Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
tak zimu relativne prezijes na benzine, ale keby sa to dalo bezproblemovo kobinovat 50 na 50, tak celkompekna uspora
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ale ak das e85 tak je tam vyssia spotreba, niekde az 20% co pri cene a vyssej spotrebe , nizsom dojazde vyjde v konecnom dosledku rovnako... to radsej LPG
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
hej hej chlapci, isto môžete miešať len tka od oka, preto sa robia prestavbové kity
jediný stock motor čo poznám bol/je 1.6 benzín hladký od VAGu, a aj tam trebalo vybrať bat aby sa resetla ecu...
jediný stock motor čo poznám bol/je 1.6 benzín hladký od VAGu, a aj tam trebalo vybrať bat aby sa resetla ecu...
.
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Myslím že ten pomer 50-50% je maximum čo ide dať bez úpravy do benzinaku inak ako sa upravuje motor pri použití E85 ? čo som pozeral tak sa upravuje doba vstreku niakou prídavnou RJ alebo sa nahrajú upravene mapy do RJ, roby sa ešte niečo pri tom ?
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
Dobu vstreku, teda mnozstvo paliva by si mala regulovat samotna ecu. Problemom skor vidim vstrekovace, ktore nemusia stihat dodavat vyssie mnozstvo paliva. Dalej je otazka, ake viskozne a mazacie vlastnosti ma E85 oproti benzinu. Podla mna zbytocne vela potencionalnych problemov pri ... akej uspore?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nestoji to za namahu podla mna...
este LPG mozno, ale toto...
este LPG mozno, ale toto...
Steam: michalsveto
Tak ono pokial mas iba dojst ku stojanu a prdnut tam plnu nadrz E85, tak ok, ale ak to ma mat x-obmedzeni a nevyhod, tak neviem neviem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Pokial dobre viem tak cisty etanol vyzaduje vymenu vstrekovania a ostatnych casti palivoveho systemu ak nie je stavane na etanol. Ma to nieco s koroziou ktoru etanol sposobuje. Pre to sa neodporuca do benzinoveho motora viac ako 50%na primes. V mojom pripade ale bude motor stavany na palivo, ci to uz bude E85 alebo klasicky benzin. Spotreba ma az tak netankuje, zvykam si na to ze ma tankovanie stoji viac ako doteraz... No o ~15% viac vykonu uz hej uvidime ako na tom budeme s dostupnostou ked budu peniaze pokope.
Krasa Ak to nie je podfuk tak budeme coskoro chodit na 400 ponikovych autach co zozeru 3l na 100ku alebo bezny ludia na 100 ponikovych 300cc motoroch za 1l na 100ku
Mi to pride rovnaka <> reportaz ako mali par rokov dozadu o madarovi, co ma auto na vodu.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nemyslim si ze to je realne,
mozne to urcite je ale to by nikto nepustil do obehu
mozne to urcite je ale to by nikto nepustil do obehu
Steam: michalsveto
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Toto sa moze prihodit snad iba amerike .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
myslis idiotistan?
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Nenašiel niekto o tom čosi viac ? dosť ma to zaujíma Zdá sa mi to úplne nereálne niak ma v hlave fyzika nepusti Ale asi čosi na tom bude lebo je nemožne aby udržal ruku na turbe a na zvodoch výfukuxH4wk napísal:wtf http://veda-a-technika.noviny.sk/veda-a ... -svet.html
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650