Všeobecná diskusia
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Všeobecná diskusia
shajek: ten bol dobry
Ze budes za pohlavneho udaquicky napísal:diky )) rozmyslam,ze tie zadne svetla dam do tmavsej ciernej folie:) co poviete :O
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ma cisto novu STK EK asi tyzden )))
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
nojo že som sa pýtal .... keď kamarát prešiel na lade čo ma nelegálny plyn a v dobe EK mu chýbala polka výfuku (takže nemal ujo ani kam strčiť sondu) ... tak aspoň že som Vás pobavil
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
ze folia tam nema co robit a v pripade, ze do teba niekto napali zozadu, nemusi byt automaticky vinny on, ak sa vyhovori na to, ze nevidel svietit brzdove svetlaquicky napísal:diky )) rozmyslam,ze tie zadne svetla dam do tmavsej ciernej folie:) co poviete :O
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
tym som samozrejme nevidel nejaku tmavu ako folie na autach ,ale len take smoked :O bol to len napad
ach boze uz nech mi pridu gumy cim skorej ,isiel by som sa povozit
ach boze uz nech mi pridu gumy cim skorej ,isiel by som sa povozit
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak vyzerat by to podla mna vyzeralo dobre, k tej striebornej by sa to hodilo
legalnost a praktickost neriesim
(a musim uznat ze aj ta strieborna je fajn, a to sa mi vecsinou strieborne auta nepacia)
legalnost a praktickost neriesim
(a musim uznat ze aj ta strieborna je fajn, a to sa mi vecsinou strieborne auta nepacia)
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
dobre mas stastie ,nezapalim ti auto musel som )) bud tyzden pojdem do budapesti na retune,lebo ta spotreba sa mi nezda:)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...dnes je Octa zas zo servisu, po 2tyzdnoch od vymeny dveri som zistil, ze PP dvere sa vobec nezamykaju. Zamok prestal uplne reagovat a RJ uz nedetekovala otvorenie dveri, mozno len mikrospinac neprezil. "Opravili" to vymenou zamku, cena dielu krasnych 138,98 bez DPH + robota. Takze povodna cena opravy sa navysila na nieco cez 2420E.mirjak napísal:Tak oktavka je nazad zo servisu, oprava (cez poistku) v autorizaku cca 2200E. Foto som posielal par stran dozadu.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Tiez som mal pokazeny zamok na fabii, dokonca zaseknuty, takze sme otvarali dvere asi hodinu,vymenil som ho za iny pouzivany. Oprava par €
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
som velmi zvedavy co ti povedia na tu spotrebu, inak auticko krasne, mne sa naopak strieborne velmi pacia (neni na nich tak vidno spinu)quicky napísal:dobre mas stastie ,nezapalim ti auto musel som )) bud tyzden pojdem do budapesti na retune,lebo ta spotreba sa mi nezda:)
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
snake: nemas nahodou tmavo modru astru s velkou nalepkou hada s otvorenou papulou na kufrovych dverach ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
to je cobratuning
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
snaketuning,tu nas flamuje aki sme chudaci a on ma cobru! a neprizna sa !