Všeobecná diskusia
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Re: Všeobecná diskusia
Normálny človek by to nazval totalka
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Taka otazka, priatelka pozera darceky na Vianoce a rozmysla nad tymto pre jej mamku: http://www.megadarky.cz/darky/41001-lady-lights.html
Islo by to na new beetle 99 rocnik, auto je kriklavej zltej farby (presne ako zlty zvyraznovac), mozu ju za to dojebabrat policajti?
Islo by to na new beetle 99 rocnik, auto je kriklavej zltej farby (presne ako zlty zvyraznovac), mozu ju za to dojebabrat policajti?
Túto zvrhlosť som si všimol tento pondelok na jednom aute, fackal by som za to (aj keď ešte to nedošlo do takej roviny ako s chujmi čo nemajú nastavené svetlá). Odpoveď je, ano môžu, keďže je to nehomologizované a teoreticky si do toho môžu nasadiť aj obmedzovanie viditeľnosti vodiča.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
tipujem,ze ten yetti aka. fenix uz beha na svk znackach
OMG WTF....Krutibrko napísal:Taka otazka, priatelka pozera darceky na Vianoce a rozmysla nad tymto pre jej mamku: http://www.megadarky.cz/darky/41001-lady-lights.html
Spoiler: ukázať
po dôchodcovi samozrejmequicky napísal:tipujem,ze ten yetti aka. fenix uz beha na svk znackach
.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Ahaaaa, takze pre svokru... go for itKrutibrko napísal:Taka otazka, priatelka pozera darceky na Vianoce a rozmysla nad tymto pre jej mamku: http://www.megadarky.cz/darky/41001-lady-lights.html
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ved prave vyslo z fabrikySnake napísal:po dôchodcovi samozrejmequicky napísal:tipujem,ze ten yetti aka. fenix uz beha na svk znackach
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
ako niekto vobec nad takym nieci moze uvazovat uz mam prveho kandidata ktoremu sa lubi moj jeep, MB CLS500
-
- Pokročilý používateľ
zatial to je v plane ,len sa rozhliadam
musi to byt strasne nevediet si vybrat auto, nechcel by som
ked si taky zakon zelene hlavy na mieste vymyslia, tak mozu. Prinajhorsom ju za to na mieste zdzubu a povedia, nech si to da dole.Snake napísal:...teoreticky si do toho môžu nasadiť aj obmedzovanie viditeľnosti vodiča.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Viem, ze je to nahovno takto odpovedat na veci X stran dozadu na tie mastodonty, ale skutocne mi to neda a skor som nemohol. Radsej to zabalim a kto chce, si precita, ostatni mlcky preskocia.