Doska pre Intel i5 3570K ?
- rix_o
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Jan, 2011, 14:36
Re: Doska pre Intel i5 3570K ?
ako Z68 to dobra doska, ak je taka doska ako grafiky, tak by som bral
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ta fosna sa tu uz niekde objavila, no odhovorili sme kupcu od nej, nakolko na nu nie su ziadne ohlasy, resp. asi nikto ju tu nema a reckam moc neverim. Asi tak...drzal by som sa radsej niecoho overeneho, ale ked chces robit pokusneho kralika, fajn
Fajn, odhovorili ste aj ďalšieho a najvačšie + zaťiaľ dávam pre MB http://www.alza.sk/asus-p8z77-v-lx2-d354132.htmKyselinka napísal:Ta fosna sa tu uz niekde objavila, no odhovorili sme kupcu od nej, nakolko na nu nie su ziadne ohlasy, resp. asi nikto ju tu nema a reckam moc neverim. Asi tak...drzal by som sa radsej niecoho overeneho, ale ked chces robit pokusneho kralika, fajn
Ja by som zobral určite tuto dosku, mal som aj LX a bol som spokojný, teraz som mal v ruke LX2ku a bol som ešte viac
V jednej téme v nákupnej poradni sme to riešili akú dosku, vyšla z toho LX, na susednom fóre bol test na dosky, ako naj doska bola LX no mala ak dobre viem nejaké chybyčky k dokonalosti, no tie boli vyriešené pri LX2
V jednej téme v nákupnej poradni sme to riešili akú dosku, vyšla z toho LX, na susednom fóre bol test na dosky, ako naj doska bola LX no mala ak dobre viem nejaké chybyčky k dokonalosti, no tie boli vyriešené pri LX2
Spoiler: ukázať
Každopádne vďaka za rady, už len ju zohnať čo najvyhodnejšie