Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
to len ja vidim maly rozdiel medzi rapidom? resp pouzily spatne plechy z oktavky na rapid?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pochybujem, rapid je o dost mensi. Niektore dizajnove prvky su podobne, ale svetla ma podla mna Octavia krajcie, prepracovanejsie. O interieri a technologiach ani nehovorim.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
love <3 jazdu bokom na subikovi clovek sa trosku vyblazni a hned napi*u tyzden zmizne
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
akoze, dizajnovo je nova octa blizko rapidu, kvoli novej "filozofii" skody. asi ide o tie ostre hrany, predne svetla a masku co robi tu podobnost ze?
inak, konecne sa zacinam chytat tiez trochu bokovat, rucna brzda v zakrute ma svoje caro
(skoda ze vsetky cesty niesu prazdne a zasnezene)
inak, konecne sa zacinam chytat tiez trochu bokovat, rucna brzda v zakrute ma svoje caro
(skoda ze vsetky cesty niesu prazdne a zasnezene)
Steam: michalsveto
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
ja cez rucnu vobec nechodim rozhybat boky a sup podlahu
lenze on ked da podlahu, tak ide rovno na vyblbnutie to chce aspon zadokolku, ideal 4x4. Aspon ze sa v zime lahsie parkuje
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
minule krasne na opustenom letisku, kde bezne chodia autoskoly na cvicisko...sice iba 1,4 Astra, ale aj som sa niecomu priucil, lebo skusat v meste to velmi nie je kde raz si snad vyskusam nejaku zadokolku
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, ked dam na podlahu tak sa nic vyznacne neudeje jedina moznost s tym autom je cez rucnu...
jasne ze na zadokolku poriadnu sa to ani zdaleka nechyta, ale je to sranda aj tak
jasne ze na zadokolku poriadnu sa to ani zdaleka nechyta, ale je to sranda aj tak
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
na upravenej 1.9D je to celkom sranda ... a taktiez to musi ist cez rucnu .... s rozdielom ze ked das na podlahu tak sa aspon nieco udeje (pod pojom nieco rozumej fakt len malo nieco)
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
ja som podlahu sice daval, ale cez spojku ked som spomalil aby to aspon zabralo
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
- landrower
- Pokročilý používateľ
pozdravujem vodica mitsubishi asx BL-373-DL a prajem mu nech mu k*k*t odhnije do rana.
ti co poznate pristavny most, viete jak sa z toho kruhacu ide smer petrzalka aupark, jak su tam dva pruhy jeden z kruhacu a druhy niekde zozadu, ze tam je prikazany smer rovno. typek v pravom! pruhu sa rozhodol ze to tam stoci dolava, samozrejme cezo mna. svetlo, blatnik, naraznik, a asi rupol tlmic aj (vpravo vpredu). nastastie sluzobne, no horsie je ze vsetko vybavujem ja. a ze musim jazdit sluzobne mojim teraz. je to v <>
ti co poznate pristavny most, viete jak sa z toho kruhacu ide smer petrzalka aupark, jak su tam dva pruhy jeden z kruhacu a druhy niekde zozadu, ze tam je prikazany smer rovno. typek v pravom! pruhu sa rozhodol ze to tam stoci dolava, samozrejme cezo mna. svetlo, blatnik, naraznik, a asi rupol tlmic aj (vpravo vpredu). nastastie sluzobne, no horsie je ze vsetko vybavujem ja. a ze musim jazdit sluzobne mojim teraz. je to v <>
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Mám tomu chápať že ušiel s miesta činu ? Tak to spravil peknú blbosť
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
- landrower
- Pokročilý používateľ
nee, nastastie nie, len ja z toho teraz mam milion vybavovania a dalsich komplikacii (napriklad sluzobne auto pouziva aj kolega, cize... ma smolu teraz)
mne sa skoro nieco podobne stalo vcera vecer v Prahe...2 pruhy z ktorych sa neda nikam odbocit len ist rovno...
tipek na starom cliu v pravo asi 40, ja v lavo 50-55 a zrazu ked som sa blizil mojim predkom k jeho zadku, tak si to cez 2 pruhy svihol dolava aby sa otocil..stihol som zabrzdit ale bolo to len tak tak.
tipek na starom cliu v pravo asi 40, ja v lavo 50-55 a zrazu ked som sa blizil mojim predkom k jeho zadku, tak si to cez 2 pruhy svihol dolava aby sa otocil..stihol som zabrzdit ale bolo to len tak tak.
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak, ja som nestihol, nakolko zacal priamo na mojej urovni tocit...
ale zatial to vyzera ze bez problemov zobral vinu na seba cize zatial v pohode.
ked ne, tak mam jeho adresu no, pojde sa na navstevu
ale zatial to vyzera ze bez problemov zobral vinu na seba cize zatial v pohode.
ked ne, tak mam jeho adresu no, pojde sa na navstevu