Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Všeobecná diskusia
A mate niekto tip na fakt kvalitnu montaz LPG v BA pripadne okolie do 50km ?
Taktiez je naprd, ze moj motor nie je typovo schvaleny, takze treba dake testy individualne zo Ziliny, neda sa to dako okaslat ?
Taktiez je naprd, ze moj motor nie je typovo schvaleny, takze treba dake testy individualne zo Ziliny, neda sa to dako okaslat ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
impreza wrx ? a LPG ? a na SK ? a tuned ?
NO PROBLEM
NO PROBLEM
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- Wizik
- VIP
No, pri takej jazde ... 30-40 litrov LPG tiez nie je ziadna vyhra . Ale inak .
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Veď to je v PP, počul som už o tom aute ...
- Chris
- Pokročilý používateľ
jj v PP, viem o minimalne 2 wrx na lpg v PP
nj stale lepsie 30-40l lpg po 70 cent = 21-28e ako 30-40l benalu po 1.50 = 45-60e
nj stale lepsie 30-40l lpg po 70 cent = 21-28e ako 30-40l benalu po 1.50 = 45-60e
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
chris s takym motorom tazko jazdit na 95okt. takze rataj 1.7e/l ... teda aspon ja mam kovany motor cosw. takze 95ku liat ani nemozem. ako je to pekne ,ale pride mi to barbarske do toho auta pratat plyn,naviac ked tomu hentak dupe tak tam to musi smrdet ako plynovy rura(mals om uz par aut s plynom a vsetky ked sa im nakladali poctivo "smrdeli") ...v tom videu som tazko lutoval diferaky... osobne nefreferujem taketo blaznenie "na suchu" ...
p.s. teraz pozeram tu stranku profituningu ,to snad nechcu seriozne tvrdit ,ze seriovku 300ps "Chipnutim" dali na 413ps ,to uz fakt nieeeeeee....
p.s. teraz pozeram tu stranku profituningu ,to snad nechcu seriozne tvrdit ,ze seriovku 300ps "Chipnutim" dali na 413ps ,to uz fakt nieeeeeee....
- Martin_RAZER_SVK
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 06. Aug, 2012, 20:24
Japonske motory znesú a sú konštruované na omnoho vyššie výkony no neviem prečo ale máju medzi sebou niaku dohodu že budu obmedzene najviac na 300ps niečo ako máju nemci s max.280km/h
CPU i5 4670k 4.2GHz,MB MSI Z87 MPOWER, RAM2x4GB KINGSTON HyperX Performance 2400Mhz Cl11 ,GPU Asus EHD5870+EK FC5870,D5 + Alphacool TOP, EK Supreme HF, 2x480 Alphacool Nexxxos UT60/XT45, case CM HAF X,PSU Seasonic x-650
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
na mitsibishi forum je typek EVOMAN, uz mal niekolko EVO a do kazdeho dal plyn. Momentalne ma EVO X a tiez plyn. Ono vykonu tomu neuveries moc pri tom sportovom aute,a furt je tam ten tahak ze jazdis za polovicu.
wizik> bratranec co ma pneuservis v bardejove mi vravel ze teraz hodne chodia montovat plyn do polska. je to o polovicu lacnejsie a mas k tomu vsetky atesty. Montuju to aj do hond isto, lebo davali tam robit aj noveho cicika.
wizik> bratranec co ma pneuservis v bardejove mi vravel ze teraz hodne chodia montovat plyn do polska. je to o polovicu lacnejsie a mas k tomu vsetky atesty. Montuju to aj do hond isto, lebo davali tam robit aj noveho cicika.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
akurat by ma sralo, ze nemozem chodit do podzemnych garazi a tak isto ani doma by som mohol parkovat len vonku kedze mame podzemnu garaz
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
Toto presne trapi aj mna. Ak pridem do prace neskor ako o 7, tak pred budovou uz nezaparkujem, ale mam miesto v podzemnej garazi.
Takze bud na drzovku ist s LPG do garaze, alebo chodit skor/peso do prace.
Takze bud na drzovku ist s LPG do garaze, alebo chodit skor/peso do prace.
Naposledy upravil/-a Wizik v Pi 28. Dec, 2012, 11:49, upravené celkom 1 krát.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Wizik
- VIP
Tak ked sa da, chodim peso, lebo to mam asi 15-20 minut, ale nie vzdy sa mi chce, takze ...
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- Chris
- Pokročilý používateľ
ked ju predavali a mali inzerat, tak tam bolo ine turbo, vstrekovace, keramika spojka a este volaco.... inak lpg ma oktanove cislo 108 a jazdia na nom aj zavody, pri spravnom nastaveniquicky napísal:chris s takym motorom tazko jazdit na 95okt. takze rataj 1.7e/l ... teda aspon ja mam kovany motor cosw. takze 95ku liat ani nemozem. ako je to pekne ,ale pride mi to barbarske do toho auta pratat plyn,naviac ked tomu hentak dupe tak tam to musi smrdet ako plynovy rura(mals om uz par aut s plynom a vsetky ked sa im nakladali poctivo "smrdeli") ...v tom videu som tazko lutoval diferaky... osobne nefreferujem taketo blaznenie "na suchu" ...
no do sti a eva pchat 95 sak to snad ani nepojde :o)
ja na obyc lancerovi mam doporuceny 95+ octane...len sa nikde neviem dopatrat ci tomu staci vylepsena 95 alebo by som mal hladat 98 a 100..aj ked doteraz 85% tam bol 100oktanovy od omv za prijatelnu cenu 1.56
ja na obyc lancerovi mam doporuceny 95+ octane...len sa nikde neviem dopatrat ci tomu staci vylepsena 95 alebo by som mal hladat 98 a 100..aj ked doteraz 85% tam bol 100oktanovy od omv za prijatelnu cenu 1.56
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
nj to parkovanie v garazach je take vselijake. ide hlavne o to ze keby zacal plyn inikat tak aby sa nezhromazdil na jednom mieste a nedoslo k explozii. Zas na druhej strane ak je garaz velka a dobre odvetrana, tak by som sa toho nebal.
btw aj ja chodim do prace peso ked sa da. aspon trochu pohybu po cerstvom vzduchu
btw aj ja chodim do prace peso ked sa da. aspon trochu pohybu po cerstvom vzduchu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)