Moto G Oplatí sa ešte ?
Re: Moto G Oplatí sa ešte ?
Pre Xperiu Z si precitajte postrehy od pouzivatelov na alze. Skusali vodotestnost, mobil nefnugoval a reklamacia nepresla, lebo bol mobil vystaveny vode a miestami skorodovany . Asi ani tam to nebude s tou vodotesnostou uplne OK.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
icefire --> Videa som videl. Aj moju staru Defy+ topili v pohari a prezila. Ale pri reklamacii ti to s velkou pravdepodobnostou neuznaju.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Jún, 2013, 11:08
Jasné až príde a rodičia mi ho po dnešku dajú (vysvedčenie) tak dám tu recenziu hádam bude v pohode len dosť sa bojím veľkosti keďže idem z Xperie mini 3" na 5" ale za tú cenu som nemal čo riešiť
SKY : Bral som čierny aj čierne obaly mám rád čierne mobily
PS: ešte postreh ak chcete Mi3 brať tak ju už neberte z crazy discount ako ja ale normálne z ponuky keďže v crazy discount nevracajú peniaze a nejako sa im to zatiaľ neuráčilo poslať stále mi ešte len píše paid
PS2: k vodotesnosti napríklad keď som sa ako malý chcel zbaviť Nokia 6070 tak som sa v umývadle hral z mobilom a fungoval nakoniec pomohla až mikrovlnka a neviem o tom žeby mala cetrifikovanú vodotesnosť
Update: Už to odoslali ostáva mi len čakať
SKY : Bral som čierny aj čierne obaly mám rád čierne mobily
PS: ešte postreh ak chcete Mi3 brať tak ju už neberte z crazy discount ako ja ale normálne z ponuky keďže v crazy discount nevracajú peniaze a nejako sa im to zatiaľ neuráčilo poslať stále mi ešte len píše paid
PS2: k vodotesnosti napríklad keď som sa ako malý chcel zbaviť Nokia 6070 tak som sa v umývadle hral z mobilom a fungoval nakoniec pomohla až mikrovlnka a neviem o tom žeby mala cetrifikovanú vodotesnosť
Update: Už to odoslali ostáva mi len čakať
-
- Používateľ
Tak Mi3 je doma dal som ho nabiť až sa nabije idem na testovanie . Ak máte nejaké otázky na Mi3 tak cez PM rád odpoviem
Prvu otazku davam sem: funguje, telefonuje, neodpalil sa pri vlozeni SIM ? Co som si precital na muiu.cz, mal som dost
-
- Používateľ
Funguje Telefonuje neodpálil sa a hovorí na mňa aj po slovensky
-
- Používateľ
Recenzií je na nete dosť a nemám ho ešte až tak dlho. Ak by niekto chcel niečo konkrétne čo ho zaujíma pokúsil by som sa odskúšať recenzovať. Všeobecne som z mobilom zataiľ veľmi spokojný nič mi zatiaľ nechýbalo. A video ak máš nejakú konkrétnu požiadavku možno by som vyhovel ale videí je na nete tiež dosť
-
- Používateľ
Chcel som tu pridať nejaké video ale mám problém viz.
http://www.miui.cz/viewtopic.php?f=118&t=4331
Ak sa nedostanete do topicu tak mám takýto problém:
http://www.miui.cz/viewtopic.php?f=118&t=4331
Ak sa nedostanete do topicu tak mám takýto problém:
ojo19 napísal:Čaute už od pondelka sa teším z nového MI3 ale nejako ma tá radosť prešla . Keďže ak niečo nahrávam tak sa mi pokazí zvuk. Zlý zvuk je len pri nahrávaní videa/nahrávania na záznamník. hovory mám vraj v poriadku ? Je to chyba SW alebo HW ?
https://www.youtube.com/watch?v=nDB2bA1 ... e=youtu.be
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
toto nie je tema o Moto G. sme v nakupnej poradni