Ja len hovorim, nech vyskusa aj ine hry ako BF4 a nech sleduje vyuzitie a takty.
Este by ma zujimalo aj to OC, ako je vsetko nastavene.
No neviem , tvoj CPU od jeho daleko nemaAsnod napísal:S oc hd7970 1150/7000 ma problem aj moj cpu, nie to prditko.
Hovorim o vykone CPU ktory tu hru rozbehal na o dost viac ako on uviedol.Neviem odkial si zobral ze som to mal na low to uz je tvoja fantazia , skoro vsetko som mal naplno okrem AA , AO som znizil na SSAO.Asnod napísal:Aha. Takze vidim ze mas obrovsky prehlad v oblasti IT ked porovnavas HD7850 s 7970 ktora je vykonna ako asi 2*7850, cize to je pekne a zisti si ako prebieha rendering a mozno prides na to ze to ze tebe nejaka non oc i5 potiahne ac na low na 50 fps na random rozliseni neznamena ze to iste bude a bez problemov potiahne 2* tak vykonnu kartu na uplne inych detailoch ako si mal ty, nepis mi ze na full lebo na full to neda ta karta v 1680*1050 ani na 30 fps.
Kyselinka, hlavne nechapem, preco sa hadas ze to nemoze byt tym cpu ked v svojom poste uvadzas ze si musel pri svojej karte aj cpu na 4.7 zapinat HT lebo ti to cpu usage slo hodne vysoko a tym padom si si aj poprel to, co tvrdis ze neveris ze nemoze byt.