Brandoo: Plocha mozno je, ale topitko 480 s 2500K tomu davaju zabrat ...
Tieto cervene hadice pouzivam uz dlho , pacia sa mi , takze asi aj ostane pri nich ... Auroru odlozim do skrine a uvidim co s nou ...
Ten regulator ma asi skor problem s PWM ventilatormi , no ale co uz , pumpu nedokaze poriadne regulovat aj tak ...
Kupim Lamptrona a bude pokoj , s nim som bol spokojny, sak tebe som ten moj predal tusim ze ?

Nieco ako to Aquaero nepotrebujem ...
STENLY: Tak uz vies co je na nom zle ... Ale tak je namontovany , cize posluzi ...
landrower: Jasne ze stacia 16/11, ja som aj chcel ist do 16/11 , ale kedze som si kupil spat moje Bitspower fitingy, ktore su na 19/13, tak som musel pouzit zase tie

Keby mam ale kupovat nove fitingy, tak uz jednoznacne na 16/11 ...
GABO: Pouzil som moje stare hadice, tie nove su nedotknute , vratit by som mohol , ale asi si ich necham
To teda nie je , EK , XSPC a podobne co som doteraz mal, posobi na mna lepsim, kvalitnejsim dojmom . Nuz ale u Phobya ma super pomer cena / vykon
Mam dost vysoke teploty , teda vysoke ako vysoke, ja uz som trochu zvyknuty na teploty z RX 360, pripadne dvoch

Je mi jasne ze tieto male prdky radiatory nebudu podavat nejaky super vykon ...
Viac sa mi pozdava ta 2x92 ako ta 240 RAD , z toho 2x92 aj pekne fuka teply vzduch , aj radiator je sam o sebe pekne teply . To ta 240 je menej tepla a ani taky teply vzduch z nej fany nefukaju ... Odvzdusneny je dobre , takze neviem kde je problem , respektivne ci to problem je ... Je zase pravda ze ta 2x90 je aj 2x hrubsia ...
Kazdopadne neskor urcite bude nejaky upgrade radiatorov ... V hlave uz mam nejaku tu predstavu ako by to malo vyzerat ... Prevdepodobne velky externy RAD vedla skrinky ( MORA 3 , Phobya 1080 ) ...
Meral som teplotu vody v zatazi, no a ma " peknych " cca 41C , co je sakra dost

Potom samozrejme ze teploty su ake su ...
2500K@4700 = 80C v IBT
480@800= cca 65C