Red Bull Stratos
Re: Red Bull Stratos
Ty si zase opacny extrem, pises o tom ako keby si siel skocit bungee z Noveho mosta.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
a co mal zoskocit v plastenke co mala Majka z gurunu? Jasne ze ten skafander bol upraveny. Vsak prekonat 1 mach asi nebude taka sranda. Cital co vsetko sa tam hore moze stat, napriklad ze voda v tej vyske vre pri 36 stupnoch??? Ano bol to aj marketing, ale lepsie sa divat na toto ako keby tych 50 mega mali vrazit na nakup zbrani.
cital si aj co to prinieslo do poznatkov ludskeho tela? spravanie tela pri vystaveni takym podmienkam, prekonanie mach 1 a podobne? co vies na co vsetko pridu.
spochybnujes tu cloveka co spravil nieco co nikto este neurobil, ked si taky hrdina mal si ty ist do redbulu ze skocis z vesmiru. ked tu ides tvrdit ze je to vsetko len o technike, kozmonauti su tiez len taky pajaci, vsak tam moze ist hockto, hlavne ze maju skafander
a ze je kriza? ty tomu veris? kriza je len bankovy pojem, a banky su v krize a cely svet tahaju so sebou. ale to je ina tema, tak to sem ani netahaj
cital si aj co to prinieslo do poznatkov ludskeho tela? spravanie tela pri vystaveni takym podmienkam, prekonanie mach 1 a podobne? co vies na co vsetko pridu.
spochybnujes tu cloveka co spravil nieco co nikto este neurobil, ked si taky hrdina mal si ty ist do redbulu ze skocis z vesmiru. ked tu ides tvrdit ze je to vsetko len o technike, kozmonauti su tiez len taky pajaci, vsak tam moze ist hockto, hlavne ze maju skafander
a ze je kriza? ty tomu veris? kriza je len bankovy pojem, a banky su v krize a cely svet tahaju so sebou. ale to je ina tema, tak to sem ani netahaj
NB: Asus ROG Strix G16
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Ake poznatky spravanie tela a podobne??? Aha, uveril si marketingu RedBullu
Snad nebudes porovnat volny pad kde posobi gravitacia Zeme, a niecim co ludstvo vyuzije vo vesmire napr. na cestu na Marsu. Pol cesty ta odnesie raketa a potom ta "vypudi" a mozes padat na Mars :D
To su take marketingove sracky ze dakujem. Mam ich dost co pozeram formulu1 co sa ich RedBull nakeca. Btw nebyt ich uspechov v F1, v x sportoch by neboli, pretoze tolko penazi nemaju. Aj toto je jeden z nich.
A na samom zaciatku je len predrazeny energeticky napoj, ktory stoji 10x viac ako su jeho vyrobne naklady.
Proste, mame na to odlisny nazor, zbytocne ma budes presviedcat. Toto je taka reklama pre RedBull, ktora sa neda zaplatit!!
Snad nebudes porovnat volny pad kde posobi gravitacia Zeme, a niecim co ludstvo vyuzije vo vesmire napr. na cestu na Marsu. Pol cesty ta odnesie raketa a potom ta "vypudi" a mozes padat na Mars :D
To su take marketingove sracky ze dakujem. Mam ich dost co pozeram formulu1 co sa ich RedBull nakeca. Btw nebyt ich uspechov v F1, v x sportoch by neboli, pretoze tolko penazi nemaju. Aj toto je jeden z nich.
A na samom zaciatku je len predrazeny energeticky napoj, ktory stoji 10x viac ako su jeho vyrobne naklady.
Proste, mame na to odlisny nazor, zbytocne ma budes presviedcat. Toto je taka reklama pre RedBull, ktora sa neda zaplatit!!
a čo ti bránilo ísť za RB, nech buchnú na stôl pade, že si to strihneš z vesmíru a bude mega marketing? Aj keby ich to stálo bazilión, alebo si tie prachy cpali do prdele a filmovali si to, who cares, môžu? Môžu
Me like Pentium
mne sa to pacilo, bolo to zaujimave a osviezilo to nudny stereotyp desiatkam milionov ludi na celom svete, (keby sa to vydelilo poctom ludi tak to vôbec nebolo drahe) v podstate vam Red Bull daroval vstupenku na paradnu podivanu a vy sa este stazujete, ako nic proti Slovensku, ale toto ma na tejto malej krajine brutalne vie nasrat, ked ludia vkuse len ohovaraju a zavidia.. keby bolo ovela viac takych zaujimavych projektov, tak je radost zit na tom svete, teraz budem asi za hovado ale serem na to - mna napriklad vôbec nezaujima Afrika a neustale posielanie penazi na pomoc do tej bohom zabudnutej zeme, je tam hlad a choroby a sucho a bla bla bla, no je to tam tak uz minimalne niekolko tisic rokov a ani tie peniaze nejaky zasadny prevrat nespravili, takze o co vlastne ide? ..radsej nech sa financuju take veci ako stvara Felix, samozrejme nemam nic proti pomoci chudobnym, no keby Red Bull dal tych 50 mil. € niekam na pomoc do Afriky, tak by sme nezazili nic zaujimave a za chvilu by tam opät ziadali o pomoc.. môj pohlad, pre mna je Felix frajer, lebo stat na okraji vesmiru a skocit si spät na Zem, tak to chce riadnu odvahu a väcsina z nas by zavahala aj na obycajnom bungee jumpingu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
o tych poznatkoch na telo nehovoril len redbul, vyjadrovalo sa k tomu viacero odbornikov, ale to je fuk.
len nechapem oco ti stale ide, vzhodene prachy? to povazujem ked si fetak kupi avko alebo ich niekto nahadze do automatu. Red bull sponzoruje extremne sporty, a toto bol zatial jeden z naextremnejsich kuskov co podporily.
A ti vravim, ke si taky frajer, chod ku nim ze skocis z mesiaca na zem, ak si myslis ze ten skok bol jednoduchy pre toho cloveka tak sa kamo pleties. Jedna strana redbullu je ze ma perfektnu reklamu, druha strana je ze to clovek zvladol.
Prides mi ako nejakz zaprdeny komunista co kritizuje zapad a zavidis niekomu uspech. Pre mna je uz len dost to, ze pritom riskoval zivot
len nechapem oco ti stale ide, vzhodene prachy? to povazujem ked si fetak kupi avko alebo ich niekto nahadze do automatu. Red bull sponzoruje extremne sporty, a toto bol zatial jeden z naextremnejsich kuskov co podporily.
A ti vravim, ke si taky frajer, chod ku nim ze skocis z mesiaca na zem, ak si myslis ze ten skok bol jednoduchy pre toho cloveka tak sa kamo pleties. Jedna strana redbullu je ze ma perfektnu reklamu, druha strana je ze to clovek zvladol.
Prides mi ako nejakz zaprdeny komunista co kritizuje zapad a zavidis niekomu uspech. Pre mna je uz len dost to, ze pritom riskoval zivot
NB: Asus ROG Strix G16
to sa da povedat skoro o kazdom sportefelipe25 napísal:Podľa neoficiálnych správ stál zoskok Felixa Baumgartnera spoločnosť vyrábajúca energetické nápoje približne 50 miliónov eur.
Svet je v krize, ludia nemaju co zrat, a robia z toho senzaciu. Pripravy? Ake? Je ine dobyvat vesmir, a napr pristat na mesiaci, ako skocit v brutal drahom skafandri, spolu dokopy s tolkymi zariadeniami ze dakujem.
napr. v F1 maju timy rozpocty od 50m do 500m rocne, tiez z toho ludstvo nema ziadny osoh, ale ludia to chcu vydiet, vyrobcovia chcu reklamu a nikoho netrapi, ze keby sa vsetky timy zlozili nakrmili by afriku x krat
Rest in Pieces
Ty asi ani netušíš aké preťaženie nastáva pri rýchlosti Mach 1 . Ale samozrejme, veď dáme to skočiť 99 ľudom a jednému felipe25 a veda, rekordy, sláva sa posunú úplne do inej dimenzie.felipe25 napísal: Robite z toho az prilis velku senzaciu, ako som pisal hore, daj taky rozpocet dalsej stovke ludi, a kazdy skoci a nic sa mu nestane. Za take love je onho postarane ako v perinke.
No jednoznačne môžem aj ja prehlásiť, že to bolo jedno z naj čo som kedy videl. Skutočne paráda bez ohľadu na to čo to stálo atď. Ľudia míňajú na vačšie pikoviny.
Napr dáky týpek druhému dal na narodeniny to, že objednal borcov ktorý vyjbali mólo zo zlatých pieskov, doniesli ho pred dáky hotel, tam týkpa zavolali von ked to žeriav zložil na zem, nasvetlilo sa to a borec sa na tom 3x odfotil. čo viem tak táto akcia stála cca 30 000€
Napr dáky týpek druhému dal na narodeniny to, že objednal borcov ktorý vyjbali mólo zo zlatých pieskov, doniesli ho pred dáky hotel, tam týkpa zavolali von ked to žeriav zložil na zem, nasvetlilo sa to a borec sa na tom 3x odfotil. čo viem tak táto akcia stála cca 30 000€
- Pavel Hlavac
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Okt, 2011, 23:22
Nechcem sa príliš vmiešavať do argumentu, kde by bolo lepšie investovať 50 mil. €, avšak nalejme si čistého vína. Žiješ v kapitalistickom systéme riadenom financiami, očakávaš, že by to Redbull urobil bez istej návratnosti? Prosím ťa.
Baumgartnerovi bol splnený sen. Dovoľme mu sa radovať.
Baumgartnerovi bol splnený sen. Dovoľme mu sa radovať.
Verim tomu, ze ak by to bolo pre samotny Red Bull prinosne, tak mile rad posle tych 50 mega do Afriky alebo do inej diery.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Courage_SK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Nov, 2010, 19:52
A čo si bol hluchý ? Pred skokom povedal:Return napísal: Ja som cakal nejake "posledne slova", prihovor alebo aspon dzeronimo!, a ten chuj len skoci ako z vlaku
Celý svet sa teraz pozerá a ja si prajem, aby videli to, čo ja vidím. Niekedy musíš vyjsť naozaj vysoko, aby si pochopil, aký si malý. Idem teraz domov.
CPU AMD Phenom II X4 955@3,9GHz + Gelid Tranquillo Rev.2
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
MB Gigabyte GA-890GPA-UD3H (rev. 2.1) GPU MSI GT 9600 512MB 700MHz@750MHz
RAM Corsair Vengeance DDR3 4GB 1600MHz CL9
PSU Coolermaster 600W SILENT Pro Mouse Logitech MX 518
Fan regulator Zalman Fan Mate 2 Wheel MOMO Racing Force Feedback
LCD Dell U2312HM
aha to mi uniklo, pocas skoku som rozmyslal co by urobili keby sa mu zasekla noha v tom zabradli a ostal by tam vysiet
Rest in Pieces
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
akoze nebolo to zle ale ta jedna bodka co padala dole, no nebolo to moc zaujimave, lepsi bol pred par dnami redbull rampage tiez na redbull.tv
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
http://medialne.etrend.sk/marketing-spr ... smiru.html
Extrémny event výrobcu energy drinkov priniesol aj extrémnu bezplatnú publicitu
Ja nechcem znevazovat ze nieco dokazal, no niesom sam co ma na toto cele podobny nazor..
Extrémny event výrobcu energy drinkov priniesol aj extrémnu bezplatnú publicitu
Ja nechcem znevazovat ze nieco dokazal, no niesom sam co ma na toto cele podobny nazor..