Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
ked je v noci prazdna dialnica tiez idem v lavom pruhu a je mi to fuk,ked vidim pretekara ,rad sa mu uhnem a neskor sa zasmejem ked stoji namerany na krajnici
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
sa nerob cukrovyyy, jak keby si ty na Z4 jak dochodcaquicky napísal:ked je v noci prazdna dialnica tiez idem v lavom pruhu a je mi to fuk,ked vidim pretekara ,rad sa mu uhnem a neskor sa zasmejem ked stoji namerany na krajnici
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
Chris napísal:len dementi a sedlaci idu v lavom pruhu:
aj ja chodim v lavom pruhu
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja uz hlavne davno z4 nemam )
okrem toho jazdim ako dochodca od minuleho roku
okrem toho jazdim ako dochodca od minuleho roku
- Chris
- Pokročilý používateľ
never to osobne, ale pevne verim, ze nejdes v lavom pruhu naschval ak je cely pravy pruh prazdny a ked sa na teba niekto nalepi a caka kedy mu uhnes tak mu uhnes,Snake napísal:Chris napísal:len dementi a sedlaci idu v lavom pruhu:
myslim, beznu cestu do prace tempomat 95-100kmh, ziadne nahananie a pod, kde ak niekto ide rychlejsie, co najskor obehnem a zaradim sa do praveho vpruhu bez akychkolvek problemov
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
kto montuje lpg do aut? vyzna sa niekto v tom? premyslam nad plynom do fabie, je to mozne? legalne?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ale pochybujem ze ty si brzdaSnake napísal:Chris napísal:len dementi a sedlaci idu v lavom pruhu:
(aj ked aj ja som casto dlhodobo v lavom, tak aj ked uz mam slusne prekrocenu rychlost, aj ked ne, tak tomu co sa na mna nalepi kludne uhnem - resp uhybam uz ked vidim ze sa niekto blizi vecsinou, ja som siel o 20 cez MPR a toho blbca co som pustil zastavili, mna nie, tak som sa len smial pohoda, klidek, tabacek, a tak )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
uz mi lasko neni 20 let ....
ja tiez chodim castejsie v lavom ako v pravom. ked vidim ze sa niekto za mnou zenie taksa automaticky uhnem. Neberte tie pruhy moc vazne .
to se kvuli tobe tocil svet .....
ja tiez chodim castejsie v lavom ako v pravom. ked vidim ze sa niekto za mnou zenie taksa automaticky uhnem. Neberte tie pruhy moc vazne .
to se kvuli tobe tocil svet .....
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
najhorsie je ked 4 prudovka sa ide a zrazu konci mesto vtedy sa niektory nie a nie do praveho
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
na degesov natrafis vsade. Niekto jazdi rychlo, niekto v lavom pruhu, niekto sa maluje pocas jazdy .. nuz co urobis.
lasko ma ja stunu, svoji pychu ja jen hral ....
lasko ma ja stunu, svoji pychu ja jen hral ....
- Chris
- Pokročilý používateľ
kamos si dal do fobie combi HTP, stalo to neakych 900e, spotrebu ma okolo 7l lpg, zapisane v TP to mastefan.koval napísal:kto montuje lpg do aut? vyzna sa niekto v tom? premyslam nad plynom do fabie, je to mozne? legalne?
- landrower
- Pokročilý používateľ
hell, what?
asi na zdravie, ci?
mimochodom, ta sa nejak opravit vyhrievanie zadneho okna? funguju mi z neho uz len 3 pruzky a ja trt vidim dozadu vecsinou
asi na zdravie, ci?
mimochodom, ta sa nejak opravit vyhrievanie zadneho okna? funguju mi z neho uz len 3 pruzky a ja trt vidim dozadu vecsinou
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Neviem preco, ale mna stale vytacaju experti iduci BA-TT v strednom pruhu, aj ked siroko-daleko nikoho niet... a ked takehoto zacne z lava obiehat tempomatovy expert iduci o 2km/h rychlejsie, tak hmatam na volante, kde sa aktivuje rotacny gulomet (v detstve som asi privela hraval Carmageddon)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
land: vsetko je to na pohode sajuuz hram WOT a klikam po youtube, uplne haluze tam
mirjak: nuz uz ked ma chytia nervy na nejake oneho tak trubim ze skoro spravim dieru do volantu. Iked sa potom na mna diva ako na debila ze oco mi ide. Keby som mal vtej chvili pistol tak asi aj vystrelim po nom
mirjak: nuz uz ked ma chytia nervy na nejake oneho tak trubim ze skoro spravim dieru do volantu. Iked sa potom na mna diva ako na debila ze oco mi ide. Keby som mal vtej chvili pistol tak asi aj vystrelim po nom
- landrower
- Pokročilý používateľ
to je krasa na felicii, jak si krasne nasraty mozem tresnut celou rukou do stredu volantu a trubit a trubit, na novsich autach tie male tlacitka to uz neni proste ono