Všeobecná diskusia
Re: Všeobecná diskusia
ja to beriem ...ale tym ze je tam napisane drz sa v pravo je povedane vsetko..nemas sa kam vracat tym padom... su urcite veci ktore maju nejednoznacny vyklad - to je vsetko OK.. ak mas typeR a ak toto mala byt prva pokuta tak SMEKAM SOMBRERO... ja len vravim ako by dopadla pripadna debata na DI --> preto kazdy dopravny priestupok dokumentuju videom a posudzuju individualne..neda sa plosne...generalizovat... a keby to mali nahrate..tak by to dopadlo pokutou za nespravne radenie do jazdnych pruhov...ja osobne som uz takuto pokutu platil - pri Poprade som vyletel zo zakruty (siel som dost rychlo) a presiel som predkom - lavym kolesom cca o 30 cm...zadnym lavym asi o 10 cez plnu dvojitu.. (kolesa boli za tou vnutornou) --> a prisla domov fotecka :D:D 500sk... pre mna tam nie je ziaden kontroverzny vyklad - cela ciara - http://www.sklarcik.sk/index.php/compon ... ory/8.html ...hned prva v1a ... rozmyslal som ako by som riesil majstra sveta, ktory sa so mnou bude hadat ze zakon je nejednoznacny a podobne... tuto je jasne stanovene ze v lavo od takejto ciary nema vozidlo co hladat..je uplne jedno ci "dokoncuje" predbiehanie..
Embe: pises hluposti, podla tvojej definicie by sa potom ani prekazka nemohla obehnut lebo plna ciara
Ps. Paci sa http://auto.sme.sk/c/6595129/presiel-ce ... okutu.html
Ps. Paci sa http://auto.sme.sk/c/6595129/presiel-ce ... okutu.html
.
si to najprv precitaj potom pis... Značku je zakázané prechádzať alebo nákladom presahovať, ak to nie je potrebné na obchádzanie alebo odbočovanie na miesto mimo cesty alebo na poľnú cestu, lesnú cestu, cestičku pre cyklistov alebo na vchádzanie na cestu, pričom nesmú byť ohrození ostatní účastníci cestnej premávky.
si ma dostal .. podla mna je to ARGUMENT PAR EXCELLLENCE je ta ciara na ceste? JE! je to take..uznavam... ze slovo "obchadzanie" ...ale v podstate vsetky tie veci su definovane... nedaju ti pokutu za riskantnu jazdu..ale dostanes pokutu za nespravnu jazdu v jazdnych pruhoch..pripadne radenie do jazdnych pruhov..takze taky ten clanok o tom ze ci sa priestupok stal alebo nestal sa stava bezpredmetnym.. podla mna je to dobre ze je to tak - v lavo od plnej ciary JEDINE v UK na tom sa zhodneme vsetci (pripadne ak obchadzas jamu (prekazku) resp.odbocujes do pola )
este teda pridam ako inspiraciu video..v sulade s tym napadom ze vlastne ked zacnem predbiehat na prerusovanej tak sa mozem vratit aj cez plnu.. .to by to potom vyzeralo neako takto --> http://www.youtube.com/watch?v=A8zEQagkn1w
este teda pridam ako inspiraciu video..v sulade s tym napadom ze vlastne ked zacnem predbiehat na prerusovanej tak sa mozem vratit aj cez plnu.. .to by to potom vyzeralo neako takto --> http://www.youtube.com/watch?v=A8zEQagkn1w
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to susomariny jak tago
za prve, ked nevidis znacku cez druhe auto, je to priestupok z jeho strany ze ju blokoval.
za druhe, ak je prerusovana ciara dost daleko, nemusi ju byt vidno, a viac ohrozis bezpecnost ked sa budes snazit zaradit naspet ked uz si rozbehnuty a na urovni predbiehaneho auta...
proste, ten zakon je postaveny takze ked si to vies odargumentovat rozumne tak by to mali akceptovat.
kazdopadne ja to neriesim, predbiehat nezacnem cez plnu ale dokoncujem casto predbiehanie cez plnu. predsa len, s feliciou si nepomozes, to nema zrychlenie o ktorom by sa dalo hovorit
za prve, ked nevidis znacku cez druhe auto, je to priestupok z jeho strany ze ju blokoval.
za druhe, ak je prerusovana ciara dost daleko, nemusi ju byt vidno, a viac ohrozis bezpecnost ked sa budes snazit zaradit naspet ked uz si rozbehnuty a na urovni predbiehaneho auta...
proste, ten zakon je postaveny takze ked si to vies odargumentovat rozumne tak by to mali akceptovat.
kazdopadne ja to neriesim, predbiehat nezacnem cez plnu ale dokoncujem casto predbiehanie cez plnu. predsa len, s feliciou si nepomozes, to nema zrychlenie o ktorom by sa dalo hovorit
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Musím ti dat za pravdu, ten zvuk je neskutočny.Geralt napísal:u mna vyhrava jednoznacne C63
Taky c63 or e63 kombi, čistý rodinný voz
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
celkovo bmw zvuky su skorej take nudne vysootackove jak formula, ale medved je proste medved
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Presne tak, C63 resp. ten motor je "bomba". MInule som siel rano do prace a prechadzal som cez prechod. Pred prechodom zastavila dodavka, aby pustila chodcov. Ani by som si auto za dodavkou nevsimol, ale ked "pohladil" plynovy pedal pri rozbiehani, zaregistroval som striebornu C63 kombi .
Sused byvajuci oproti ma zasa Hummer H2 s nejakym upravenym vyfukom. To je tiez poriadny zvuk, ak sa nemylim V8 6.2 alebo tak nejak.
Sused byvajuci oproti ma zasa Hummer H2 s nejakym upravenym vyfukom. To je tiez poriadny zvuk, ak sa nemylim V8 6.2 alebo tak nejak.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
toto ste mysleli co ?
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
Dakujem Ano, bola by to bola moja prva pokuta, ak neratame 2 za parkovanie, co je tiez "dopravny priestupok". Spominal som to uz niekolkokrat, snazim sa jazdit slusne, no najma tak aby som neplatil pokutu...embe napísal:...ak mas typeR a ak toto mala byt prva pokuta tak SMEKAM SOMBRERO...
-
- Pokročilý používateľ
dnes letne gumy,nasnezene+ kvantum koni pod kapotou auto na tyzden odstavujem a cakam na nove pneu!
tak tak, spravne
ale ani zimne nie su zazrak
ale ani zimne nie su zazrak
-
- Pokročilý používateľ
objednal som Kumho zimne dobre ohlasy
noooo pojdem do madarska na ecutek retune, nech sa to vyladi lebo ta spotreba je psycho...
noooo pojdem do madarska na ecutek retune, nech sa to vyladi lebo ta spotreba je psycho...