Repro do spolocenskej miestnosti

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
okrujko
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 06. Jan, 2010, 19:15

Re: Repro do spolocenskej miestnosti

Príspevok od používateľa okrujko »

vdaka za tip, ale mam pochybnosti, ci si cital, co som pisal skor...hladam 2 repro (2 uz mam) a k tomu AVR, stlpy to byt nemozu, kedze v tej miestnosti sa 95% casu pohybuju decka a casto behaju a hraju vsetko mozne...neprezilo by to...
momentalne to vyzera na tie 122ky a Yamaha HTR-3065 alebo SONY STR-DH730

EDIT: kusa sa citim ako samomluvec :D ale co uz...mozte mi poradit aspon kable? najdlhsi bude mat okolo 22 metrov, existuje nieco v rozumnej cene (do 1,5€/m) aby to bolo v pohode? stacilo by toto? http://www.autounit.sk/xyz/eshop/1-1-AU ... 2-KLS-2-5T
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
take-it
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Ne 26. Aug, 2012, 11:11

Príspevok od používateľa take-it »

pises ze chces nieco lepsie a mas v plane Sony alebo Yamaha ?? si sa zosalel ??? :facepalm: pozri si parametre odstup signalu od sumu ...
ak chces nieco ovela lepsie tak sa poobzeraj po Denon alebo Onkyo ale rozhodne nie to co mas teraz v plane, nemusis ist do High-end modelov ale za mierne vyssiu cenu ziskas ovela kvalitnejsi zvuk. A repro k tomu znacku Monitor Audio :)
okrujko
Používateľ
Používateľ

Ako vravel som, ze sa do AVR nevyznam, takze aj najlacnejsie Onkyo bude lepsie ako tie dva znacky? Alebo ktory konkretne model? Denon som pozeral, ale tie su aj najlacnejsimi modelmi kusa dalej ako by som chcel. A tie repro, nepocul som o nich zatial. Ktory model konkretne?
A isto to musi vyjst okolo 600€ spolu, takze pridavat nemozem.

EDIT: prave pozeram spec, tak ta Yamaha ma odstup signal/sum 100dB a Denon AVR-1612 ma 98dB, takze neviem potom ci to bude v tomto parametri...
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
take-it
Nový používateľ
Nový používateľ

ano, ktorekolvek Onkyo bude kvalitou nikde uplne inde ako Yamaha alebo Sony.To iba isty elektrodom sa ta bude snazit presvedcit ze na Yamahu nic nema a ze je naj :hysterical:
A na tvojom mieste by som peniaze este dosetril a az tak kupoval, nekupuj nieco ze si povies "a ved toto mi bude stacit " ver ze nebude, casom mozes a budes nespokojny. Ak uz ides kupovat, kupuj s tym ze to budes mat na dlhsie obdobie, nekupuj nieco len preto ze to stoji malo a ty teraz okamzite na to mas, nemas sa kam ponahlat. A znacky repro Monitor Audio sa nemusis vobec bat, je to super znacka, samozrejme ze cim vyssia cena tym lepsia kvalita ale to viac menej plati pri vsetkom. Naj urobis ked si zajdes do specializovanej predajne s moznostou vypocutia si co ako hra, aj ked je pravda ze doma to bude hrat inak ako v studiu. Ide ale o to aby si ziskal prehlad ake parametre zvuku vyhovuju tebe, co sa ti paci a co nie lebo kazdy clovek totiz zvuk vnima trosku odlisne.

edit: aj ked ma Yamaha na papieri niekedy parametrovo lepsie hodnoty na Denon aj tak nema ziadnu sancu, ono odstup signalu od sumu je len jeden z viacerych parametrov
okrujko
Používateľ
Používateľ

ok, chapem, Denon je lepsi, Onkyo tiez, predpokladam, ze stacit by na vsetko mohol http://www.datart.sk/AV-prijimac-ONKYO- ... paign=feed usetrim a bude Onkyo...
ale teraz vazne, setrit na viac nemozem, pretoze ako som pisal, je to financovane z grantu, teda rozpocet je dany, nadacia nam poskytla peniaze a idem kupovat...je to do salezianskeho strediska, nie ku mne domov, vsetko musi byt zauctovane atd...bude to sluzit pre vsetkych, nie pre mna osobne, zalezi mi na tom, aby to bolo dobre, ale musim sa zmestit do 600€ jednoducho :-)
Ak myslis, ze to Onkyo bude lepsie ako Yamaha, beriem ho a mozem dat viac na repro, teda cca 400€, kludne aj z PL, odkial som chcel brat Wharfedale Diamond 122 http://www.unlimitediq.com/kolumny-glos ... d-122.html...bude toto http://www.trinasty.sk/home-hifi-produk ... x2-rosemah lepsie? ci nieco ine?
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
okrujko
Používateľ
Používateľ

ta nakoniec som kupil to Onkyo, uz ho mam, zajtra mi dojdu tieto repro http://www.audioshop.sk/audioshop/home- ... uantum-803 v celkom zaujimavej cene a podla toho, co som cital, vychadzaju fakt dobre + kable kupim niekde u nas, 2x2,5mm cisto medene, snad to bude stacit :good:
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
take-it
Nový používateľ
Nový používateľ

prepac ze som neodpovedal, som pracovne velmi vytazeny a vecer uz akurat mrtvy padam do postele. Ale k veci, to Onkyo je sice zakladny model ale podla mna osobne vzdy lepsia volba ako Yamaha, Onkyo je vo svete AV pojem, Yamaha skor niekde v inom odvetvi :) takze myslim ze nebudes lutovat a co sa tyka repro, tie co si kupil nemam odskusane ale tie Monitor audio co si postol su pouzivane v niektorych hudobnych studiach ako referencne repro, maju kvalitny vyvazeny zvuk za rozumnu cenu. Ale je jasne ze ak si nemohol minut viac penazi tak aj s tym co budes mat budes spokojny. Hlavne si to uzite a zelam prijemny relax :music:
okrujko
Používateľ
Používateľ

v pohode, diky moc :)

EDIT: rozbalil som tie repro a akoze take balenie...proste nemci, preciznost, krasa...este aj rukavice k tomu, aby som si nezapackal cierny klavirny lak...uvidime zajtra, ako to bude hrat...akosi sa neviem dockat :cool:
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D

Návrat na "Nákupná poradňa"