aby si nebol v omyle, alza na slovensku je SKKyselinka napísal:Alza je CZ, cize preto maju 14 dni

http://www.orsr.sk/vypis.asp?ID=55825&SID=2&P=0
aby si nebol v omyle, alza na slovensku je SKKyselinka napísal:Alza je CZ, cize preto maju 14 dni
no pocut to aj z metra. ale nie dostatocne, aby to zachytil fotakGABO napísal:Ten zvuk inak počuť z akej vzdialenosti? Z Videa mi to prišlo, že je to pri zdroji tj. nejakých 5-7cm od zdroja inak to nepočuť, ale možno sa mýlim...?
to je síce pravda čo píšeš, avšak to neznamená, že firma zo svojej dobrej vôle nemôže prijať tovar späť bez udania dôvodu do 14 dní. A slovenská Alza to tak naozaj robí. Aj som sa na to pýtal na infolinke (ževraj iba nemajú na stránke prepísané obchodné podmienky) aj som to skúšal. sry za OTGABO napísal:Kyselinka: ženská to ma popletené a ak je raz firma na faktúre Slovenská MUSÍ sa riadiť SK zákonom (občiansky zákonník má u nás 7dní) a tu to hasne treba to tak chápať...
nemusis tam nabehnut až v pondelok... kludne tam nabehni aj cez vikend. Ja som presne takto nabehol so seasonic P660, ktorý mal podobný problém. Piskanie zdroja ti podla mna nikto nevyreklamuje. Vlastnost, nemusi sa to prejavit vzdy...Gumkac napísal:to mi je jedno. v pondelok tam nabehnem ako ""
Ale lepsie sa tie ploche ohybaju k periferiam a aj sa mi da lahsie zatvorit bocnicaloleqboleq napísal:si si veľmi nepomohol, keď ten najbacuľatejší, teda od MB je tiež ten tvoj "guľatý"
...a toto nemôžeš brať vážne, ktorýkoľvek zdroj môže pískať; a či si spravil dobre ? kvietok je kvietok