Zaujimave miesta Slovenska
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Zaujimave miesta Slovenska
Ahojte, uz ma nebavi to nikamneveduce pozeranie na PC, tak ma napadlo, ze by som sa isiel popozerat na krasy/historiu Slovenska. Uvital by som teda vase napady, kam ist Je jedno o co ide, ci o peknu prirodu, hrad,zrucaninu, nejake mysticke miesto,... Proste cokolvek,co stoji za to vidiet. Vdaka za napady! Urcite to pomoze aj ostatnym
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Re: Zaujimave miesta Slovenska
Manínska Tiesňava, Súlovské skaly
MacBook Pro 13 (2016) + iPhone 12 mini
PS5 Slim
PS5 Slim
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Tatry
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
-
- Čierna listina bazáru
Trosku konkrétnejšie by to vsetko nešlo?:-)
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
no kdekolvek v Tatrach , plesa/kopce... Vysoke myslim samozrejme
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- gammaray
- Administrátor
- Dátum registrácie: Po 23. Okt, 2006, 02:00
Zapadne Tatry, Rohace su krasne. Niektori hovoria ze aj krajsie ako Vysoke Tatry. Potom aj SLovensky Raj je super miesto na vylet, rebriky a tak. Bol som aj v Spiskej Starej Vsi na turistike, ale to neviem ako sa to vola tie kopce okolo. Na Orave je krasna priroda. Alebo si len tak zajst niekde na malu chatku niekde v horach mimo "civilizacie" a pochodit prirodu okolo, spravit male vylety a dat si relax. Netreba ziadne dlhe vylety, narocne na cas ci kondiciu, aj prechadzka lesom postacuje niekedy.
ZOSTAVA CPU: AMD 5600x MB: GIGABYTE B550M AORUS PRO-P (rev. 1.0) Cooler CPU: SilentiumPC Fera 5 RAM: Crucial Ballistix Black 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz CL16 M.2 SSD NVME system: Samsung 980 1TB M.2 SSD NVME data: Samsung 980 1TB DVD RW: Samsung SH-S183A GPU: GeForce RTX™ 3070 GAMING OC 8G (rev. 2.0) PSU: CORSAIR RM750x PSU 750W 80+ Gold 2021 Monitor: LG 32GK850F CASE: Fractal Design Define Mini Headset: KOSS SB/45 Repro: Fluid Audio F5 Myš: Logitech G Pro Klávesnica: Corsair K68 RGB OS: Windows 10 Pro 64bit
- F242
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 22. Aug, 2006, 02:00
Ja som bol koncom leta 5 dni v Belianskych Tatrach. Odtial vylet na Lomnicky stit, Strbske pleso, atd, nejaky aquapark, splav Dunajca na pltiach atd. Bol som velmi milo prekvapeny sluzbami (v dobrom) a aj cenami (tiez v dobrom- kedze som z BA )
Celu "organizaciu" a planovanie vyletu som zvladol za cca 15 minut s pouzitim Googla.
Proste staci si vybrat lokalitu (a je jedno aku-Slovensko je fakt pekne) a pouzit Google na vyhladanie zaujimavosti v jej okoli. Verim tomu, ze toho najdes dost.
Celu "organizaciu" a planovanie vyletu som zvladol za cca 15 minut s pouzitim Googla.
Proste staci si vybrat lokalitu (a je jedno aku-Slovensko je fakt pekne) a pouzit Google na vyhladanie zaujimavosti v jej okoli. Verim tomu, ze toho najdes dost.
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
http://sk.wikipedia.org/wiki/Gotick%C3%A1_cesta
goticka cesta
odporucam, treba vidiet
ja som ju presiel xkrat ale na jednu nezabudnem
ked som siel stopom aviou a zobrali sme ozrateho anglicana ktory sa chcel dostat do "šitniku" stitnik....
ale inac fakt parada
goticka cesta
odporucam, treba vidiet
ja som ju presiel xkrat ale na jednu nezabudnem
ked som siel stopom aviou a zobrali sme ozrateho anglicana ktory sa chcel dostat do "šitniku" stitnik....
ale inac fakt parada
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
-
- Čierna listina bazáru
Super.
Tak ja pridam nieco zo svojho okolia:
Cerveny kamen-(hrad ), Velka Homola (rozhladna), zrucanina hradu Biely kamen (svaty jur), este pospominam a dopisem.
Tak ja pridam nieco zo svojho okolia:
Cerveny kamen-(hrad ), Velka Homola (rozhladna), zrucanina hradu Biely kamen (svaty jur), este pospominam a dopisem.