Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
peckaaa
inak pozeram, ze uz zavesili oznam o dalsej lanparty, 14.9. som uz na slovensku, tak ma to aj celkom laka, pripadne sa len tak zastavit, malacky nesu daleko.
inak pozeram, ze uz zavesili oznam o dalsej lanparty, 14.9. som uz na slovensku, tak ma to aj celkom laka, pripadne sa len tak zastavit, malacky nesu daleko.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
brutaal uplne mi to pripomina pretacanie motora ked nechyta
Steam: michalsveto
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
akurat dnes som to niekde pozeral a mam dost
kto sa chysta nakupovat zimne pneu tento rok?
od oka sa mi zda ze moje UG7+ maju po 3 zimach menej ako 3mm,zajtra idem merat...
co som pozeral tohtorocnu ponuku tak to vyzera na:
UG8 alebo dunlop winter sport 4D...cena 63 vs 65 za kus
od oka sa mi zda ze moje UG7+ maju po 3 zimach menej ako 3mm,zajtra idem merat...
co som pozeral tohtorocnu ponuku tak to vyzera na:
UG8 alebo dunlop winter sport 4D...cena 63 vs 65 za kus
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Kamarát má Octu I a žhaviče nežhavia..Niekedy áno, niekedy nie. Proste blbnú.
V čom je problém?
Žhaviče nové..
V čom je problém?
Žhaviče nové..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
vcera u nas pri tepliciach ze bola dost velka havarka. 7 aut v sebe. len neviem o tom nikde najist ziadne info ci je to fakt ze tolko aut do seba narazilo. Ale musel zasahovat aj vrtulnik
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Endy
- Používateľ
pocul som iba o 2 autach, jedno nedalo prednost druhemu co islo po hlavnej, davali to aj v spravach, len som to stihol tak jednym okom pozret a ano bol aj vrtulnik, ale az take vazne mi to neprislo, skusim nieco okolo toho pohladat
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Čo to je? Dá sa to opraviť?Snake napísal:relé žhavenia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj tak ziadnych 7 aut, aspon viediet ako ludia velicuju. inac tu je nejake info:
http://turiec.sme.sk/c/6016470/zrazka-t ... enych.html
http://turiec.sme.sk/c/6016470/zrazka-t ... enych.html
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Endy
- Používateľ
Ten vodic felicie mal ale pekne stastie, pecka z boku neni bohvieco a este od dodavky a natom useku je 70tka pricom ta krizovatka je hned na kraji Diviakov, cize kludne mohla ist ta dodavka este viac, no moze byt len rad ako dopadol...
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Cerstvy zazitok z vikendu.
V nedelu som sa vracal na bicykli domov (po ceste Dolne Srnie - NM). Videl som v protismere niekolko aut za sebou (asi 4-5), ktore isli normalne (myslim dodrzana MPR). Ked boli asi na mojej urovni okolo mna prefrcal Fiat Brava (stary model) a tesne za nim "zavesena" Octavia I. Neviem kolko asi mohli ist, ale tipujem ze rucicka na ich tachometroch bola daleko za 90-tkou. Iba som zaregistroval ze Fiat mal vytoceny motor snad az nad kapotu a Octavia stiahnute predne okna a "muziku na plne gule". Len tak-tak som sa udrzal na bicykli a nespadol. V tej rychlosti ma minuli mozno o 20-30 cm (viac isto nie). Proste ukazkovi kreteni na pohladanie. O par km som ich stretol uz iducich v protismere ale samozrejme rovnakym stylom. Tentokrat som zaregistroval, ze za volantom oboch aut sedeli ako inak mladi "frajeri". Dufam ze ked sa niekde rozsekaju, nezoberu niekoho so sebou.
Iba doplnim, ze dana cesta nie je velmi siroka + okolo su vysadene stromy.
V nedelu som sa vracal na bicykli domov (po ceste Dolne Srnie - NM). Videl som v protismere niekolko aut za sebou (asi 4-5), ktore isli normalne (myslim dodrzana MPR). Ked boli asi na mojej urovni okolo mna prefrcal Fiat Brava (stary model) a tesne za nim "zavesena" Octavia I. Neviem kolko asi mohli ist, ale tipujem ze rucicka na ich tachometroch bola daleko za 90-tkou. Iba som zaregistroval ze Fiat mal vytoceny motor snad az nad kapotu a Octavia stiahnute predne okna a "muziku na plne gule". Len tak-tak som sa udrzal na bicykli a nespadol. V tej rychlosti ma minuli mozno o 20-30 cm (viac isto nie). Proste ukazkovi kreteni na pohladanie. O par km som ich stretol uz iducich v protismere ale samozrejme rovnakym stylom. Tentokrat som zaregistroval, ze za volantom oboch aut sedeli ako inak mladi "frajeri". Dufam ze ked sa niekde rozsekaju, nezoberu niekoho so sebou.
Iba doplnim, ze dana cesta nie je velmi siroka + okolo su vysadene stromy.