chladenie novinka

Všetko o chladení procesorov, grafických kariet, pasí­vne chladenie, ventilátory...
Používateľov profilový obrázok
lezgy
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre

chladenie novinka

Príspevok od používateľa lezgy »

zdravim videl uz niekto testy tohoto tu???

http://pocitace.sme.sk/clanok.asp?cl=2733597
GABO
Administrátor
Administrátor
Dátum registrácie: Ut 15. Júl, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa GABO »

Zaujimave, ale vela negativ - nutnost kupovat zdroj aj s tymto chladenim (tym padom ta nutia okrem vodneho kupovat aj zdroj - a ten asi nebude mat kvality Enermaxu alebo Seasonicu).
Autor na druhu stranu pise trosku mimo ked hovori o vodnom chladeni ako o chladeni kde citujem "Nevyhodou vodnych chladeni bola dlhu dobu skutocnost, ze vsetky obsahovali externe prvky vytàcajuce z PC skrine."

V dobe dnesnej aj minulej cca tri roky dozadu som videl stroje ktorym netrcalo naozaj nic :lol:
PC1 Intel Core i7-4960X@4,8GHz . ASRock X79 Extreme 11 . 32GB Corsair Dominator 2133MHz DDR3 . Zotac GTX 1080Ti . Samsung 850 PRO 256GB . Samsung 840 1TB . SF Leadex 750W . AOC Q3279VWFD8 . Noctua
PC2 i5-2500K . Noctua NH-U12 . ASUS P8Z68-V PRO . 16GB G.Skill Ripjaws X . EVGA GTX 1070 SC . Intel 530 240GB . Samsung 850 PRO 2TB . COUGAR GX-600W . Lian Li PC-V1010A - Silver . ASUS Xonar Essence STX + HD555
Nesqwik
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 04. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Nesqwik »

Som zvedavy kolko ,,kvalitnych,, prekvapeni sa skryva vo vnutri ... a cena ?
Bikermotyl
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa Bikermotyl »

No teda ale uz davno som nevidel vacsi gic. Pol litrika kvapaliny by malo stihat chladit procesor? Aky procesor? Leda ak tak Mobile CPU. A 450W uz davno nie je postacujucich na dnesne pomery, takze samotny zdroj vyda viac tepla ako staci ten pólliter pobrat... to jest - sam seba neuchladi, nie este normalne (bezne) CPUcko :lol:
Navyse, po zhliadnuti CPU bloku niet o com... Si snaD z ludi robia srandu... alebo co...

Moj typ : predanych kusov - 3 (vyvojar, riaditel firmy a jeden obrovsky LOL)
iwhy
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 21. Aug, 2003, 08:00

Príspevok od používateľa iwhy »

No problem by som nevidel v objeme vody ktora je v okruhum, ale zeby zohriaty vzduch z radiatora prehanal este aj zdrojom tak diky pekne, ze ho ma ticho uchladit. Hadicky su ako infuzne, tensie som este nevidel :) A blok fakt predpotopny...

Vpodstate je to odveci napad, to je ako ked si ten stary rumunsky farmar prirobil hrable na druhu stranu kosi...
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Bdurex »

Pekna vecicka ale nechcel by slo to mozno zadarmo. :D