zdravim vas..mam v orange zlavu na telefon tak chcem sa spytat ..rozhodujem sa medzi htc desire x a jeho konkurent tej istej cenovej kategorie je orange santa barbara (ZTE Grand X IN)..nemam skusenosti so ZTE..co si o nom myslite??..ktory s tych dvoj je lepsi?? +/-
poradte.dakujem
este jedna vec..to desire x by som mohol vymenit priatelke za htc evo 3d..bola by to dobra vymena??
//spojene posty - newmi
aky smartfon
aky smartfon
zostava: Intel Core i7 7700/CM Hyper 212 EVO, MSI Z270 Tomahawk Artic, Corsair 16GB DDR4 3600Mhz CL18, XPG Gammix S11 PRO M2 256GB, XPG Gammix S11 PRO M2 512GB, WD Blue 1TB, Gainward GTX 780Ti Phantom, EVGA 650GQ, Chase Zalman Z3+
Re: aky smartfon
Ja by som siel aj do toho ZTE. Ma procesor atom,vacsi displej,viac ramky,viac megapixelovy fotak( len aka je kvalita ).Akurat, ze ma mensie rozlisenie oproti tomu HTC. Ja osobne mam ZTE Tania,ale to je windows phone a som velmi spokojny.
I ked mas tu moznost vymenit to HTC za to EVO 3D hmm tiez by som nad tym porozmyslaj to EVO 3D bude asi najlepsi z tych co su na vyber.
I ked mas tu moznost vymenit to HTC za to EVO 3D hmm tiez by som nad tym porozmyslaj to EVO 3D bude asi najlepsi z tych co su na vyber.
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
jasne a za pol dna sa ti vybije
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
HTC desire X je asi lepsi, fotak a video urcite, zalezi na co chces telefon. Osobne sa mi HTC nepacia kvoli prostrediu (to na jedno kopyto pozadie ma nebavi) a vydrze.
inac aj display ma HT dx lespi, ZTE len TFT, i ked mne to nevadi na honore, s jasom na 36% vidno aj na slnku, neviem ako ostatne
inac aj display ma HT dx lespi, ZTE len TFT, i ked mne to nevadi na honore, s jasom na 36% vidno aj na slnku, neviem ako ostatne
Spoiler: ukázať
neviem sa aj tak rozhodnut.zte ma velmi zaujal hlavne vykonom a prekvapil ma ten intel.v benchmarku je v tom slusne.na druhej strane kvalita spracovanie je minus plast.ale povedz me si.samsung galaxy s3 je tiez sami plast.o zte este tolko ze je vraj nestabilny system niektore aplikacie hlasia chybu po nainstalovani.ale vysla nova aktualizacia na zte stranke na tento kusok.desire x je vzhladom pekny aj to spracovanie bude urcite lepsie oproti zte..sice vykon uz je nizsi.prostredie obycajne fadne.to ma neohurilo a vymena za evo je dobra vymena sice evo uz starsie ale tiez sa vie este stale zaradit medzi strednu triedu.
zostava: Intel Core i7 7700/CM Hyper 212 EVO, MSI Z270 Tomahawk Artic, Corsair 16GB DDR4 3600Mhz CL18, XPG Gammix S11 PRO M2 256GB, XPG Gammix S11 PRO M2 512GB, WD Blue 1TB, Gainward GTX 780Ti Phantom, EVGA 650GQ, Chase Zalman Z3+
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
ked si zakupis silikonovy obal na hociktory fon, tak ziadne vrzganie nebude, este ti ho aj ochrani pred poskriabanim alebo ked spadne, oplati sa to
Spoiler: ukázať
no nakoniec som zobral to zte grand x in..no na prvy dojem velmi pekny telefon..zatial ziadny plast nevrzga..a mam pocit ze ten zadny kryt ani nieje plast..no displej velmi pekny ..velmi rychly..neseka zatial vsetko ide..skusim upgrade androidu a vyskusam co to znesie ..dakujem za rady