Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Všeobecná diskusia
bat sa LPG? a coho? samozrejme nerobit to u nejakeho suplikanta. Pred rokom si daval riaditel plyn do hodny accord 2.0 V-tec RV 2010, dal tam flash tube a chodi vysmiaty. Investicia cca 1300e. CHodi za par supakov, strata vykonu ziadna.
Wizo nevrav nam tu ze ta neserie to neustale tankovanie do nadrze mna zo zaciatku to tiez moc netrhalo, ale prisli ine priority a tak som CRVu predal.
Wizo nevrav nam tu ze ta neserie to neustale tankovanie do nadrze mna zo zaciatku to tiez moc netrhalo, ale prisli ine priority a tak som CRVu predal.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
mna serie 50e/200km
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
quicky ale tak impreza je trochu nieco ine zas na druhej strane je to len o financnej situacii. ked na to mas tak ta to netrapi, ked to povazujes za vyhodene peniaze a povies si ze za tie prachy sa musim odviet aj 3 tolko tak to proste predas. Ale vsak som zvedavy dokedy ta bude ta impreza bavit . este mesiac ?
-
- Pokročilý používateľ
na commander 5.7hemi s lpg som aj ja 400 spravil
-
- Pokročilý používateľ
v kazdom pripade by som lpg dal hned do takych aut:)))
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
vsak v amerike to zacinaju montovat uz do novych aut. neviem ci to robi dodge, alebo chevrolet
-
- Pokročilý používateľ
robi to cadilac urcite:) v novych escaladach je vacsinou elektro hybrid alebo lpg.myslim,ze aj na vyber davaju...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
to moze byt, ale myslm ze som cital ze aj dodge to ide davat do RAMov s tym najvacsim obsahom. Co vidim ako rozumny krok, pretoze dnes sa LPG netreba bat. Akurat je to dalsia vec s ktoreou treba chodit na kontrolu
-
- Pokročilý používateľ
myslim,ze vozit sa za naklady "fabie" na aute s 300-400ps stoji za pol hodinovu kontrolu tusim raz rocne/dvojrocne teraz som neni isty aky je interval...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
sa mi vidi ze je to raz rocne. samozrejme s tebou suhlasim. mne sa LPG v auto paci. Mam moznosa previezt na tom accorde Vtec 2,0 RV 2010 a cobec tomu ten plyn neubera na dynamike ani na nicom. Zo zaciatku treba chodit na dostelovanie, netreba sa na to vykaslat, ale za te naklady na palivo to potom stoji, hlavne pri dnesnej cene benzinu
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak LPG mas vecsinou 0,75, pricom benzin 1,47-1,6,
kedze dnes to ma dobru ucinnost a nestupne spotreba, tak v podstate sa vozis za polovicu.
myslim ze pri drahsom aute sa to oplati, ale ludia co kupia feliciu a strcia do nej plyn tak to nechapem
zas na druhej strane, kupit feliciu uz s plynom preco nie, jazdis za 5 eur na 100km, co je myslim velmi dobre
kedze dnes to ma dobru ucinnost a nestupne spotreba, tak v podstate sa vozis za polovicu.
myslim ze pri drahsom aute sa to oplati, ale ludia co kupia feliciu a strcia do nej plyn tak to nechapem
zas na druhej strane, kupit feliciu uz s plynom preco nie, jazdis za 5 eur na 100km, co je myslim velmi dobre
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
aj keby mam 2K na auto tak ten plyn tam dam ked viem,ze budem na to auto odkazany:)) ono sa to vzdy vrati,jednucho za polovicu vozenie:)
ja tankujem 99evo ,za 1.699e, keby mam plyn za 0.7 jak som tankoval u nas hmmm no proste lahoda,ale samozrejme su zas auta do ktoreho je barbarstvo dat plyn,a toho nazoru som aj ja vid.sportove auta,teda s tym sa osobne nestotoznim ,aj ked som velky zastanca lpg
ja tankujem 99evo ,za 1.699e, keby mam plyn za 0.7 jak som tankoval u nas hmmm no proste lahoda,ale samozrejme su zas auta do ktoreho je barbarstvo dat plyn,a toho nazoru som aj ja vid.sportove auta,teda s tym sa osobne nestotoznim ,aj ked som velky zastanca lpg