Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Všeobecná diskusia
s poistovnou vzdy ide o to na koho natrafis.
ked bracho drbol moje auto, dezen 2.5mm mali tie gumy a vek asi 5-6r a nik to neriesil, proste len vycislil skodu a dal papiere a este nieco dohodol so servisom kam to slo. ale boli pripady aj take kde fakt vsetky kraviny kontrolovali. a samozrejme zalezi od toho aku mas zmluvu aj
ked bracho drbol moje auto, dezen 2.5mm mali tie gumy a vek asi 5-6r a nik to neriesil, proste len vycislil skodu a dal papiere a este nieco dohodol so servisom kam to slo. ale boli pripady aj take kde fakt vsetky kraviny kontrolovali. a samozrejme zalezi od toho aku mas zmluvu aj
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Co? Ako ze na koho natrafis? Zakon definuje hlbku dezenu a dovi dopo. Pokial to nemas vyslovene v zmluve, moze ti poistovna fukat ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
dnes bolo na markze v spravach ako dali kamery na jednu krizovatku a 500 reatrdov za den ju porusilo , pri takom tempe bude mat policia na nove radary a testery proti drogam cupi dup
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
dnes som absolvoval 400km z Sered - Praha na letnych...na vysocine som mal stiahnutu prdel...-1 az 0 na boku cesty sneh...nastastie cesty boli suche..stvrtok ked som odchadzal bolo 12st
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
je dobre mat na zadnej naprave vecsi dezen aby sa v zakrutach nenahanala za prednou...hrozi neskorsi smyk,
ci je to lepsie je subjektivny pocit
treba jazdit tak aby smyk nebolo treba
poniektorym xxxxx to nevysvetlis
samozrejme ak mam 4gumy a 2 maju iny dezen tak urcite ja osobne dam lepsie gumy na hnacu napravu, v mojom pripade na predok
predok taha, predok brzdi,
ci je to lepsie je subjektivny pocit
treba jazdit tak aby smyk nebolo treba
poniektorym xxxxx to nevysvetlis
samozrejme ak mam 4gumy a 2 maju iny dezen tak urcite ja osobne dam lepsie gumy na hnacu napravu, v mojom pripade na predok
predok taha, predok brzdi,
Naposledy upravil/-a lezgy v Ne 28. Okt, 2012, 21:32, upravené celkom 1 krát.
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
a kolko ju neporusilo? 100? to potom retard je ten co tu krizovatku osadzal znackami...
z fleku ti viem vymenovat par uplne drbnutych rieseni, ci uz v GA lebo BA...
GA napr vyjazd sladkovicovo na senec/sered, ypsilonkova krizovatka, dolava stopka, doprava iba daj prednost v jazde, rozhlad jak hovado...mozes hadat ktorou stranou a kam chodim
BA mlynska dolina, zjazd zo slavicieho udolia, raz za cas si tie senzory zmyslia, ze vsetok kov co nasli v okoli krizovatky je plast a smer dolava netreba pustat, kolona je az po websupport niekedy...
Uz sa tu prestante hrat na svatuskarov a podporovat nazor ze ten kto ide o 10kmph viac je samovrah a k***t, denne vidim tolko chujov co dostanu kvoli svojmu dodrziavaniu predpisov niekoho do problemov (napajace na obchvat, ked nejakeho sedlaka ego to nevydrzi ze niekto ide v lavom pruhu a zazipsovat sa), samozrejme debilko to nevydrzi tak sa vystrci aby ho nikto neobehol, lebo pravy priebezny pruh je ten jediny spravny...
z fleku ti viem vymenovat par uplne drbnutych rieseni, ci uz v GA lebo BA...
GA napr vyjazd sladkovicovo na senec/sered, ypsilonkova krizovatka, dolava stopka, doprava iba daj prednost v jazde, rozhlad jak hovado...mozes hadat ktorou stranou a kam chodim
BA mlynska dolina, zjazd zo slavicieho udolia, raz za cas si tie senzory zmyslia, ze vsetok kov co nasli v okoli krizovatky je plast a smer dolava netreba pustat, kolona je az po websupport niekedy...
Uz sa tu prestante hrat na svatuskarov a podporovat nazor ze ten kto ide o 10kmph viac je samovrah a k***t, denne vidim tolko chujov co dostanu kvoli svojmu dodrziavaniu predpisov niekoho do problemov (napajace na obchvat, ked nejakeho sedlaka ego to nevydrzi ze niekto ide v lavom pruhu a zazipsovat sa), samozrejme debilko to nevydrzi tak sa vystrci aby ho nikto neobehol, lebo pravy priebezny pruh je ten jediny spravny...
.
-
- Pokročilý používateľ
to mi skor zavana tvojou netrpezlivostou a nervozitou za volantom ked pred sebou mas pomaly iduce auto.
tu krizovtku fotili ako sli na cervenu a ked bola cervena auta boli v strede krizovatky. to je podla teba normalne?
obchvaty su robene samo od seba debilne ked nemas pripajaci pruh a v Presove vela krat natrafim na krizovtky bez znaciek atd. zajtra idem pocase snezenia na vychod od PO tak som zvedavy na cesty
tu krizovtku fotili ako sli na cervenu a ked bola cervena auta boli v strede krizovatky. to je podla teba normalne?
obchvaty su robene samo od seba debilne ked nemas pripajaci pruh a v Presove vela krat natrafim na krizovtky bez znaciek atd. zajtra idem pocase snezenia na vychod od PO tak som zvedavy na cesty
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Ano, predstav si ze som, som velmi agresivny ked pred sebou v nedelu vidim idiota s VK ECV v lavom pruhu, lebo je prazdnejsi, ja nemozem za to ze on je posraty a nevie sa normalne chovat na ceste, a uz som si povedal ze budem chuj a vyblikavat ich...
.
-
- Pokročilý používateľ
keby len blikat jak na mna zjape zena ked ich vytrubujem na fabii by si neveril.
no ono niektory zabudaju ze len v meste moze ist v lavom kedykovek. ja stale tvrdim ze soferovat cez vikend je stale na nervy kvoli ludom co idu do tesca oprasit auto z garaze.
dnes som zazil experta co isiel mimo obce 100 a v dedine 40. a asi 3 dediny som to vydrzal, co narobis. obehnes a nadychnes sa parkkrat. cloveka nezmenis. a nie to este slovaka
no ono niektory zabudaju ze len v meste moze ist v lavom kedykovek. ja stale tvrdim ze soferovat cez vikend je stale na nervy kvoli ludom co idu do tesca oprasit auto z garaze.
dnes som zazil experta co isiel mimo obce 100 a v dedine 40. a asi 3 dediny som to vydrzal, co narobis. obehnes a nadychnes sa parkkrat. cloveka nezmenis. a nie to este slovaka
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Je to trošku ináč, ako píšeš....stefan.koval napísal:dnes bolo na markze v spravach ako dali kamery na jednu krizovatku a 500 reatrdov za den ju porusilo , pri takom tempe bude mat policia na nove radary a testery proti drogam cupi dup
...tú kameru tam nedali, je (resp. sú) tu už vééééľmi dlho, hádam aj rok, ibaže to polícia doteraz nemôže používať, takže si len robia štatistily
A zčasti reagujem aj na Snake-a: je to proste len na frekventovanej križovatke. Nie je debilno navrhnutá, nie je zlý výhľad, všetko v pohode...
Bývam blízko pri jednej z týchto kamier a že okolo nej prejdem aj tri krát do dňa.
Tie kamery sú v Žiline a sú dve:
- na Veľkom diely cestou dolu z kopca v smere Solinky -> Vlčince. Kamery sú dve, jedna hore pri parkovisku na lesopark, druhá dole pri Fakulte riadenia a informatiky. Je to úsekové meranie. Teda hore načíta auto, dole načíta auto, z času, za ktorý medzi kamerami prejde vyráta rýchlosť.Problém je v tom, že hore pred lesoparkom je 40 a 90% šoférov ide 50, lebo si myslia, že parkovisko Univerzity je križovatka. Ich problém
- ďaľšie kamery sú na križovatke na červenej armáde. Tu sa detekuje všetko možné: svetlá, prejazd na červenú, rýchlosť a neviem čo ešte. Vraj tých prejazdov na červenú je veľmi veľa (nechápem...)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ta krizovatka je drbnute spravena, denne tade chodim.... nehovoriac o tom ze ked ides z gruntov doprava smer petrzalka na obchvat, tak tam ani pruhy nejsu naznacene a kolkokrat sa ko**tko rozhodne ist stredom...Snake napísal:...
a k tomu radeniu sa... denne obchvat, polku krat v spickach, idem sa po*ebat nad dementnostou ludi casto. proste ked sa kazdy druhy zaradi do lava tak sa nikto moc nezdrzi a nevznikne taka kolona, ja automaticky to ale davam dolava lebo blbci si myslia ze je lepsie stat kilometer za prijazdom a blokovat ine krizovatky porad jak keby sa normalne hore zipsovali. a podom najlepsi su vidlaci co sa tak budu tlacit aby sa tam clovek ani bohovi nedostal...
ale minule uplne opacny extrem, nebolo tolko aut tak som ostal vpravo, a zlava dodavka s DS znackami, zacne sa radit rovno do mna dement. nie pomalicky, ze mi naznacuje ze ho mam pustit, proste to mrdol doprava jak keby mu to tam patrilo. naky cigan este k tomu za volantom. som myslel ze ho na mieste odpracem z tohto sveta.... este na mna kuka ze co nanho trubim ... no comment
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
tak uz nam nasnezilo a ja musim jeden silentblok vymenit a som bez garaze
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Esteze jazdim cely rok na zimnych
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
ja vzdy prezuvam az po prvom snehu, ale zatial sa mi nechce, drzi sa to iba na aute
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.