no jo bohuzial .. ale asi si mal ozaj ist rovno do euro AH .. nie do gold a potom premienat na eura ... neviem teraz pokolko tam idu tie manticore kuse ale mozno by si dostal viac ...
btw .. tak som si to spocital pre zaujimavost a aj pre svoju zvedavost .. zarobok cini presne 136,86 e zo 17 itemov ... poniektori tu zarobili 2x tolko z 2 itemov
No ja som to nikdy neriesil len ked mi padla ta manticore som pozrel aukciu a skoro rovnake sli od 700m do 1 mil, v eurovej tam boli tak za 90 euro tak som si povedal ze predam za goldy ktore predam za eura a je to... I ked chvilu ma to lamalo si ju nechat ale na svoj windforce nedam dopustit Este taka otazocka drop itemov je maximalne random ci je to aspon troska urcene ze napr manticore pada v 2 acte, ice climbers v 3 atd ?
Ja doteraz predaj, alebo nákup za € obchádzam. Predávam len za Goldy a Equip sa snažím nafarmiť...to čo mám je niečo darované a zo SETU všetko spadlo. Inak pred pár dňami padla setovka Innas Resentles Pursuit či ako sa to volá s veľmi dobrým Roll, opýtal som 16cm venťáku ako a čo padla rada a tak dnes v noci predané za 115 miliónov čo vôbec nie je zle.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Ked je to spojenie zabavy a este aj nejakych drobnych, tak preco nie. A pre studentov, ktori sa mozu namiesto brigadovania hrat, je to len dalsie plus.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Ja nehrám kvôli € viz. čo som písal vyššie aj v iných príspevkoch, pre mňa je to dobré odreagovanie od práce keď už mám naozaj dosť. Je len na hráčoch ako tu hru berú, samozrejme ak si niekto nakúpi za veľa € dobrú výbavu tak to asi nebaví...neviem no, stále sú tam nejaké výzvy, človek si nastaví MP a môže skúšať čo dokáže a pod.
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Aj aj to hram hlavne kvoli zabave a odreagovaniu ani nefarmim ako blazon 30xdookola to iste radsej si dam vyssie MP a idem raz dva krat ale ked uz ma clovek prilezitost predat daco za € tak preco nie
Podla mna drtiva vacsina to hra pre € (myslim vseobecne). Pre niekoho to moze byt poriadny biznis, ak nato ma cas .
Prave toho si je Blizzard dobre vedomy, preto to funguje ako funguje.
Zdravy clovek berie vsak hru ako odreagovanie, ako pise GABO.
Ja som sa tiez zatial vyhol hraniu za €, ani na to nemam cas ani chut. Mna Diablo chyta skor tak narazovo, potom pri nom tyzden presedim a potom ma to zase prestane v jednej chvili bavit. Aj tak som zatial nenasiel nejake extra veci, ja som rad, ze ma uz nedavaju zombici na inferne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
dzafo - 15% za predaj v goldoch alebo eurach byt musi, to by sa potom tocil trh a bolo to skoro nahratelne
no a 15% paypal alebo 1e za zahranmicny prevod sa ti zda vela?