andrejsvk napísal:podaktori nechapete pojmu nahoda

ale jasne este mi o tom cosi povypravaj

ide asi o taku nahodu ako presne nastaveny a dookola sa opakujuci standardny drop niektorych zltych itemov .. stale ten isty druh .. ci si nikto nevsimol ze okrem tych naaaahodnych zltych padnu 2-3 furt te iste

co nikto nikdy nebere ale proste zakazdym padnu ...
ta nahoda tam je ale nepaci sa mi system tej nahody ze su selektovane itemi ktore ti nahodne padnu ..
uplne bezne nahodne ti padnu 5setovky za den ktore su low = vysoka nahoda ze ti padnu , stredne dobre itemi uz onieco mensia nahoda ze ti padne .. uber itemi ktore vidime len v AH maju tak mizernu nahodovost ze ich ozaj vidno len v AH ..
takze ta nahoda je percentualne selektovana .. ja by som radsej keby sa vseeeeetky itemi low/medium/hard hodili do jedneho vreca a pod .. zrebuj nahodu toto mi pride ako normalny system nie ze na uber vec mam 5% sancu nahody a u lov mam 80% nahody .. to je bohovy system

ale smiesne itemi tie kupodivu nahodne casto padaju .. chem 5% sancu na akykolvek item
preco mi nahodne nepadnu ako bezne za den 5 setofky - uber immortal chesta za 250e + uber helma za 250e a dalsie uber veci .. lebo nahoda ze mi padnu je pri bode mrazu
takzde to cele nieje len o nahode ale aj o percentach