Ten nápis tam je fakt humus, horší font by sa už ťažko našiel.
O chvíľu bude problém zohnať dosku bez potlače na plošáku, hlavne ASRock a MSI to už prehnali.
Gigabyte s tým novým Aorus brandingom podľa mňa zaboduje, fajn posun. Ale asi si za to aj zapýtajú čosi naviac.
Asus tradične vie robiť dizajn s hranami, to im treba uznať, aj keď na tých drahších modeloch už je priveľa "kapotáže" na môj vkus.
Hlavne ale dúfam, že u všetkých sa budú dať vypínať LEDky, lebo také diskotéky jak tento rok tu ešte neboli.
eSsay napísal:A je aj lacnejšia, než tá "kolesová" 237 $ vs. 172 $
Už mi dochádzali nápady ešte je tu jedna od MSI: http://img24.cz/images/23495629050336795971.jpg
Ale ako ju porovnávam s predošlou Z170A Kraitkou, tak nemá titanové "Ti" cievky okolo cpu socketu
Ešte lepšia, keby tam nebol ten "Krait Gaming", tak už mám predobjednávku (na to jediné sú peniaze ).
Len na tú Krait máš peniaze?? :O Už je niekde cena predobjednávok ?? Či jak si to myslel
Tiež ma sklamal ten nápis na I/O shielde tak možno skončím u staršej Z170A kraitke... len či sa oplatí Z170 ešte kupovať.
mino_85 napísal:Ten nápis tam je fakt humus, horší font by sa už ťažko našiel.
O chvíľu bude problém zohnať dosku bez potlače na plošáku, hlavne ASRock a MSI to už prehnali.
Hlavne ale dúfam, že u všetkých sa budú dať vypínať LEDky, lebo také diskotéky jak tento rok tu ešte neboli.
Asi sme viacerí, komu sa nepáči ten font
Aj ASUS to prehnal s tými raketovými spojlermi. MSI má čisto čiernu šumnú Z270 SLI (ktorá je btw na vlas rovnaká ako Kraitka, rozdiel len v tvare pasívov a farby)
Čo už, výrobcovia tento rok vsadili na "LED vianočné stromčeky"
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic