Potesi. Ta zakruta je dost zradna, za mokra je tych odporucanych 50 take rozumne maximum. Ja som tam raz za dazda dal 80 a zrazu som len citil, ako som stratil grip, nastastie ma len presunulo z vnutorneho pruhu do vonkajsieho a pod mostom, kde bolo sucho to zrazu chytilo. Aj tak som sa skoro posral za sucha sa tam da ist v pohode cez 100landrower napísal:vyjazd z pristavneho na prievoz/ruzinov sa mi stal osundnym a posmykalo ma jak nejakeho driftera
Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ved to, a vlete aj za mokra sa tych 70 dalo, ale zimne gumy ocividne nemaju rovnake vlastnosti
uvidime, kedze este stale otec nezrusil havarijnu tak zajtra sa na to dojdu pozret z poistovne a snad mi daco pekne povedia
uvidime, kedze este stale otec nezrusil havarijnu tak zajtra sa na to dojdu pozret z poistovne a snad mi daco pekne povedia
Steam: michalsveto
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
landrower: pred CBC stala felda s papierom na oknach, ze preda za 300e s papiermi, mozno by na diely mohla byt, ak este bude tak odfotim.... btw to aku mas havarijnu na tak stare auto ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- landrower
- Pokročilý používateľ
este odkedy bolo auto kupene a stale ju predlzovali cize preto tam je
co sa ND tyka, asi cez feliciaklub sa pokusim, mozno tam niekto bude mat v tejto farbe
co sa ND tyka, asi cez feliciaklub sa pokusim, mozno tam niekto bude mat v tejto farbe
mal som asi zly den, pozeral som sa len cez lavy spatak dozadu a stlp bol presne v strede auta...bola to riadna rana....mozno aj preto, ze som nesoferoval asi 4 mesiace a prisiel som z UK, to bolo jedno z prvych soferovani potom...co uz, som rad, ze nikomu nic nie je, len krk ma bolel kusa, lebo som mal nabok hlavu a priatelka vedla bola v soku, ale asi skor zo mna ako z toho co sa stalo, jak som "vybuchol"stefan.koval napísal:a to som myslel ze do stlpa v garazi moze len moja mama nacuvat este mame na fiate zlto ciernu farbu na blatniku stale a spina nejde dole
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 05. Apr, 2004, 14:00
Pridam aj ja svoju spotrebu. Fiat barchetta 1.8 benzin (naj. papierovo 110 000km)
10. mesiac - pocitane podla tankovania plnej nadrze a na cca 400km
8,41 - vylet na zraz
9,05 - cestovanie do prace z prace v Prahe
7,48 - cesta Praha - Snina
7,97 - cesta Snina - Praha
Dlhodobo priemerna spotreba 9l, v lete 10l, max. spotreba 14l, min. 7,2l s autom sla sestra
10. mesiac - pocitane podla tankovania plnej nadrze a na cca 400km
8,41 - vylet na zraz
9,05 - cestovanie do prace z prace v Prahe
7,48 - cesta Praha - Snina
7,97 - cesta Snina - Praha
Dlhodobo priemerna spotreba 9l, v lete 10l, max. spotreba 14l, min. 7,2l s autom sla sestra
ASUS - Jamo - Panasonic - Technics - LG
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
to mu nikto neberie,ale tuzingovat diesel zvuk je nemiestne ,aspon pre mna :O a o zivotnosti takto chipnutych 3.0tdi netreba ani hovorit si myslim
kamos raz nahodil remus na 325tds, hulakalo to jak stary ikarus, behom par minut siel prec
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 19&t=88534BaM napísal:Pridam aj ja svoju spotrebu
Neviete niekto kedy bude E85 bezne dostupny na SK?
- landrower
- Pokročilý používateľ
drzte palce, za 10 minut dojde poistovak pozret auto, snad da dobry rozpocet
za kolko to mas?
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
V CZ sa to už pekne rozbehlo ale tu to asi ešte čosi potrváZoranICS napísal:Neviete niekto kedy bude E85 bezne dostupny na SK?
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
Zatial to nesuri ale ak by to bolo do roka tak do druheho motora pojdu ine piesty a palivove veci... +20~30 konikov
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Čo som tak pozeral tak keď dáš 85-ku a 95-ku v pomere 50%benzín 50%etanol tak že to bez problémov auto zožerie bez niakych uprav ale že prvých par sekúnd po prvom natankovaný motor trochu cuka kým si to riadiaca jednotka nezmapuje a nedoladí a ešte že to horšie štartuje v zime to bude asi tým že etanol není taky prchavý ako benzín
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650