Zablokovanie farebnej tlače

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Zablokovanie farebnej tlače

Príspevok od používateľa Reinok »

Zdravím páni,
obraciam sa na vás s prosbou, potrebujem zablokovať farebnú tlač na Canon mf9220cdn....ale nie len v predvolbách tlače, potrebujem to tak zablokovať aby to zdatnejší user nebol schopný zmeniť...google je pri hľadaní ,,canon blokovanie farebnej tlače" celkom hlúpy, tak už neviem kam sa obrátiť...máte s tým niekto skúsenosti? Niečo ako zmena ovládače, alebo úprava registrov...?

Budem veľmi vďačný...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
643
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00

Re: Zablokovanie farebnej tlače

Príspevok od používateľa 643 »

obratil by som sa priamo na canon, alebo skus najst nejake advanced menu, kedze si myslim, ze aj keby sa ti to podarilo zablokovat na PC, tak priamo na tlacke kopirovat farebne urcite pojde
PS: vybrat toner asi nieje riesenie? :)
PS2: kupte este jednu iba ciernobielu :)
shiro
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa shiro »

ak ma ta tlacka nejake nast. uziv. uctov tak by to tam mohlo byt. Taketo veci byvaju bud v ovladacoch a nastavenie je chranene heslom, alebo v nast. tlacky, tiez nejak chranene heslom aby to hocikto nemenil. Taketo vymozenosti maju vyssie rady kopirok kde tlacia prac. skupiny.

Ak o takej moznosti nepisu ani v manuali, zabudni ze to spravis...a uz vobec nie amaterskymi pokutnostami typu "zmena registrov".
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Reinok
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00

Príspevok od používateľa Reinok »

čachre machre s tonermi nepomáhajú....cez menu sa to dá jedine v predvolbách nastavit ciernobiele...ale to kazdy druhy uzivatel vie zmenit...to je márne...ja to potrebujem nejako na vyššej urovni zablokovat...aby to eboo mozne klasicky zmenit...
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
643
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 15. Nov, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa 643 »

napis do canonu, ale myslim si, ze to na tejto tlacke nepojde, tak kupte este jednu ciernobielu a hotovo

Návrat na "Hardware všeobecne"