Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
Octavia 2.0 HDi 660kW preto nemal motorkar sancu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mam otazku v podstae sa to tyka "aut"
mnohi viete ,ze som dostal tu mastnu pokut a teda splacam ju,lebo darmozracom ju naraz nedoprejm.
posledne 2 mesiace ,vzdy den splatky mi raz zavola/prezvoni cislo : +421961 010 010 ... hned zavolam naspat a nikto nedviha aj ked zvoni. jedine co som sa "dopatral" ,ze 0961 je PZ
je mozne ,ze je to nejaky oznamovac ,ze platba prisla podla VS,aj ked asi je to bullshit,ale fakt neviem zistit co je to za cislo a tipujem,ze keby niekde zle posielam platbu uz mam exekutora s pz na krku dakujem
mnohi viete ,ze som dostal tu mastnu pokut a teda splacam ju,lebo darmozracom ju naraz nedoprejm.
posledne 2 mesiace ,vzdy den splatky mi raz zavola/prezvoni cislo : +421961 010 010 ... hned zavolam naspat a nikto nedviha aj ked zvoni. jedine co som sa "dopatral" ,ze 0961 je PZ
je mozne ,ze je to nejaky oznamovac ,ze platba prisla podla VS,aj ked asi je to bullshit,ale fakt neviem zistit co je to za cislo a tipujem,ze keby niekde zle posielam platbu uz mam exekutora s pz na krku dakujem
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Kokos dnes som si bol pre auto zo servisu......
Menili sa predné tlmiče, zadné tlmiče, uloženie predných tlmičov, dva guľové čapy, tyčky stabilizátora, robila sa geometria, menila sa brzdová a servová kvapalina.
Za diely, okrem kvapalín, som dal 210€, za kvapaliny, robotu a geometriu 100€.
Spolu 310€.
Takže som si auto doviezol pred barák a do 10.01.2013 sa nepohne, lebo som sa vyhádzal z peňazí a ešte aj zadĺžil. Z ďaľšej "výplaty" vyplatím dlhy a až z tej ďaľšej môžem natankovať, lebo teraz tam mám benzínu tak na 50km...
Och.....
Menili sa predné tlmiče, zadné tlmiče, uloženie predných tlmičov, dva guľové čapy, tyčky stabilizátora, robila sa geometria, menila sa brzdová a servová kvapalina.
Za diely, okrem kvapalín, som dal 210€, za kvapaliny, robotu a geometriu 100€.
Spolu 310€.
Takže som si auto doviezol pred barák a do 10.01.2013 sa nepohne, lebo som sa vyhádzal z peňazí a ešte aj zadĺžil. Z ďaľšej "výplaty" vyplatím dlhy a až z tej ďaľšej môžem natankovať, lebo teraz tam mám benzínu tak na 50km...
Och.....
ake auto? cekom lacna oprava vzhladom na to co vsetko robili
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to vychadza na feliciu alebo nieco podobneho veku
zhruba tolko mi odhadli tuto istu robotu na sluzobnom su boli v keli tlmice
zhruba tolko mi odhadli tuto istu robotu na sluzobnom su boli v keli tlmice
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
Lacná oprava? No dobre, zrejme v mojom živote mladšie auto nikdy nebudeZoranICS napísal:ake auto? cekom lacna oprava vzhladom na to co vsetko robili
A jedná sa o Daewoo Lanos 1.6 (r.v.: 1998)
Keď zasa našetrím nejaké peniaze, tak pôjde znova....
Hučí mu motor na cca 2500-2800 otáčkach. Nie je to ani tak hukot, ako vrčanie s veľmi nízkou frekvenciou. Kedysi to nerobil a posúva sa to stále k nižším a nižším otáčkam....
A nejde mi klíma, lebo je úplne prázdna, lebo kadesi vyfučala....
tak to potom nechcem vediet kolko by som dal za toto vsetko v mitsu
V Honde ratam tak 1500 za diely a kvapaliny a dalsich 200 za robotu. Kebyze aj kupujem tie najlacnejsie shity, tak sa pod 350 € nedostanem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
tycky stabilizatora + robota na merc a uz som presvihol tvoju cenu za vsetko spolu ..sa pamätam, ze ked som daval an accorde robit podvozok - par capov, nejaky klb, rameno a raz dva 600€ vprdeli.. a jediny rozdiel bol v tom, ze to prestalo buchat, inak na jazdne vlastnosti pramaly vplyv..
kua ked tak rozmyslam, treba mi celne sklo na merc vymenit, nepoznate niekoho co by vedel za dobru cenu zohnat? mal som kamosa z detstva ako veduceho autoskla v autokely praha, ale uz sa tam na to vysral a mne zrovna teraz treba celne sklo, lebo mam asi pol metrovu prasklinu cez celu vodicovu stranu
edit: neoriginalny nahradny diel v autokelly stoji nekrestanskych 442€
kua ked tak rozmyslam, treba mi celne sklo na merc vymenit, nepoznate niekoho co by vedel za dobru cenu zohnat? mal som kamosa z detstva ako veduceho autoskla v autokely praha, ale uz sa tam na to vysral a mne zrovna teraz treba celne sklo, lebo mam asi pol metrovu prasklinu cez celu vodicovu stranu
edit: neoriginalny nahradny diel v autokelly stoji nekrestanskych 442€
Naposledy upravil/-a ANONYM_a2 v Ut 20. Nov, 2012, 22:17, upravené celkom 1 krát.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
co vravite na motory 2,8L v A6 z 1998 ? .. neprosim reci ze su stare atd .. ale ci su spolahlive a nie ako 2,0TDI od VW
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
najlepsie motory z tych casov mas 1.9TDI a 1.8T.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Inak som dneska chytil mikrospanok, iba taky kratucky, ale uplne mi to stacilo na to, aby som sa skoro pos*al. Chytilo ma to na dialnici, ani neviem ako, len som sa zrazu precitol asi 10 cm od stredovych zvodidiel. Prebralo ma to, ako zacalo triast autom, lebo som uz bol kolesami na trave. Od tej chvile som ani len nezmurkol az domov.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
takze neni to s tymi 2,5 a 2,8 az take ruzove ? viem ze 1,9tdi ale tak pytam sa na tie objemy
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
To iste na mojom aute ~1200E... r.v.2002undertaker007 napísal:Lacná oprava? No dobre, zrejme v mojom živote mladšie auto nikdy nebude
A jedná sa o Daewoo Lanos 1.6 (r.v.: 1998)
Je to take kovove vrcanie? ak ano, skotroluj si upevnenie tepelneho stitu okolo vyfuku, pripadne uchytenie vyfuku, pripadne ine veci ktore sa ti mohli za ten cas pouvolnovat. ak najdes zdroj, dotiahnes, vymenis, odmontujes alebo cokolvek co ti s tym pomoze a mas lacnu opravu ... S klimou si neporadis sam, ale naplnenie teraz stoji aj s kontrolou kolo 40E plus minus autobus...undertaker007 napísal:Keď zasa našetrím nejaké peniaze, tak pôjde znova....
Hučí mu motor na cca 2500-2800 otáčkach. Nie je to ani tak hukot, ako vrčanie s veľmi nízkou frekvenciou. Kedysi to nerobil a posúva sa to stále k nižším a nižším otáčkam....
A nejde mi klíma, lebo je úplne prázdna, lebo kadesi vyfučala....
-
- Používateľ
U mňa práve naopak... ...tlmiče som dal meniť práve preto, lebo to už v zákrutách prestala byť sranda....Geralt napísal:...a jediny rozdiel bol v tom, ze to prestalo buchat, inak na jazdne vlastnosti pramaly vplyv..
Ak v zákrute bola nerovnosť, voľným okom nepozorovateľná, odhodilo ma na opačnú stranu, ako sa zákruta zatáčala....
Alebo pri prechode cez retardér: auto urobilo ešte hore-dole-hore-dole-hore-a zostalo stáť...
Ja som dnes až neveril, prešiel som cez retardér, pri dopade kolesa na asfalt zišlo auto trošku k zemi a zostalo stáť....
No a čapy a tyčky riadenia sa menili popri tlmičoch, lebo keď to mechanik zbadal, tak neveril, že som s tým ešte jazdil... ....aj geometria bola totálne nahovno, už je ale všetko porobené... ....no a podľa slov mechanika, brzdy mám tak na 20 000 km, potom výmena.... ....to je u mňa tak za rok a pol až dva, už aby som šetril....