ZoranICS napísal:To iste na mojom aute ~1200E... r.v.2002
Pfúú
ZoranICS napísal:Je to take kovove vrcanie?
Také, no, dalo by sa povedať kovové.... ....skúsim zajtra nahrať ten zvuk.... ...ale veruže si mi tým výfukom a tepelným štítom zdvihol náladu: Výfuk bol totiž na jar menený celý (okrem katalyzátora), tak by sa tam veru čosi uvoľniť mohlo.... ....taktiež ten tepelný štít je v takom stave, že buďto by som ho celý prebrusoval, alebo kupoval nový, ak tam odhnil nejaký upevňovací bod, mohlo by to byť....
ZoranICS napísal:S klimou si neporadis sam, ale naplnenie teraz stoji aj s kontrolou kolo 40E
JJ, viem, klíma mi nešla odkedy som to auto kúpil a sralo ma to (kvôli nemazaniu kompresora) a keď som konečne na to ušetril peniaze, zbehol som do servisu, kde som za 32€ dostal 1l oleja, 10ml čohosi, 10ml kontrasného farbiva, 1,5kg chladiva a tlakovú skúšku. Ako som však čakal, klíma do mesiaca vyfučala do tla, ale aspoň uvidím, že kadiaľ, vymením, zájdem znova a hotovo... .....kým mi tých pár dní ale fungovala, mimo obce spotrebu nedvihla takmer vôbec (0,1l), v meste najviac o 0,5l (benzín 77,8kW=106koní)