A áno reakcie sú už raz také a naozaj nechci vedieť moje reakcie ak mám proste svoj deň a niekto znevažuje moju robotu, alebo to čo pre niekoho robím vo voľnom čase. To nechci naozaj vidieť tú reakciu...poniektorí možno pamätajú. Čo si si vlastne myslel, že ak Ti niekto radí a ty na to ideš rečou a slovom ako pri už mnou spomínanej téme, alebo v naozaj početných témach, že čo bude prikyvovať ako somárik a príde Ti to vysvetliť domov a kľakne si ešte na koberček do ktorého si utierame nohy? Ale no tak prebuďme sa...reakciu si mohol očakávať, vieš, že danú tému moderuje Snake a všetci ho tu poznáme, vieme, že o autách vie, vieme ako moderuje a adminuje a ako radí...čo si čakal? ... hmm aha že začne vraždiť....

No a poďme k tomu čo nemám naozaj rád, ak si niekto mieša Obchod s Fórom a si tu potom vylieva nervy...ja beriem každého zákazníka narovno, či je to človek čo sa nevyzná, alebo to je dobrý kamoš od vedľa nerobím rozdiely a nepozerám či sa správa ako hovädo, či je teplý, alebo či spí každú noc inde...je mi to u riti ako sa vraví...základné pravidlo mojej firmy je: podať TOP služby každému zákazníkovi, nepredávať mu to čo je skladom, ale to čo je pre jeho potreby dobré a čo splní jeho očakávania. Ako ďalej čítam ty si už aj rovno odpovedáš na vlastne otázky citujem "no nič, ale prišiel si len o jedného zákazníka, to pre teba nič neznamená"---toto je tvoj štýl reči a rozprávania a podľa toho čo mam odmakané a odžité (a ver, že odmakaného mám toho dosť) tak budeš mať s ľudmi a komunikáciou problém a to všade od A po Z. To rozhodnutie je na tebe, si zákazník máš právo voľby...(a teraz by som mal ako ty zapichnúť a napísať uštipačne, že si nakúp v PCCKO že...pretože toto je tvoj typ komunikácie .. nie môj).
Moja reakcia prvá bola krátka a rýchla - vstaval som ráno o pol 6 a som sa vrátil z práce len nedávno - o 22:15 plus ešte mám prácu tak do 2 rána. Takže naozaj je toto čo tu riešiš pre mňa nezaujímavé hlavne ak si zrátam a pozriem na obe strany tvoju aj Snakea.