba VAG-u, praskla kosticka mechanizmus stahovania okna, takze novy plech so stahovanim je na ceste ..
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
presne tak.....ale tak ťažko to budem vysvetlovať niekomu kto povie že na vychode asi ťažko... lebo mne to tak pripada jak keby sme tu v jaskyniach žili a nahaňali mamutov....ktori aj skumaju pricinu a nie len menia diely na pokus-omyl....
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Mam problem s jednym autom- motor 1,4 59kW 16V. Svietila tam kontrolka vyfukovych plynov, diagnostika vypisala: chyba odvzdusnenia nadrze. Len sa pytam ci pred vymenou EGR ventilu pisalo to iste aj na tej fabke kde svietila ta kontrolka. Lebo na nete som nasiel ze za to moze bud vadny ventil, alebo nadobka s aktivnym uhlim v nadrzi alebo cela nadrz. EGR ventil som necital, vypisala rovno diagnostika ze je zly EGR ventil, alebo je to ta ista chyba co mam ja?
Spoiler: ukázať
keď je vadná nádržka s aktivnym uhlim, nejde ani EGR ventil.
Chris: ktore? ja mam jednu komplet sťahovačku, by som ti to za smiešny peniaz posunul.
Chris: ktore? ja mam jednu komplet sťahovačku, by som ti to za smiešny peniaz posunul.
.
- Chris
- Pokročilý používateľ
PP ale elektrickeSnake napísal:keď je vadná nádržka s aktivnym uhlim, nejde ani EGR ventil.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Tak diagnostika o EGR ventile nepise nic.
Chyba uz 3x zhasla po prejdeni par km a znovu sa rozsvietila hlavne ked bolo velmi horuco.
V servise ked som sa na to pytal mi povedali ze moze byt v nadobke malo aktivneho uhlia, ak som pretankovoval nadrz ked sa zastavi pistol. Lebo to uhlie bolo namocene v benzine a nenasavalo vypary. No to nerobievam.
Na skoda forach som sa docital o takych problemov na Fabii, ja mam Polo ale to je jedno. A typek vymenilEGR ventil, zasa mu to svietili, potom tu nadrzku, to iste, nakonie vymenil ventil, a aj tak sa mu to rozsvietilo. Nakoniec musel vymenit celu nadrz. Takze to su take problemy ze clovek bude menit a nema istotu.
Tak neviem co mam vymenit ako prve, tipujem nadobku s aktivnym uhlim. Ta urcite nieje zla, len ked je horuco tak mozno nevie dodat motoru to, co si vypyta-vypary a uz svieti kontrolka. Tak mi aspon povedali v servise.
Chyba uz 3x zhasla po prejdeni par km a znovu sa rozsvietila hlavne ked bolo velmi horuco.
V servise ked som sa na to pytal mi povedali ze moze byt v nadobke malo aktivneho uhlia, ak som pretankovoval nadrz ked sa zastavi pistol. Lebo to uhlie bolo namocene v benzine a nenasavalo vypary. No to nerobievam.
Na skoda forach som sa docital o takych problemov na Fabii, ja mam Polo ale to je jedno. A typek vymenilEGR ventil, zasa mu to svietili, potom tu nadrzku, to iste, nakonie vymenil ventil, a aj tak sa mu to rozsvietilo. Nakoniec musel vymenit celu nadrz. Takze to su take problemy ze clovek bude menit a nema istotu.
Tak neviem co mam vymenit ako prve, tipujem nadobku s aktivnym uhlim. Ta urcite nieje zla, len ked je horuco tak mozno nevie dodat motoru to, co si vypyta-vypary a uz svieti kontrolka. Tak mi aspon povedali v servise.
- Chris
- Pokročilý používateľ
nevim, ja by som EGR zablendoval, minimalne na TDi urcite, kedze ti to zbytocne nasiera vyf. plyny do sania a zasiera turbo, ale u teba je to ine...
mna by skor zaujimalo, ci je OK lambda sonda, auto sa sprava normalne? netrha?
mna by skor zaujimalo, ci je OK lambda sonda, auto sa sprava normalne? netrha?
- felipe25
- Pokročilý používateľ
To sa pytas mna? EE, auto ide uplne normalne. Ziadne trhanie ani zvysena spotreba. proste klasika. Teda kontrolka neprepne motor do nudzoveho rezimu kedze to nieje vazna porucha. V servise mi povedali ze to EU si ziada take normy tak ked auto nedostane tie vypary z benzinu co ich nasava aktivne uhlie uz ide trochu hore spotreba aj CO2 a auto hned hlasi chybu.
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Očujte, já sa nerozumiem tomu,
http://www.alza.sk/osram-cool-blue-inte ... tm#recenze
toto by šlo do fábie, a je to fakt legálne, bez toho aby to muselo byť v papieroch?
http://www.alza.sk/osram-cool-blue-inte ... tm#recenze
toto by šlo do fábie, a je to fakt legálne, bez toho aby to muselo byť v papieroch?
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
jasne že je to povolene pokiaľ to svieti na bielo alebo žlto tak sú väčšinou schválené a policajt alebo na STK sa ta nebude pýtať čo tam máš za žiarovky, navyše je to OSRAM jedna s najlepších a najkvalitnejších značiek pochybujem že by predávali niečo čo nieje schválené. Inač máju lepšiu svietivosť ale kratšiu životnosť a xenonom sa aj tak žiadny halogen nevyrovná
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
To viem, že xenóny z toho nespravím, len ide o to že tá fábia má 10 rokov, a svetlá už sú také, jak doškrkané, myslím kryt, plast...a prepúšťajú čoraz menej svetla, tak som chcel tam dať biele, či by to neprerazilo viac a nebolo by vidno trošku lepšie, svetlá nosím dosť sklopené, keďže najviac jazdím po meste, alebo až tak o polnoci z BA....á toto sú len stretávačky, alebo jako. Sú zvlásť žiarovky pre parkovačky a stretávačky...či to je to isté..ja sa v tom nevyznám pardon no....
A budú pasovať do fabie? neviem či sa nejako odlišuje žiarovka do napr. Vectry a do Fabie alebo do Kie, Fordu...... či stačí že to je obímka H4?
A budú pasovať do fabie? neviem či sa nejako odlišuje žiarovka do napr. Vectry a do Fabie alebo do Kie, Fordu...... či stačí že to je obímka H4?
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
sú, parkovačky sú 1. poloha, stretávačky 2. poloha prepínača. Jazdí sa so zapnutými stretávačkami, takže tie potrebuješ vymeniť za povedzme tie Osramky.
Stačí, že je to pätica H4, je to harmonizované uchytenie. Asi ako mUSB v telefónoch.
Ak máš už moc "mliečne" sklo na svetlách tak by som ho skôr preleštil, príp. dal preleštiť ako kupoval lepšie žiarovky. Len potom už to moc dlho nevydrží.
Stačí, že je to pätica H4, je to harmonizované uchytenie. Asi ako mUSB v telefónoch.
Ak máš už moc "mliečne" sklo na svetlách tak by som ho skôr preleštil, príp. dal preleštiť ako kupoval lepšie žiarovky. Len potom už to moc dlho nevydrží.