1 vs. 2 IDE kable
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
1 vs. 2 IDE kable
takze tyka sa to toho aky je rozdiel ked si dam DVD a HDD na jeden kabel alebo kazde zvlast,mam na mysli ci sa to neako prejavi na rychlosti.....ked som kupil PC,mal kazde zvlast no ja som dal na jeden aby osm mal vacsi poriadok v bedni a teraz ked napalujem DVD a zvysuje rychlost zo 4 na 8 tak mi na chvylku zamrzne PC....moze to byt aj tym? alebo pocet kablov nema na rychlost DVD a HDD vpliv!??
ono to na rychlosti az tak nepocitis. Hlavne aby si mal DMA zapate.
Inak odporuca sa pouzivat tak, ze kazde zariadenie zvlast na kabli, vyuziva to potom plnu rychlost... ale zas ked das taky 100vkovy disk a 33 CDR na jeden kabel, tak poho
Inak odporuca sa pouzivat tak, ze kazde zariadenie zvlast na kabli, vyuziva to potom plnu rychlost... ale zas ked das taky 100vkovy disk a 33 CDR na jeden kabel, tak poho
Spoiler: ukázať
Mozno pri praci oboch zariadeni sucasne by sa to na rychlosti mohlo prejavit. Lepsie to dat zvlast, kazde zariadenie bude na inom radici a je pokoj...
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"