Futbal
Re: Futbal
momentalne uz iba v skole na telsnej
Notebook: Acer Aspire V15 (V5-591G-5014) (NX.G66EC.005)
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
Monitor: iiyama ProLite E2483HS
Tablet: Nexus 7 - 16 GB
Phone: Asus ZenFone 2
AUDIO: Koss SB/49
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
ja som draval davnejsie ale to len s kamosmi 4fun ... nikdy mi to nejakeo neslo no
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Ja hravam stale aj 3x do tyzdna ked sa da.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
Profesionálne-Telovýchovná Jednota Družstevník Čečejovce
Žiacka liga, nic moc ale sem tam aj dame gol
Žiacka liga, nic moc ale sem tam aj dame gol
velmi sa mi paci ten nazov Čečejovce
inak ja tiez este na skole som hraval "profesionalne" za TJ Rakovec nad Ondavou, 3., potom 2. trieda, na pozicii stoper
teraz uz len hala, alebo umela trava s kamosmi, kde niekedy ako futbal je dolezitejsie to pivo po . . .
inak ja tiez este na skole som hraval "profesionalne" za TJ Rakovec nad Ondavou, 3., potom 2. trieda, na pozicii stoper
teraz uz len hala, alebo umela trava s kamosmi, kde niekedy ako futbal je dolezitejsie to pivo po . . .
"There’s a troll within every man that stirs when you put a keyboard in his hand"
- slaviq
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 17. Apr, 2011, 00:11
a ake použivate / ste použivali kopačky a ako s te s nimi boli spokojny pretože sa nam v rozmedzi 2 týždnov v tíme roztrhlo 7 párov
Macbook Pro 13" late 2013
iPhone 5S
iPhone 5S
Momentalne Nike Tiempo est.1984 Precio a nemozem si ich vynachvalit, cez rodinu a znamych od Kozáka
Vyzeraju sice nachylne, ale niesu, nasa liga (rozumej romsky kamikadze hraci) ich otestovali.
Predtym som mal Puma Chilena, nic moc, rychlovka lebo mi uz boli male ine Pumy, tie boli super, len neviem nazov, typicka Puma len znak pumy bol akoby pod Xrayom
Vyzeraju sice nachylne, ale niesu, nasa liga (rozumej romsky kamikadze hraci) ich otestovali.
Predtym som mal Puma Chilena, nic moc, rychlovka lebo mi uz boli male ine Pumy, tie boli super, len neviem nazov, typicka Puma len znak pumy bol akoby pod Xrayom
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
svojho casu som robil kamaratom na futbale manazera
len tie konce akosi nepametam
casom aj hlava prestala boliet
len tie konce akosi nepametam
casom aj hlava prestala boliet
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
cafte
nehrava tu niekto futsal alebo futbal?
hraval som s kolegami raz do tyzdna ale v poslednej dobe sa vzdy viacej ludi vyhovori a tak na s je vzdy malo a nehrame
ja by som rad hraval pravidelne aj dva krat do tyzdna ale nejak nemam s kym
nehrava tu niekto futsal alebo futbal?
hraval som s kolegami raz do tyzdna ale v poslednej dobe sa vzdy viacej ludi vyhovori a tak na s je vzdy malo a nehrame
ja by som rad hraval pravidelne aj dva krat do tyzdna ale nejak nemam s kym
Spoiler: ukázať