chyba v smarte
chyba v smarte
vie mi niekto povedat, ci je tento hdd v 100% stave? hdtune som robil ja, ten druhy robil chlapik, co mi disk predal
Re: chyba v smarte
Podla vsetkeho je ok. Chlapik mal zly kabel, alebo vadny radic. Hodnoty C7 na jeho a tvojom screene sedia, to je ten kabel.
B8 je chyba v cashi disku, ale skor si myslim, ze ten atribut si iba HD Tune zle vyklada. Ci moze suvisiet s tym kablom fakt neviem. Pochybujem, ze je na tom disku vadna ramka, alebo elektronika. To pri zapise a citani zbadas hned, ako dlhe zaseky. O OS ani nehovorim. Skusil by som disk full formatnut a potom komplet zaplnit datami, ci sa tie hodnoty zmenia. Pripadne nan supni system na chvilu a naklonuj data v nom.
B8 je chyba v cashi disku, ale skor si myslim, ze ten atribut si iba HD Tune zle vyklada. Ci moze suvisiet s tym kablom fakt neviem. Pochybujem, ze je na tom disku vadna ramka, alebo elektronika. To pri zapise a citani zbadas hned, ako dlhe zaseky. O OS ani nehovorim. Skusil by som disk full formatnut a potom komplet zaplnit datami, ci sa tie hodnoty zmenia. Pripadne nan supni system na chvilu a naklonuj data v nom.
ta chyba C7 ma netrapi, to bolo asi zlym kablom, starosti mi robi ta chyba BB end to end
disk bol naformatovany a bol nan nainstalovany nanovo win, ale vo wine mi pc zamrzol, potom hned putoval povodnemu majitelovy
disk bol naformatovany a bol nan nainstalovany nanovo win, ale vo wine mi pc zamrzol, potom hned putoval povodnemu majitelovy
Tak vadna elektronika, alebo cash. Najlepsie to vzdy skusit v OS, tam sa to ukaze hned, takato zavada.
to ale nieje iste, ze to bolo prave tym hdd, lebo dosku som este pred tym nemal odskusanu, vecer otestujem z druhym hdd
(tu chybu v smarte ukazovalo a aj na inych pc, verzii hdtune a roznych kablov)
(tu chybu v smarte ukazovalo a aj na inych pc, verzii hdtune a roznych kablov)
Tak to je dost diletanstvo, testovat dve veci naraz... Ta vystraha je aj Sentineli, len nie je tak zvyraznena, preto som myslel, ze HDD Tune robi len paniku. Na udaj v SMART-e, ked je uz raz zapisany, vymena kablu, ani akakolvek ina zmena vplyv nema. Zapisane hodnoty su trvale. Keby sa dal SMART mazat, tak by stratil zmysel.
no testoval som cely komp naraz, nie len dve veci , zamrzanie sposobovala nakoniec grafika, ale to tu neriesim
ide hlavne o tu vystrahu, sentinel uvadza health 100% a pritom ju tam tiez ma
ide hlavne o tu vystrahu, sentinel uvadza health 100% a pritom ju tam tiez ma