Tablet a externy box 2.5"
Re: Tablet a externy box 2.5"
Podla mna je cely apple hlupost. Vsetko si musis kupovat (appky) stiahnut mozes len vtedy ak si jailbraknes... este teraz ked zvysovali ti trapaci ceny aplikacii. Na tabletoch preferujem Android alebo Win.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
No díky teda za rady, ostanem asi u toho NB.
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
jezisi maria ty si sa zobudil po 5tich rokoch? No a co ked si musis kupovatMani napísal:Podla mna je cely apple hlupost. Vsetko si musis kupovat (appky) stiahnut mozes len vtedy ak si jailbraknes... este teraz ked zvysovali ti trapaci ceny aplikacii. Na tabletoch preferujem Android alebo Win.

Nie nezobudil som sa po piatich rokoch, tento nazor o Apply mam uz dlho
Nie, na androide nemusim platit za kazdu trapnu aplikaciu/hru lebo si ju mozes aj stiahnut na nete bez potrebneho rootu. U applu potrebujes na to jailbreak. 

- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
A to ta vobec nestve, ze to je kradez, vsak ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Kto to riesi ? Snad iba hlupak by kupoval kazdu aplikaciu ktora mu len tak padne do oka a je nepotrebna (nejake srandicky a pod.) ... nechces tu namna zavolat policiu nech ma zavru za to ze ja a 99% ludi na tejto planete stahuje "nelegalny obsah" ? OT ale len tak pisem ... Proste moj zaver mal byt len ten ze android u mna vyhrava co sa tyka mobilov a tabletov.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Takze Android je lepsi system, lebo sa tam lahsie kradne. Hej, dava to zmysel, si borec. 

Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Nie ... android je celkovo lepsi
... ze "kradne"
... vidim ze si jeden zo zaslepenych materialistickych mainstreamovych uboziakov ... radsej sa tu k tebe neozyvam ... moj zaver je len ten ze android u mna vyhrava oproti ios. A ten fail menom iPhone 5 ? Vecsi displej ? o.O super ... HTC a samsung s androidmy su vzdy pred applom ... co sa tyka HW aj SW, nie to este hovorit o o preletenych cenach applu kde si clovek kupi iphone len kvoli tomu ze tam ma jablcko ... takyto ludia maju u mna celkovo nizko polozene hodnoty...

Odkiaľ máš informáciu že 99% sťahuje nelegálny obsah? Je to hlúposť.... A proste tvoj postoj je otrasný, nielen že sa verejne chváliš že kradneš, no navyše to obhajuješ tým, že kradnú aj iní.Mani napísal:Kto to riesi ? Snad iba hlupak by kupoval kazdu aplikaciu ktora mu len tak padne do oka a je nepotrebna (nejake srandicky a pod.) ... nechces tu namna zavolat policiu nech ma zavru za to ze ja a 99% ludi na tejto planete stahuje "nelegalny obsah" ? OT ale len tak pisem ... Proste moj zaver mal byt len ten ze android u mna vyhrava co sa tyka mobilov a tabletov.

A dávaj si bacha na reči. S nikým si tu husi nepásol tak sa správaj normálne, inak budeš nútený opustiť našu komunitu.
Ty mi nebodaj chces povedat ze kazdu pesnicku ktoru mas niekde ulozenu je kupena ze uz ma tu nazyvas zlodejom ak si dovolin stiahnut app na android ? 

Mani: Chcem ti pripomenúť že HTC a Samsungy môžu mať 4 jadrové CPU ale 2 jadro vlastnej konštrukcie(v iP5) je v testoch výkonnejšie(na viac serveroch-na jednom dokonca kde nenávidia Apple
)
Tak isto to že má Bulldozer 8 jadier neznamená že je viac vpredu a je vykonnejšií ako 4jadrová i5(pre prirovnanie)
Prosím neber to ako vyrívanie
Nebyť warezu,tak si žiadnu hru nekúpim/kúpim hru ktorá ma nebude baviť

Tak isto to že má Bulldozer 8 jadier neznamená že je viac vpredu a je vykonnejšií ako 4jadrová i5(pre prirovnanie)
Prosím neber to ako vyrívanie
s tímto plne súhlasímSkus si pozriet navtevnost vstkych warezov... + tu na portali tusim bolo info ze "pirati" su naj. zakaznikmi. Vies, povecsine pripadov je to tak ze clovek si napr. hru stiahne a skusi a ked sa mu zapaci potom kupuje... tie vase nazory mi pridu chore ... ako totalne korporatokraticke mozgy podporujuce cleanit,cetu a podobne odboje proti slobodnym uzivatelom coskoro cenzurovaneho internetu ...
Nebyť warezu,tak si žiadnu hru nekúpim/kúpim hru ktorá ma nebude baviť
Hej s tymi CPU mas pravdu. Ale android mi uz sedi viac v tom ze je pre nho viac aplikacii ... viac hier, take tituly ktore pre ios ani nebudu...
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Mani :
Chodis do jednoty , lebo tam sa lepsie kradne
Tym , ze si stiahnes kopiu programu vznika developerovi financna skoda , kedze ho nekupis .
Vacsina aplikacii je k dispozicii na skusku bud ako trial alebo okresana free verzia , po nej clovek zvazi kupu plnej verzie .
Ku plnym verziam mas pravidelne aktualizacie a rozne feature ako napriklad hranie online .
Ked ti je vela dat 1-2€ za appku , naco si kupujes drahy mobil/tablet ?
Elektriku mas od susedov ?
Za internet neplatis ?
Tie veci sice hmotne nie su , rovnako ako software ale platis za ne .
Tak sa prosimta uvedom a vaz svoje slova .
btw Iphone ma svoju cenovku vysoko , ale ma kvalitne prevedenie a Podporu od vyrobcu po dlhu dobu co sa o Android zariadeniach povedat neda .
Jednoducho Apple zariadenia su urcene pre iny segment ludi ako si ty .
Chodis do jednoty , lebo tam sa lepsie kradne

Tym , ze si stiahnes kopiu programu vznika developerovi financna skoda , kedze ho nekupis .
Vacsina aplikacii je k dispozicii na skusku bud ako trial alebo okresana free verzia , po nej clovek zvazi kupu plnej verzie .
Ku plnym verziam mas pravidelne aktualizacie a rozne feature ako napriklad hranie online .
Ked ti je vela dat 1-2€ za appku , naco si kupujes drahy mobil/tablet ?
Elektriku mas od susedov ?
Za internet neplatis ?
Tie veci sice hmotne nie su , rovnako ako software ale platis za ne .
Tak sa prosimta uvedom a vaz svoje slova .
btw Iphone ma svoju cenovku vysoko , ale ma kvalitne prevedenie a Podporu od vyrobcu po dlhu dobu co sa o Android zariadeniach povedat neda .
Jednoducho Apple zariadenia su urcene pre iny segment ludi ako si ty .