Druhá vec je že človek čaká od firmy ktorá je menšia ako NV aby vyhrala jak na GPU fronte tak CPU s gigantom niekoľkonásobne väčším. Osobne som rád za CPU úspech a úspech s APU mobilnom trhu (ako konzoly tak notebooky).
To by bola veľká vec, ale reálne to asi najbližších pár rokov nie je, jedine ak by NV zaspala ako intel, alebo sa zasekla v nejakej nepodarenej architektúre, čo sa nikdy nedá vylúčiť. Každopádne to vyzerá, že aspoň znížia stratu, čo pri posune aký ukazuje Ampere je super výkon.kllr007 napísal: Pi 04. Sep, 2020, 22:38 Ja ťa chápem. Len píšem že ja som zvedavý na kartičku u 300€ hranici
Druhá vec je že človek čaká od firmy ktorá je menšia ako NV aby vyhrala jak na GPU fronte tak CPU s gigantom niekoľkonásobne väčším. Osobne som rád za CPU úspech a úspech s APU mobilnom trhu (ako konzoly tak notebooky).
CPU upgrade čaká aj mňa, doteraz som nemal potrebu, ale Flight Simulator mi dal vedieť ktorá bije. Čakám ale na Zen 3.M1ch4l napísal: Pi 04. Sep, 2020, 23:07 Ja teda nemam v plane upgrade grafiky, na rade je procesor. 2070 bude musiet este vydrzat. Mozno aj s tym procakom to este trochu natiahnem.
Ale som zvedavy co prinesie AMD. A tiez som zvedavy na poriadne nezavisle testy novych grafik.
Aj tak si ale myslim ze naozaj zaujimave to bude az ked pridu chipletove GPU a daju monolitickym GPU uplne brutalnu nakladacku.