Win 8 Upgrade
Re: Win 8 Upgrade
Maly update, som sa posunul zas dalej
Bojujem s tym uz pol dna, som vsetko odinstaloval. boot bez servisov atd a nic nepomohlo, furt sa to skoncilo na 72%
Tak ma nic ine nenapadlo, som skonvertoval fs z fat32 na ntfs a voila, ono sa to nainstalovalo
Atok
Bojujem s tym uz pol dna, som vsetko odinstaloval. boot bez servisov atd a nic nepomohlo, furt sa to skoncilo na 72%
Tak ma nic ine nenapadlo, som skonvertoval fs z fat32 na ntfs a voila, ono sa to nainstalovalo
Atok
3570k + Gelid Tranquillo, ASUS P8Z77-V LX2, Kingston HyperX Blue 8GB DDR3, Corsair HX520, GB 560Ti OC ^ AC Accelero Xtreme Plus II, Dell u2711 + LG L245WP, Crucial m4 SSD 128GB + 3 x Samsung Spinpoint F3 1TB, SB X-Fi Platinum Fatal1ty, NuForce Icon HDP, Sennheiser HD650, CM 830 nV ed., Logitech G15, Razer Lachesis, HP ProLiant MicroServer Gen8, WD My Book World Edition, TX 50GT30, D800 (N50/1.8, N105/2.8VR, N24-70/2.8, N70-200/2.8VRII)
- DoTeSkeJ
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Okt, 2012, 20:16
ja po precitani vcerajsieho duelu som stratil chut si kupit Win 8 maybe later...ostavam verny 7 micke
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Duelu ? Vsak sme len riesili ze ako je to licencne v pripade noveho pocitaca, kedze tam logicky upgrade kupit nemozes a plna krabicova verzia neexistuje.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
opytam sa inak.. je mozne spustit upgrade asistenta, prejst tym uvodnym procesom, zaplatit (nejakym sposobom), stiahnut iso, napalit ho a nainstalovat to neskor? alebo jednoducho ak sa spusti upgrade asistent tak sa musi dokoncit cely(?) = kompletny upgrade/preinstalacia systemu.
-
- Moderátor
Ano, tak sa to robi. Upgrade asistent je na zaplatenie a tvorbu instalacnych medii. Instalacia je dalsi, samostatny krok.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
Fajn. Momentalne mam origos windows 7 home premium krabicovu verziu. Ako budem ma tom s licenciou? Pretoze hlavne koli castemu meneniu hw som kupil krabicovku. Dufam ze o toto nepridem. Potom by som sa na to aj dal.. teda minimalne spravil instalacne dvd a nainstaloval potom ked bude cas.
Podrobnosti o oprávnení
Ponuka sa obmedzuje na jednotlivých zákazníkov (napríklad domácich používateľov, študentov alebo nadšencov), ktorí si kúpia oprávnený počítač. Komerčné podniky nemajú oprávnenie na účasť. Oprávneným počítačom je nový počítač kúpený počas propagačného obdobia, ktorý má platný Certifikát pravosti a kód Product Key pre systém Windows 7 OEM a v ktorom je vopred nainštalovaný systém:
Windows 7 Home Basic,
Windows 7 Home Premium,
Windows 7 Professional alebo
Windows 7 Ultimate.
Propagačná cena sa obmedzuje na jednu ponuku na inováciu pre každý oprávnený kúpený počítač a maximálne na päť ponúk na inováciu pre každého zákazníka.
Kľúčové dátumy
Ak chcete mať nárok na túto ponuku, musíte si v období od 2. júna 2012 do 31. januára 2013 kúpiť oprávnený počítač so systémom Windows
Ponuka sa obmedzuje na jednotlivých zákazníkov (napríklad domácich používateľov, študentov alebo nadšencov), ktorí si kúpia oprávnený počítač. Komerčné podniky nemajú oprávnenie na účasť. Oprávneným počítačom je nový počítač kúpený počas propagačného obdobia, ktorý má platný Certifikát pravosti a kód Product Key pre systém Windows 7 OEM a v ktorom je vopred nainštalovaný systém:
Windows 7 Home Basic,
Windows 7 Home Premium,
Windows 7 Professional alebo
Windows 7 Ultimate.
Propagačná cena sa obmedzuje na jednu ponuku na inováciu pre každý oprávnený kúpený počítač a maximálne na päť ponúk na inováciu pre každého zákazníka.
Kľúčové dátumy
Ak chcete mať nárok na túto ponuku, musíte si v období od 2. júna 2012 do 31. januára 2013 kúpiť oprávnený počítač so systémom Windows
.
-
- Moderátor
Ale on nehovori o akcii za 14.99, ale za 29.99.
bežne je upgrade za 29,99. Propagačný kód ho stiahne o 15€. O ktorom teraz hovoríme?
.
-
- Moderátor
On riesi, ze aku licenciu bude mat po upgrade krabicovej verzie Windows 7 cez upgrade za 30 euro. Ci ju bude moct predat, preniest na ine PC, ci nebude mat problem po zmene dosky atd. A podla toho co ja viem, tak sa to sprava ako plna verzia.
on si musí objednať normálny upgrade > https://online.asbis.sk/default.asp?cls ... iid=174943. Cez web windowsupgradeoffer.com to neurobí, nakoľko ten je určený iba pre novozakúpené PC.
.
-
- Moderátor
Snake, ale vobec nehovorime o Windows Upgrade Offer pre hardware predany od jula. glirpi hovori o http://windows.microsoft.com/sk-sk/wind ... _Null_Null , a ze co bude mat z licencneho hladiska ked si upgradne Windows 7 krabicovku . Ty si nas expert na licencie, preto sa ta na to pyta.