Steam digitalna distribucia hier
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
Re: Steam Digital Distribution
v novom beta updete steamu sa uz da vybrat cielovy priecinok kam si dat stahovat a instalovat hru
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Je toto odrb? Co to znamena ze hru musim aktivovat cez RUSKU IP?
Mozu mi ju nasledne odobrat? Je to dobry fake, ked za to chcu este 499Kc...
http://mmoboost.cz/f1/f1-2012-ru-multil ... m-key.html
Mozu mi ju nasledne odobrat? Je to dobry fake, ked za to chcu este 499Kc...
http://mmoboost.cz/f1/f1-2012-ru-multil ... m-key.html
Spoiler: ukázať
ze si ju kupil ale nenadobudol legalne, kedze si porusil VOP
je to už dnes normálne. icefire by ti navyprával aké to je super (ne)legálne a koľko už na tom ušetril a ako stále hráva cez VPN
riešilo sa to tu nejaký čas dozadu, kľudne prelistuj túto tému, malo by to tu byť. každopádne, ten produkt na ktorý sa odkazuješ
nie je cielený pre našu krajinu a preto u nás nemôže byť za normálnych okolností zakúpený a tobôž aktivovaný. čiže je to nelegálne
riešilo sa to tu nejaký čas dozadu, kľudne prelistuj túto tému, malo by to tu byť. každopádne, ten produkt na ktorý sa odkazuješ
nie je cielený pre našu krajinu a preto u nás nemôže byť za normálnych okolností zakúpený a tobôž aktivovaný. čiže je to nelegálne
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Kvoli par € sa mi to neoplati, ja som si uz kupil originalku DVD za 26€, za toto ruske chcu 21€, dal by som max 10€ s rizikom.
Chcel som to pre znameho co nema este kluc.
Inak ked nainstalujem ten Beta Steam pri uz nainstalovanych hrach nebudem moct zmenit cielovy priecinok ci? Kedy by to Steam mal vydat ako official nie ako betu, neviete?
Ja som pouzil navod niekde tu zo stranky na Steam ked som presunul cely adresar Steam a nezmazal som len Steam.exe a userdata
Chcel som to pre znameho co nema este kluc.
Inak ked nainstalujem ten Beta Steam pri uz nainstalovanych hrach nebudem moct zmenit cielovy priecinok ci? Kedy by to Steam mal vydat ako official nie ako betu, neviete?
Ja som pouzil navod niekde tu zo stranky na Steam ked som presunul cely adresar Steam a nezmazal som len Steam.exe a userdata
Od dneska je pre-load toho noveho xcomu. Vychadza 11. tohto mesiaca. Instalacka ma 12GB
mne tiež nejaké došli. dám aj zadara. naj še ľubi
Kto da zadarmo key na dotu 2 ?:D
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
sry ja už som to rozposlal. a vy ostatní nebuďte takí materialisti! boha, sa chováte jak ten slávny národ slovenský!