riesite tu somariny ano, nech kupi thaliu alebo daciu, kde je motor a napravy renault a potom na servise ho omrzi, lb za 2000e bude 7 rocna thalia s nalietanymi 200tis a teda aj po smrti
budem sa opakovat ale porovnavat feliciu s fabiou je zsestne, kedze felicia vychadza z favoritu a fabia z novej platformy fabia/polo/ibiza. Felicia nema ani poriadny motor, nie to ani vybavu, bezpecnostne prvy, brzdy vo velkosti CDcka (ano daju sa domontovat dozadu kotuce, ale velmi nestastne z G2), jedine, aby zohnal L&K s klimou ale aj tak to bude bieda.
Kde pri fabii, ma moznost ABS, ESP, ASR, 4x kotuc, klima, tempomat, palubny pocitac, 5-6q, 256-288-312mm brzdy, xenony a pod. a to vsetko v serii. Je to ako velke lego, nemam tempomat, staci 16e za dovozovu packu, 15e za kabelaz a 3 hodiny a je tempomat namontovany. Chce vacsie brzdy ? stacia strmene, brzdice a kotuce z RS a ma tam 288mm alebo cez redukciu aj 312mm ako ma Octavia RS. ESP sa tiez da domontovat. Chce el. okna, staci vymenit plechy s mechanizmom dveri (30e ks), motorceky, napojit na seriovu kabelaz plus vymenit komfortnu jednotku a aktivovat vo VAGu a je to.
Staci otvorit autobazar a do 2000e su tam 1.2 HTP aj 1.4 MPi a na hranici sa da zohnat aj 1.9 SDi. Na jednej som sa vozil a ta mala 640tis. km real a poslednych 150 tis sa nemenili ani rozvody, ani olej a davala sa tam hocijaka nafta.
Thats it