Všeobecná diskusia
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Re: Všeobecná diskusia
jasne, tiez by som si mal rad Swifta, ale ekonomicky to je nieco uplne ine
Tak moje historicke minimum je 4.7 a maximum netusim.
Quicky: Ten novy swift uz nema problem s dialnicou ako stary?
Tak moje historicke minimum je 4.7 a maximum netusim.
Quicky: Ten novy swift uz nema problem s dialnicou ako stary?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
to co je za swift, co zere v meste "4l benzinu " ???
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
1,3VVT je starsi, novsi je 1,2 Dual-VVT...quicky napísal:na takom swistovi obcas jazdim kamos ma noveho 1.3 benzin tusim ta spotreba 4l sa mi fakt paci
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Klince na vas !Snake napísal:moralisti - 3,2,1, idete!
ked sme u suzuki, ja ze si kuknem kizashi taku 1.8 kolko to stoji, bo sa mi straaasne paci v ciernej, a ono to je len 2.4 od 27k e
http://all-suzuki.info/wp-content/uploa ... tallic.JPG
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to znie tak akuratne uz len 27k€ chyba no...
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ahaa tak ,ze by 1.2? teraz neviem:) ta "najvyssia" verzia pod SPORT swift.je to 2012 auto
lancer 1.8, 103kw (140k), hmotnost: 1335kg, priemerná spotreba 7,1...zajazdit sa da s tym viac nez slusne,vyblaznit tiez..na suchom asfalte som dokazal rozblikat signalizaciu protismykoveho ale ani raz neodpojilo plyn, zatial len v zime
a ak by som mal +/- 30k na auto tak jednoznacne lancer ralliart...240k jujha
a ak by som mal +/- 30k na auto tak jednoznacne lancer ralliart...240k jujha
Naposledy upravil/-a hawkeye v So 01. Dec, 2012, 09:23, upravené celkom 1 krát.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Zdravim, pani
Sestra s manzelom by si chceli kupit nove auto. Pokukuju po nejakych takych mensich i nemensich SUV. Napr. ich zaujal Opel Mokka, Kia Sportage, a po mojom pripomenuti sa im zapacila nova Honda CR-V. Cenovo by radi boli niekde okolo 25 000, no zatial sa skor priblizuju k tym 30 000. Tu sumu by uz asi prekracovat nechceli.
Mate nejake tipy? Vdaka.
edit: Len pre ujasnenie...chcu auto na rodinne ucely, do podmienok v okoli Ziliny, Kysuc
Sestra s manzelom by si chceli kupit nove auto. Pokukuju po nejakych takych mensich i nemensich SUV. Napr. ich zaujal Opel Mokka, Kia Sportage, a po mojom pripomenuti sa im zapacila nova Honda CR-V. Cenovo by radi boli niekde okolo 25 000, no zatial sa skor priblizuju k tym 30 000. Tu sumu by uz asi prekracovat nechceli.
Mate nejake tipy? Vdaka.
edit: Len pre ujasnenie...chcu auto na rodinne ucely, do podmienok v okoli Ziliny, Kysuc
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Pokročilý používateľ
my mame mitsubishi outlander 2011 model, 2.0D ,143ps ,vybava najvyssia okrem toho dvd navi... za 40tis km ,ziadny problem,klasicka vymena oleja filtrov.
cena bola cca 31tis s dph,dostali sme cenu 28 s dph+ druha zimna sada kolies+pneu.
vtedy mi vyslo zo vsetkych aut najlepsie ,co sa tyka vybavenia priestoru atd. osobne spokojnost...
inak ma kamarat novu sportage 2012 a tiez spokojnost ,dokonca s cenovkou pod 20t s dph
cena bola cca 31tis s dph,dostali sme cenu 28 s dph+ druha zimna sada kolies+pneu.
vtedy mi vyslo zo vsetkych aut najlepsie ,co sa tyka vybavenia priestoru atd. osobne spokojnost...
inak ma kamarat novu sportage 2012 a tiez spokojnost ,dokonca s cenovkou pod 20t s dph
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
z tych co si vymenoval jedine tu hondu, inak aj ten outlander prichadza do uvahy, znamy to ma a je spokojny
Steam: michalsveto
audi malo promo, takze sa dalo zajazdit "bez obmedzeni" na okreskach okolo kosicquicky napísal:za 60k by som sa inde pozeral ako po skvelom 4.2FSI tak audi su celkovo tak robene skorej userfriendly,aj ked nie si pretekar tak sa viest na tom "Vyblaznit" vskutku bezpecne a kde si to bol jazdit? bola nejaka akcia audi ci klasika?
-
- Pokročilý používateľ
eeeejha do kelu )) aspon by som pokukal skoda ,ze audi v nitre ma len A3
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Chlapi, potreboval by som poradiť ohľadom kúpy nejakej jazdenky do 2000€ maximálne, to už je strop ktorý by som nerád prekročil, ideálne ešte menej, nech zostane na nejaký nutný servis.
Veľmi sa mi pozdáva, tu už veľa krát spomínaný Civic, nájde sa niečo možno teraz nejaký súci inzerát?
http://honda-civic.autobazar.eu/14i-s-id3736595.html - toto sa mi dosť pozdáva, čo naň hovoríte?
Vďaka za rady, čo si všímať, čomu sa vyhnúť atď.
Veľmi sa mi pozdáva, tu už veľa krát spomínaný Civic, nájde sa niečo možno teraz nejaký súci inzerát?
http://honda-civic.autobazar.eu/14i-s-id3736595.html - toto sa mi dosť pozdáva, čo naň hovoríte?
Vďaka za rady, čo si všímať, čomu sa vyhnúť atď.
Zdravim
Rad by som este pred snehom a mrazmi umyl a navoskoval auto, ovsem turtle wax co pouzivam som minul. Otazka znie, aky autosampon a aky vosk pouzivate resp co by ste doporucili a s cim mate dobre skusenosti?
Dik
Rad by som este pred snehom a mrazmi umyl a navoskoval auto, ovsem turtle wax co pouzivam som minul. Otazka znie, aky autosampon a aky vosk pouzivate resp co by ste doporucili a s cim mate dobre skusenosti?
Dik