Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Všeobecná diskusia
Vedeli by ste mi poradit nejaku rozumnu kameru do auta? idelna 50€+- (Dufam,ze to nepatri do nakupnej poradne)
Podla jednej ceskej recenzie mam zatial vybratu: Connect IT Premium CI-203.
Viete mi poradit nieco ine? Kludne aj z EBAYu. Dik
Podla jednej ceskej recenzie mam zatial vybratu: Connect IT Premium CI-203.
Viete mi poradit nieco ine? Kludne aj z EBAYu. Dik
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
tu v sekcii to toman opisuje, skor recenziu aku supu z cini si kupil.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
ty ked budes dedo budes vlacit tazke nakupy v rukach alebo pojdes do obchodu na 10x ze?landrower napísal:alebo stari dedovia co s autom len na nakupy chodia to je vecsi problem myslim
ano stari ludia na 65r zacinaju byt nebezpecny,ale chapem ze auto je pre nich megapomocka tak isto ako pre teba
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ved ja chapem ze im to velmi pomoze a ulahci zivot, a vela z nich jazdi normalne, ale niektori su proste verejne ohrozenie
u nas v rodine, ked sme videli ze dedo uz sa stava nesposobily na jazdenie, tak sme sa s nim rozumne dohodli, predal auto, nakupovat mu chodime my, po doktoroch vozime pripadne, atd.
u nas v rodine, ked sme videli ze dedo uz sa stava nesposobily na jazdenie, tak sme sa s nim rozumne dohodli, predal auto, nakupovat mu chodime my, po doktoroch vozime pripadne, atd.
Steam: michalsveto
Tvoj argument je blbost ako ochrnuty plavcik...hawkeye napísal:ano stari ludia na 65r zacinaju byt nebezpecny,ale chapem ze auto je pre nich megapomocka tak isto ako pre teba
aj ja by som si sem tam miesto vrtania nieco prestrelil desertom, co na tom ze niekoho to po ceste zabije, hlavne ze mne to pomoze, duplom ak som dochodca
Ja by som ludom nad 55r zakazal jak volit, tak jazdit, nemaju reflexy, nemaju povacsine silu povedzme tlacit do brzdoveho pedalu bez posilovaca, a hlavne, svojim bezohladnym jazdenim 80 v lavom pruhu na D1 sa citia neohrozitelni...
som zvedavy ci by si takto argumentoval, keby do teba skoro nadrbala <> na favoritke jak do mna...
Ohladom buzikov - minuly rok mi jeden pekne zdvihol adrenalin, sli dvaja vedla seba, jak som predbiehal tak som ho nevidel (noc a on bez odrazkov), stocil som to LTT, ofuklo ho a asi sa aj zdrbal z bajku...tak mu treba...
.
sa spamataj snake...a neodpisuj ludi co maju 55+...pozeraj kapanek dopredu ked budes mat ty 55r a niekto by ta chcel zbavit svojpravnosti...
moj otec ma 59r a jazdi uplne v pohodicke jak na obyc fabke tak na audine tak na mejdaku
nad urcity vek by mali ludia absolvovat 2-3 jazdy v autoskole a podla toho by mali vodicak..
moj otec ma 59r a jazdi uplne v pohodicke jak na obyc fabke tak na audine tak na mejdaku
nad urcity vek by mali ludia absolvovat 2-3 jazdy v autoskole a podla toho by mali vodicak..
- landrower
- Pokročilý používateľ
veru, nejake preskusanie by nebolo zle po urcitom veku a potom zas kazdych x rokov...
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Chris: Neviem, co do toho tahas nejaky konkretny model auta. Co sa tyka tvrdenia, ze aj medzi vodicmi su dementi, to je jasne. Lenze problem je prave v tom, ze medzi pumpickarmi je najvacsie percento postihnutych retardov. Takze ked za den na ceste stretnem 150 aut a nic sa nestane, a potom mi jeden urobi mysicku, tak je to trochu ine, ako ked traja z 6 pumpickarov, ktorych stretnem, vyvedu volovinu. Tiez nechapem, co do toho miesas status a prostriedok. Vobec nerozumiem spojitosti so slapalkami hadzajucimi sa pod auta. Skor si myslim, ze cyklista si uziva nejaky vymysleny status - on je eko a moderny, tak ma vsade prednost, aj pred fyzikalnymi zakonmi.
PS: Opit sa nejdem, nakolko nepijem.
Tato odpoved je aj pre landrowera a inych, co stavaju vodicov a pumpickarov na jednu uroven. Je to rovnake ako povedat: ved co ze cigani kradnu, aj medzi bielymi su zlodeji. No ano, ale zatial co medzi ciganmi bude tak 90% kradosov, tak pri ludoch tej spravnej farby to bude daleko daleko mensie percento. Nasledne od daneho pozorovania mozes odvodit, co je pre danu komunitu "normalne".
PS: Opit sa nejdem, nakolko nepijem.
Tato odpoved je aj pre landrowera a inych, co stavaju vodicov a pumpickarov na jednu uroven. Je to rovnake ako povedat: ved co ze cigani kradnu, aj medzi bielymi su zlodeji. No ano, ale zatial co medzi ciganmi bude tak 90% kradosov, tak pri ludoch tej spravnej farby to bude daleko daleko mensie percento. Nasledne od daneho pozorovania mozes odvodit, co je pre danu komunitu "normalne".
- landrower
- Pokročilý používateľ
ty mas nejake divne utkvele predstavy, odporucil by som dat sa vysetrit....
aby som hovoril z vlastnej skusenosti, denne chodim autom v podstate, a takmer kazdy den chodim okolo roznych cyklotras a takmer kazdy den teda vidim cyklistov, to ze nejaky vyvedie hovadinu sa mi stane tak raz za mesiac.
pricom na k*k*ta za volantom prinajlepsom raz za den natrafim. v horsom pripade je to aj dvojciferne cislo za den...
a este jedna vec, nie kazdy si moze dovolit zivit auto a nehovoriac o takom aute co zozere aj travu okolo cesty
tak tych ludi neponizuj na nejaku zberbu....
(a ciganov sem do toho celeho neplet, to je samostatna kategoria , na tych plati len jedno a to je bohuzial nelegalne)
aby som hovoril z vlastnej skusenosti, denne chodim autom v podstate, a takmer kazdy den chodim okolo roznych cyklotras a takmer kazdy den teda vidim cyklistov, to ze nejaky vyvedie hovadinu sa mi stane tak raz za mesiac.
pricom na k*k*ta za volantom prinajlepsom raz za den natrafim. v horsom pripade je to aj dvojciferne cislo za den...
a este jedna vec, nie kazdy si moze dovolit zivit auto a nehovoriac o takom aute co zozere aj travu okolo cesty
tak tych ludi neponizuj na nejaku zberbu....
(a ciganov sem do toho celeho neplet, to je samostatna kategoria , na tych plati len jedno a to je bohuzial nelegalne)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hmm zaujmave diskusie
zoom k tomu sa neda ani vyjadrit. zmdov na bajku je podstatne menej ako tych na autach. Cyklotrasy by som najviac bral koli rodinam co chcu svoje deti zobrat na bicykloch na vylet, bez toho aby sa bali ze po ceste pojde 18 rocny macho, ktory sa dival v nedelu na F1 a chce si skusit maximalku na svojom srote. Cykloterasy beriem ako perfektnu vec a cudujem sa ze v tejto diere mame kopec penazi na hovadiny, ale na uziticne veci niet prachov.
potom niekto nemusi mat na to auto, ale potrebuje dochadzat do prace, tak proste sadne na bike a ide. To je podla teba zmrd hadzajuci sa pod auto? Nie len clovek co maka na rodinu a iked by si rad kupil auto, tak musi dat prednost rodine ktoru musi zivit. Takze namiesto 50 litrov benzinu kupi deckam veci a da im najest. Ale ratam ze toto ty nepochopis a budes si obhajovat svoje. Ja ti to ani neberiem, ale pametaj aby si ty raz nemusel skoncit ako pumpickar.
zoom k tomu sa neda ani vyjadrit. zmdov na bajku je podstatne menej ako tych na autach. Cyklotrasy by som najviac bral koli rodinam co chcu svoje deti zobrat na bicykloch na vylet, bez toho aby sa bali ze po ceste pojde 18 rocny macho, ktory sa dival v nedelu na F1 a chce si skusit maximalku na svojom srote. Cykloterasy beriem ako perfektnu vec a cudujem sa ze v tejto diere mame kopec penazi na hovadiny, ale na uziticne veci niet prachov.
potom niekto nemusi mat na to auto, ale potrebuje dochadzat do prace, tak proste sadne na bike a ide. To je podla teba zmrd hadzajuci sa pod auto? Nie len clovek co maka na rodinu a iked by si rad kupil auto, tak musi dat prednost rodine ktoru musi zivit. Takze namiesto 50 litrov benzinu kupi deckam veci a da im najest. Ale ratam ze toto ty nepochopis a budes si obhajovat svoje. Ja ti to ani neberiem, ale pametaj aby si ty raz nemusel skoncit ako pumpickar.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Tym si vlastne povedal, ze vsetci nad 55 rokov uz su fyzicky a psychicky uplne zle? Moji obaja dedovia este jazdia-jeden do roboty a druhy uz len prilezitostne, ale prvy v zivote nemal nehodu, a to uz ma co to najazdene, a druhy sa kvoli mikrospanku 5km pred BA (400 km) 3x pretocil na strechu a odvtedy ide v pohode, pusta hocikoho, jazdi zasadne najviac napravo co to da, ak treba predbehnut, nerobi sa na Schumachera a je s nim utrpenie vychadzat z vedlajsej na hlavnu, kolko casu to zaberie. (samozrejme za nami nikto) takze netreba vsetkch hadzat do jedneho vreca, ale so sviatocnymi vodicmi typu "idem kolko chcem, kde chcem, a v akom pruhu chcem) velmi prifarbene povedane do plynu!
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
a ide pre istotu 60 mimo obce ze ? .....
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
60-70 chodím občas mimo obce aj ja a nemam 60.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- landrower
- Pokročilý používateľ
odhlidnuc od toho ze su miesta kde sa neda a podmienky v ktorych sa neda, ak to robis bezdovodne tak rovnako potom nepatris na cesty.
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
takze ak ide clovek kilo 20 na dialnici v pravom alebo strednom pruhu tak nepatri na cesty
ale ak ide dve kila 20 tak je to samozrejme vpohode
ked ti vadi, ze ide 60-70 tak podradim a ho predbehnem, to je tak obrovsky problem?
ale ak ide dve kila 20 tak je to samozrejme vpohode
ked ti vadi, ze ide 60-70 tak podradim a ho predbehnem, to je tak obrovsky problem?
...