Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
a ty si koľko dal? v podstate ja som ten pack nakoniec kúpil 3x, takže odo mňa majú 6 doláčov pre tento raz.
okrem toho som im dal už pekných pár desiatok eur priamo cez steam. ale ja že sa bavíme mimo tejto záchrannej akcie
// chlopi, neviete, či je Skyrim aj s Dawnguardom a ďalšími DLC-čkami + Fable III dostupný na STEAMe pre ČR?
prípadne máte nejakého spoľahlivého známeho v taktom štáte, kde je to povolené? rád by som si tieto hry zakúpil
cez vianočné výpredaje, no pravdupovediac nemám teraz lóve na obe tieto hry v normálnej cene. preto čakám na zľavy.
samozrejme, niečo by šlo aj dotyčnému za sprostredkovanie. potom by mi to šupol cez trade na účet.
okrem toho som im dal už pekných pár desiatok eur priamo cez steam. ale ja že sa bavíme mimo tejto záchrannej akcie
// chlopi, neviete, či je Skyrim aj s Dawnguardom a ďalšími DLC-čkami + Fable III dostupný na STEAMe pre ČR?
prípadne máte nejakého spoľahlivého známeho v taktom štáte, kde je to povolené? rád by som si tieto hry zakúpil
cez vianočné výpredaje, no pravdupovediac nemám teraz lóve na obe tieto hry v normálnej cene. preto čakám na zľavy.
samozrejme, niečo by šlo aj dotyčnému za sprostredkovanie. potom by mi to šupol cez trade na účet.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
dal som 6 usd ale neber to tak vazne, len som trochu srandoval...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
ja by som mohol vybavit, na stame sme pridani, tak potom pisinsomniac napísal: // chlopi, neviete, či je Skyrim aj s Dawnguardom a ďalšími DLC-čkami + Fable III dostupný na STEAMe pre ČR?
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
Chalani ja som akurat poyeral a este tam nevidim ziadne akcie,kedy to zacina<,cca...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
19teho zrejme
- Curd3x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2012, 16:59
som zvedavy co tam bude hlavne kedy to budem hrat...uz sa citim ako Zenska niekedy Aha zlava idem kupit... ...
Ked som robil v anglicku tak tam boli najlepsie tie ,,vygumovane teenky,,...aha Save...a vsetko kupili...najlepsia bola jedna...znama...
Otazka na mna...Kirsten:,,poznas Budapest?,, ja: ,,jasne,, Kirsten:,,maju tam More?,, kupila si v SAVE Trip do Budapesti a ani nevedela kde to je,tak som sa ju opytal preco to kupila a ona ze bol na to dobry SAVE... to len tak naokraj..haha
Ked som robil v anglicku tak tam boli najlepsie tie ,,vygumovane teenky,,...aha Save...a vsetko kupili...najlepsia bola jedna...znama...
Otazka na mna...Kirsten:,,poznas Budapest?,, ja: ,,jasne,, Kirsten:,,maju tam More?,, kupila si v SAVE Trip do Budapesti a ani nevedela kde to je,tak som sa ju opytal preco to kupila a ona ze bol na to dobry SAVE... to len tak naokraj..haha
ale áno, je tam more, no predsa ... ehm, izé ... a balathón
@hulo92: hm, to znie dobre. a koľko by činila provízia?
@hulo92: hm, to znie dobre. a koľko by činila provízia?
Naposledy upravil/-a insomniac v Po 03. Dec, 2012, 15:45, upravené celkom 1 krát.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
fuu co ja viem
strelím, 5 €? prípadne 10-15% z hodnoty nákupu?
- hulo92
- Pokročilý používateľ
tych 10% dajme tomu
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
https://www.humblebundle.com/ --> pribudol do packu Titan Quest a Path to War DLC pre Red Faction: Armageddon
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Diky za info. Inac super akcia, nevahal som a hned som kupoval
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
sice OT ale nieje tema na EA Origin, maju akciu - kazdy decembrovy den nieco ine,
http://store.origin.com/store/eaemea/en ... dar_en_IE/
uz 2x bol napr. bf3 prem. za polku, ale aj akcie 1+1 atd.
25.12 bude vsetko v shope za -50%.
http://store.origin.com/store/eaemea/en ... dar_en_IE/
uz 2x bol napr. bf3 prem. za polku, ale aj akcie 1+1 atd.
25.12 bude vsetko v shope za -50%.
Spoiler: ukázať