Všeobecná diskusia

Diskusie o automobiloch, dopravných predpisoch, motocykloch, a iných témach súvisiacich s dopravou.

Objektívna zodpovednosť je...

pozitívny krok k bezpečnosti cestnej premávky.
71
42%
hlúposť.
99
58%

Celkom hlasov: 170

Používateľov profilový obrázok
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51

Re: Všeobecná diskusia

Príspevok od používateľa ZoranICS »

Ja som bol velmi prekvapeny aka pohodlna je Impreza WRX STi. ak ta ktoru si pozeral nema dodrbany podvozok nejakym tratovym tuningom tak to auto je jedno z najphodlnejsich vobec na nase cesty... Seriovy podvozok na tych autach je jeden z najpremakanejsich na kadeake cesty-necesty. Kym z toho nechces mat vyslovene tratove auto tak sa podvozku netreba vobec dotykat :)

500 ponikov by som riesil az potom ako si zvyknes na to auto a budes si vedomy toho ako daleko za pocitom "teraz sa vydrbem" je este stale neskutocne prilepene na cestu :)

Imprezu ako kazdodenne jazdenie by som bral, hlavne teda ak si uz aj tak zmiereny so spotrebou 18+l na 100ku v meste :D
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa quicky »

spotrebu neriesim ta ma bude mozno "srat" neskor :D

tak auto bolo celkovo fakt tvrde,spojka tvrda kratka otrasne kratka,prevody pohybom tak 2cm,co som ledva trafil rychl stupen.a tak podobne.chlapik ma auto skoro od novoty 6rokov,a chodi ho servisovat len do madarska do subaru centra co o niecom svedci :) predvcerom menene vsetky naplne vratane diffov atd. fakt to nebol clovek ktory by mal nudzu,bola to jeho druha sti.
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

cena?
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa _Mato_ »

When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

tak uz mi volal ,ze ma zaujem,tak tento tyzden snad ,este si to v hlave premietnem,ale tazko niecomu takemu odolat :cry:
mbc
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Ne 28. Sep, 2008, 23:23

Príspevok od používateľa mbc »

konecne poriadne auto, a dufam, ze uz na dlhsie....
ZoranICS
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 18. Jún, 2008, 18:51

Príspevok od používateľa ZoranICS »

ono... suhlasim ze to auto je tvrde v kazdom smere... no nie je to az take hrozne. aspon teda to malo co som ja sedel v impreze mi to neprislo nijak nepohodlne. Ja si tvrdost na svojom (ano aj CTR je doooost tvrde auto) uz ani nevsimam... horsie je to ked po dlhsej dobe presadnem(s) do "normalneho" auta a mam(s) smrt v ociach ze to nebrzdi, nezrychluje a ze vzdialenost medzi rychlostami je daz kilometer :)

BMWcko nebolo tuhe?

Drzim prsty s kupou... Kam inak chodil do servisu? do Budapesti? Madari su dost doma v Subaru a vraj aj v Honde tak sa budem musiet aj ja zajst porozpravat ked si spravim vylet do BP k svokrovcom :)
hawkeye
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ut 06. Jan, 2009, 19:12

Príspevok od používateľa hawkeye »

quicky napísal:tak uz mi volal ,ze ma zaujem,tak tento tyzden snad ,este si to v hlave premietnem,ale tazko niecomu takemu odolat :cry:
menis alebo kupujes?
Spoiler: ukázať
i5-6600k@4600Mhz + asus sabertooth z170 Mark1, 16GB RAM, Sapphire Nitro R9 390 Fury, Seasonic SnowSilent 750W Platinum all in Silverstone Fortress FT02
stefan222
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59

Príspevok od používateľa stefan222 »

som pisal ze nevydrzis do vianoc :hysterical:
hry- ps5
doma-HP probook
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

v budapesti do subaru centra,zistim presne miesto:) keby bol zaujem...
v podstate vymienam,hlavne po financnej stranke,kedze on mi dava s DPH a ta pojde dole do ucta:) inak sa priznam ,ze by som do toho asi nesiel ,aj ked bomba:)

Z4c nebola taka tvrdaaaa
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

quicky napísal:spotrebu neriesim ta ma bude mozno "srat" neskor :D

tak auto bolo celkovo fakt tvrde,spojka tvrda kratka otrasne kratka,prevody pohybom tak 2cm,co som ledva trafil rychl stupen.a tak podobne.chlapik ma auto skoro od novoty 6rokov,a chodi ho servisovat len do madarska do subaru centra co o niecom svedci :) predvcerom menene vsetky naplne vratane diffov atd. fakt to nebol clovek ktory by mal nudzu,bola to jeho druha sti.
ano svedci, ze servis je taky, ze ta budu oci boliet ;) .. znamy ju mal, vymena zadnych dveri vysla na 7000€...
mbc
Používateľ
Používateľ

7000? to potom neboli iba dvere, ale aj podbeh a blatnik, pripadne stlpik

doplnim cisla :)
celne sklo = 700Eur
spojka+zotrvak = 1300Eur
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

cena na jeep predne sklo 850e,
aut prevodovka "nova" 3500E.
serivs oleje filtre 400e len material + 150e vymena ,interval 9t km....kedze sa tu bavime o cenach "mrdnutych" servisov na svk,kde absolutne teda neplanujem ist :)

sub ma zaruku na spojku/zotrvak ,turbo a dalsie "vnutornosti" kedze to nerobil podomovy opravar s 12kou klucom...

ak chces mozem ti pofotit faktury z jeepu od 30tis km po 85tis a veselo si napocitas cca 5K eur za servis a opravy... :)

sorry ale take bullshity typu ,ze sa neplatim pri servise a jedno sklo stoji cez 2 miliony eur...uz len prejdem ocami a nepozastavim sa nad tym :)
mbc
Používateľ
Používateľ

ak si nemal problemy doplatit sa pri doterajsich autach, ktore tiez neboli obycajne
tak nebudes mat problem ani so subaru
len ten benzin, pomaly sa nedaaaaaaa :D

a nakoniec, pri tomto sa uz nerozhoduje velmi rozumom :)
quicky
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

pred skusobnou jazdou som bol taky nerozhodny resp skorej nie ako ano,kedze jeep= zbytocna sila,vzhlad,pohodlie,atd atd. a hento "tvrde male ,nenapadne atd"...ale jak som sa zviezol :D tak nejak sa to otocilo...

problem som nikdy nemal so servisom, kto neni lampa a ma kontakty si zohnat veci tak sa len zasmeje :) dobre viem ake marze si aj na pohari s vodou spravia v servise,takze realne ceny su uplne inde :)

Návrat na "Automobily a dopravná diskusia"