Mam problem s uplne novou tlaciarnou.
Bola nainstalovana na dlhsie pouzivany PC, Win nepreinstalovany asi 3roky, boli v nom tri ine tlacky. Tlacku som prvy den nainstaloval a bez problemov fungovala. Na druhe den som bol zavolany - tlaciaren po zadani tlacit vytlaci asi 1/3strany, vytlaci hrubu ciernu ciaru, dalej uz je len biely papier, a PC vypise ze Tento dokument sa nepodarilo vytlacit.
Urobilo to aj po preinstalovani ovladaca, proste vytlaci nejake % strany a koniec.
Tak som siel na stranku vyrobcu, su tam klasicke ovladace - novy a starsie, a PCL6. Skusil som tam dat PCL6 ovladac, tlaciaren tlaci normalne, ale 1 z 5 stran vytlaci tak, ze napise PCl Image Error, pritom tlacim klasicky text.
Teda, s normalnym ovladacom vypise ked posle nejaku cast dokumentu ze sa Tento dokument nepodarilo vytlacit, s ovladacom PCL6 raz za cas vytlacu stranu problem s PCL. Vie niekto poradit ako to dat dokopy bez toho, aby sa musel reinstallovat Windows?
Prvy den tlacka tlacila bez problemov.
Nova tlaciaren EPSON M2300D - tento dok. sa nepodarilo
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jan, 2012, 21:07
Re: Nova tlaciaren EPSON M2300D - tento dok. sa nepodarilo
Restore point OS?
Intel i5 4670k 4.6ghz 1.22V, Corsair h100i, Asus Maximus VI Hero, Kingston Hyperx predator 2*4gb 2400mhz cl11 XMP, Kingston HyperX 3k SSD, ST Barracuda 2TB (ST2000DM001), Asus GTX670 DCUII 1307boost/7100 1.2V,Corsair HX650, NZXT Phantom 630, repro: Logitech Z-5500, PSP 3004 black nejaky FHD Asus 22" :D
Hero 4670k validator
Hero 4670k validator
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: Nova tlaciaren EPSON M2300D - tento dok. sa nepodarilo
V tom PC je to zakazane..a nic by to neporiesilo, kedze to bude skor nieco s tlaciarnami. Proste by trebalo komplet vymazat v tom wine vsetko s tlaciarnami a snad by slo. Tlacku som nainstaloval na ine XP a ide bez problemov.
V tom konkretnom je vela programov a majitelovi sa to nechce preinstalovat
V tom konkretnom je vela programov a majitelovi sa to nechce preinstalovat
Spoiler: ukázať