ASUS SmartDoctor problém

Všetko o grafických kartách, ich problémy, ovládače ...
Kasifyt
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 12. Dec, 2008, 20:15

ASUS SmartDoctor problém

Príspevok od používateľa Kasifyt »

Ahojte, mám problém po poslednom preinštalovaní Win7_Ultimate_X64_EN so spustením aplikácie ASUS SmartDoctor, ktorá mi počas načítavania ohlási problém:
Obrázok
Nikdy pred tým sa mi niečo také nezobrazovalo... Grafiku mám ASUS EAH ATI RADEON 4850 TOP. Bol by som veľmi rád, keby mi niekto podaril, myslím, že bez spustenia tej aplikácie nie je grafika synchronizovaná s doskou, v resp s ASUS EPU 6-Engine...
Nainštaloval som ASUS GPU Tweak a ide mi, bez problémov rozoznal grafiku...
Vďaka
CPU: Intel C2D E8500, GPU: ASUS EAH 4850, MB: ASUS P5Q PRO, RAM: 4 GB KINGSTON, 1066 MHz po pretaktovani..., HDD: SAMSUNG Spin Point F1 HD73LJ, LCD: LG L226WU-PF, zdroj: Seasonic S12II-430HB Energy Plus Series 80 Plus,
Používateľov profilový obrázok
Martin_RAZER_SVK
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24

Re: ASUS SmartDoctor problém - SÚRNE

Príspevok od používateľa Martin_RAZER_SVK »

Odinštaluj ten soft. :good: ASUS EPU 6-Engine ASUS GPU Tweak a ASUS SmartDoctor máju to iste na starosti čiže monitorovanie/taktovanie a regulovanie fanu. Nechaj si tam len jeden a máš po problému ;)
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
Kasifyt
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 12. Dec, 2008, 20:15

Re: ASUS SmartDoctor problém - SÚRNE

Príspevok od používateľa Kasifyt »

Tomu rozumiem ale ja som bol s kombináciou GamerOSD, SmartDoctor a EPU 6-engine spokojný, preto by som chcel aby mi opäť normálne fungovala ako vždy, toto je prvý krát čo mi to blbne a nechápem, čo sa deje... Momentálne mi EPU nespolupracuje s grafikou, SmartDoctor má funkciu Synchronize with MB, ktorá teraz nie je aktívna, keď, že sa mi ten program nedá spustiť. :wallbash: :help:
EPU mán nastavený režim AUTO, a tak mi pc ide pekne tichúčko a EPU automaticky reguluje parametre hardware a otáčky chladičov podľa záťaže a teploty...je to fakt podarená automatika (systém)...
CPU: Intel C2D E8500, GPU: ASUS EAH 4850, MB: ASUS P5Q PRO, RAM: 4 GB KINGSTON, 1066 MHz po pretaktovani..., HDD: SAMSUNG Spin Point F1 HD73LJ, LCD: LG L226WU-PF, zdroj: Seasonic S12II-430HB Energy Plus Series 80 Plus,

Návrat na "Grafické karty"