Hifi veza s gramofonom/cd
Hifi veza s gramofonom/cd
Ahojte,
potreboval by som poradit toto:
Ma to byt mojmu ocinovi na 60. narodeniny.
Poziadavky na vezu:
Nech ma reproduktory, vie prehrat cd, kazety a platne. Podpora mp3 potesi. Aj ked reproduktory ( znacka Videoton ) 2 pasmove 4ohm 30W su, takze tie nemusia byt.
Doteraz mal toto:
Cize rad by som bol keby to nevyzeralo takto:
a hralo podobne. Zvuk z tej 30 rocnej veze mi je 100x prijemnejsi ako z toho co ide s podobnych zariadeni na spodnom obrazku.
Cize ak niekto vie poradit, tak by som bol rad. Hlavne nech sa k tomu gramofonu daju zohnat ihly a neznici platne.
Cena do 350EUR a nech sa to da zohnat niekde na slovensku alebo mi to viete zohnat do konca novembra.
Ale ak je cena malo tak prosim navrhy.
Vopred dakujem za pomoc.
potreboval by som poradit toto:
Ma to byt mojmu ocinovi na 60. narodeniny.
Poziadavky na vezu:
Nech ma reproduktory, vie prehrat cd, kazety a platne. Podpora mp3 potesi. Aj ked reproduktory ( znacka Videoton ) 2 pasmove 4ohm 30W su, takze tie nemusia byt.
Doteraz mal toto:
Cize rad by som bol keby to nevyzeralo takto:
a hralo podobne. Zvuk z tej 30 rocnej veze mi je 100x prijemnejsi ako z toho co ide s podobnych zariadeni na spodnom obrazku.
Cize ak niekto vie poradit, tak by som bol rad. Hlavne nech sa k tomu gramofonu daju zohnat ihly a neznici platne.
Cena do 350EUR a nech sa to da zohnat niekde na slovensku alebo mi to viete zohnat do konca novembra.
Ale ak je cena malo tak prosim navrhy.
Vopred dakujem za pomoc.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- lezgy
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 20. Feb, 2005, 20:00
- Bydlisko: Trebišov... mesto kde nik nepracuje a všetci sa maju dobre
Re: Hifi veza s gramofonom/cd
pravdu ti poviem, platnovku som videl asi 10rokov dozadu v nay
nieco podobne ako je na obr...mal som identicky problem
drahe jak slak bolo
problem to bol vtedy zohnat, neviem ako teraz
nieco podobne ako je na obr...mal som identicky problem
drahe jak slak bolo
problem to bol vtedy zohnat, neviem ako teraz
1, Intel® NUC Kit 6i3SYH
2, HP 4330s
2, HP 4330s
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- ja som si kupil taky lacny gramec minulu zimu v metre za 20E... nejaky noname z ciny, ale pasuje ku komponentovej vezi
- hra... nehovorim ze zazracne, ale da sa pocuvat...
- hra... nehovorim ze zazracne, ale da sa pocuvat...
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
Dakujem zatial
No nevidim to nejako ruzovo ako tak pozeram.
Bral by som aj daco pouzivane, ale vacsina veci je v nemecku a nemam to ako s tade dostat ;(
No nevidim to nejako ruzovo ako tak pozeram.
Bral by som aj daco pouzivane, ale vacsina veci je v nemecku a nemam to ako s tade dostat ;(
tak nakoniec to bude toto:
http://www.hyundai-electronics.cz/produ ... surip.aspx
Zvladne to prehravanie vsetkeho CD/Gramo/Kazetu/USB/SD Card. Vie to aj ripovat do mp3 z CD/Grama a Kazety. O kvalite som sa nedocital, ale iny produkt od nich to robi do 128 kbit/s. Cize si to bude moct ocino dat do mp3 ked bude chciet a hlavne jednoducho.
Cena 160 EUR.
Bol som sa aj spytat kolko by stalo poskladanie nejakej veze, ale aj pri pouzity zakladnych modelov by to bolo nad 800EUR a nebol by tam kazetovy prehravac. Viem, ze kvalitou by to bolo uplne inde, ale bohuzial tolko nie je v rozpocte teraz.
http://www.hyundai-electronics.cz/produ ... surip.aspx
Zvladne to prehravanie vsetkeho CD/Gramo/Kazetu/USB/SD Card. Vie to aj ripovat do mp3 z CD/Grama a Kazety. O kvalite som sa nedocital, ale iny produkt od nich to robi do 128 kbit/s. Cize si to bude moct ocino dat do mp3 ked bude chciet a hlavne jednoducho.
Cena 160 EUR.
Bol som sa aj spytat kolko by stalo poskladanie nejakej veze, ale aj pri pouzity zakladnych modelov by to bolo nad 800EUR a nebol by tam kazetovy prehravac. Viem, ze kvalitou by to bolo uplne inde, ale bohuzial tolko nie je v rozpocte teraz.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
rip otcovym platniam
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
bude to az tak zle ?
Vies navrhnut nejake riesenie ?
Osobne nechapem co je drahe cd prehravaci. Receiver/zosilovac/Gramac este pochopim.
EDIT:
Este som rozmyslal ci by nebolo lepsie kupit nejaky mikrosystem a ktomu dokupit gramofon nejaky zakladny model od lepsej znacky.
Aj ked to nebude velkostne sediet to uz by nevadilo. Gramofon sa moze dat na zvlast policku. A mikrosystemy vyzeraju prijatelnejsie co sa vyzoru tyka.
Dalej je este moznost ak je inzerat aktualny kupit toto:
Dokupit gramec a nejaky lacny dvd prehravac len na mp3.
Fakt neviem
Vies navrhnut nejake riesenie ?
Osobne nechapem co je drahe cd prehravaci. Receiver/zosilovac/Gramac este pochopim.
EDIT:
Este som rozmyslal ci by nebolo lepsie kupit nejaky mikrosystem a ktomu dokupit gramofon nejaky zakladny model od lepsej znacky.
Aj ked to nebude velkostne sediet to uz by nevadilo. Gramofon sa moze dat na zvlast policku. A mikrosystemy vyzeraju prijatelnejsie co sa vyzoru tyka.
Dalej je este moznost ak je inzerat aktualny kupit toto:
Dokupit gramec a nejaky lacny dvd prehravac len na mp3.
Fakt neviem
- Andre
- TV & Audio expert
ja som mrcha leniva, nechce sa mi studovat co ti odporucit, fakt skus ine fora
platne si prehraj do digitalu, bo ked ich pustis 10x, tak budu z toho take dotentovane, ze to bude horsie nez ten nahraty digital
do stariny by som fakt nesiel koli stavu, jedine brat z fora, priamo od typka z kt prispevkov poznas, ci sa do toho rozumie
platne si prehraj do digitalu, bo ked ich pustis 10x, tak budu z toho take dotentovane, ze to bude horsie nez ten nahraty digital
do stariny by som fakt nesiel koli stavu, jedine brat z fora, priamo od typka z kt prispevkov poznas, ci sa do toho rozumie
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
tak odporuc nejake fora kam sa oplati napisat
- Andre
- TV & Audio expert
hifi.slovanet.sk
avforum.zive.cz
hifinazory.cz
...
avforum.zive.cz
hifinazory.cz
...
Dakujem
Som to tam nahodil az dnes. Uvidim co na to povedia, ale ak sa nik nenajde, tak pojdem do tochto:
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/20 ... /page.html
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/41 ... /page.html
Cena 300EUR spolu. Snad uz toto bude aspon o kus lepsia kombinacia ako ten hyundai.
Som to tam nahodil az dnes. Uvidim co na to povedia, ale ak sa nik nenajde, tak pojdem do tochto:
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/20 ... /page.html
http://www.pioneer.eu/uk/products/42/41 ... /page.html
Cena 300EUR spolu. Snad uz toto bude aspon o kus lepsia kombinacia ako ten hyundai.