vies najst link na ten zdroj alebo aspon obrazok, ci je novsi alebo starsi, ak by bol aspon 80+ alebo bronz tak potiahne, ja som mal KME cca ucinnost 70-72% + X6 200W a 5850 165W(neviem presne, mozno menej) 4HDD, 5 ventilatorov 4RAM a restartovalo mi pc, 500W*0,7=350W takze som bol za hranicou max spotreby, aj ked si zdroj vie viac vziat zo siete, ale nestacilo mu ani tolandrower napísal:http://pc.bazos.sk/?hledat=gtx460&hloka ... o=&order=1
vyber si ako som uz radil zo 460tok. cenovo podobne, vela z nich aj bude v zaruke, vykon lepsi, menej zeru a menej kuria, zdroj ich v pohode utiahne.
neviem ake su aerocool zdroje, ale ta 285ka ho moze aj pochovat, pricom 460tku v pohode utiahne.
ale hlavne,
za rovnake prachy viac vykonu, a to je podstatne
gtx ma spotrebu cca 185W este viac tak sa moze stat podobne, pokial restartne este je dobre v testoch bola spotreba s i7 930 oc 3,8 cca 335, inde iny cpu 320W
Ale fakt skor ist do novsej karty, i ked nieco drahsej ale nebudes musiet riesit zdroj ak by nestihal predsa dnesna 7970 ma okolo 190W a to high end karta