Bezpecnostne dvere! AKE?

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
sm_oOx^
VIP
VIP
Dátum registrácie: Ut 24. Aug, 2004, 14:00

Bezpecnostne dvere! AKE?

Príspevok od používateľa sm_oOx^ »

Takze tema dost z ineho "sudku" ale mozno niekto bude vediet poradit. Ziadny test dveri som na nete nenasiel. V obchode Sherlocku mi asi tazko odporucia Adlo, takze by som rad pocul nazory nestrannych, spokojnych uzivatelov.

Zatial som "objavil" troch vyrobcov v SR - Sherlock, Adlo, Exkluziv. Ak existuje nejaky dalsi, sem s nim.

Dvere kazdeho z nich splnaju bezpecnostnu normu 3, resp. 4. Co je ok. Stranka dizajnu je druhorada (hovori v mojom pripade pre dvere Exkluziv), ale nie nezanedbatelna.

Dvere Exkluziv maju menej uzamykacich bodov, avsak argumentuju na strankach tym, ze kvalita uzamykacieho kovania je v tomto pripade rozhodujuca.

Cena by mala byt cca 25-35k.

Exkluziv stoja 24k koplet (dvere, zarubna, montaz, demontaz). Sherlock a Adlo zacinaju na tejto cene za samotne dvere!

Oplati se tada priplacat za "znackovejsie" dvere? Zvlast po zhliadnuti tychto videi?
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

mi mame adlo dvere a su riadne pevne lebo raz som sa vymkol a som si povedal ze sa zahram na ramba tak som ich chcel vykopnut a tak som to skusil a skoro som si nohu zlamal a s dverami to nepohlo ani o milimeter (stare dvere co sme mali sa ohybali ako keby boli z papiera ked som do nich dal riadnu pecku), zarubna je taka velka, siroka a riadne hruba, takze tu asi tazko roztiahnu pripadny zlodeji, uzamykaju sa riadne lebo ked potocim klucom tak sa vysunu take srandy zhora aj zdola aj zo stran do zarubne. podla mna keby nas chcely vykradnut tak by sa trapili s dverami pekne dlho a radsej by to vzali oknom.
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
subz3ro
Dátum registrácie: Št 28. Apr, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa subz3ro »

PROMETHEUS napísal:...
zarubna je taka velka, siroka a riadne hruba, takze tu asi tazko roztiahnu pripadny zlodeji, uzamykaju sa riadne lebo ked potocim klucom tak sa vysunu take srandy zhora aj zdola aj zo stran do zarubne. podla mna keby nas chcely vykradnut tak by sa trapili s dverami pekne dlho a radsej by to vzali oknom.
:OT:
Toto vsetko si vedel a aj tak si sa rozhodol ze ich "vykopnes" :o :wink:
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
PROMETHEUS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 23. Jan, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa PROMETHEUS »

vtedy ked som ich chcel "vykopnut" neboli zamknute iba zabuchnute
MB: MSI X570 Tomahawk CPU: Ryzen 5900X RAM: BL2K8G36C16U4BL 4x8GB 3733MHz 16-18-18-35 GPU: Gigabyte RTX 3080 Gaming OC Waterforce Monitor: LG Ultragear 27GL83A-B SSD: WD Black SN850 1TB, SN750 500GB, 4x1TB Samsung EVO CASE: Lian Li O11 Dynamic XL PSU: EVGA 850W G2 Klavesnica, mys: Logitech G915 TKL + Logitech G903 Chladenie: CPU block: EK Quantum Velocity D-RGB Rads: EK SE360mm + EK XE360mm Fans: 9x Noctua NF-A12x25 PWM Pump: EK QUANTUM KINETIC TBE 200 D5 PWM D-RGB
misho
VIP
VIP
Dátum registrácie: Št 16. Dec, 2004, 14:00

dvere

Príspevok od používateľa misho »

my mame 40 rocne dubove dvere na fabku, ja viem sedi pred nimi vlciak, ale daj si ten exluziv, myslim ze neni o com, adlo je prehnane drahe. no a najlepsie spravit niaky bezpecnostny system, vies nieco na sposob sruhy mobilny telefon na sledovanie auta..
ASUS bamboo 14" - i5 - SSD.

Návrat na "Debata o všetkom"